Şimdi Ara

iOS 7.1.2 Cydia tekrar nasıl yüklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu pangu 1.2.1 ile jailbreak yapmıştım. Gereksiz eklentileri silerken icon pack'i kaldırdım, meğer cydia'nın kullandığıymış o da gitti. Ekrada cydia iconu yok artık. Araştırmalarıma göre 3 yöntem önerilmiş:
    1.tekrar jailbreak yapılması: pangu 1.2.1 ile deneyince cihaz zaten jailbreak'li deyip devam etmiyor, özel bir tuş kombinasyonu filan varsa bilemiyorum.
    2.OpenSSH ile yüklenmesi: OpenSSH açık değildi.
    3.iFile ile deb yükleme: iFile'da yok. AppCake duruyor, arama yapıp iFile buldum ancak yükleniyor gibi oluyor ancak ikonu gelmiyor.

Az önce itools ile deb dosyasını atmayı deneyin yazısını gördüm onu deneyeceğim.

Var mı tavsiyesi olan?

------
    iTools - deb dosyası yüklemeye izin vermedi.

iFunbox ile deb dosyası yükleyebildim, ancak hiç bir etkisi olmadı. Cydia altına deb dosyasını yükledim, telefonu tekrar başlattım, değişen birşey olmadı.

Şuradahttps://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/2urgr4/can_cydia_be_reinstalled_through_ifunbox/ yazılana göre jailbreak'li bir cihazın cydia klasörünü kopyalayarak halletmişler. Hayrına Cydia klasörünü paylaşabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkysoft -- 6 Mart 2016; 16:11:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.