Şimdi Ara

iOS 7.1.2 güncelleme ve yedekleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefondan pek anlamıyorum o yüzden danışmak istedim, yeni iphone 5s aldım sürümü 7.0.4, 7.1.2 güncellemesi var diye uyarı veriyor.İnternetten ios 7.1.2 yi araştırdım yüklemeyin diyenler, hatalı, sorunlu vs. diyenler olmuş bende güncelleyip güncellememekte kararsız kaldım, ne yapmalıyım bilgilendirebilecek olan varsa çok makbule geçer.
    Birde yedekleme olayı var, daha hiçbir güncelleme vs yapılmadan bilgisayardan telefonu yedeklememin bana ilerde faydası olur mu yoksa gereksizmidir ? Yedekleme olayında iOS sürümü de yedekleniyor mu eskiye çevirebiliyormuyuz?
    Teşekkür ederim.

• Yazılımı yedek ile eskiye çeviremiyorsunuz, rehberiniz fotoğraflarınız vs bilgileriniz yedeklenir sadece, her versiyona da bu yedekleri aynen atabilirsiniz.
    Ben çok iPhone 5S ve 5 kullanan gördüm 7.1.2 ile, herhangi bir majör problem yok. Güncellemenizde sıkıntı görmüyorum (yine de diğer yorumları bekleyelim biraz)
  • Teşekkürler cevabınız için.Bazıları da 17 eylülde ios8 gelecek demiş acaba hiç yüklemeyip direk onu mu beklemem daha mantıklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurbie33

Teşekkürler cevabınız için.Bazıları da 17 eylülde ios8 gelecek demiş acaba hiç yüklemeyip direk onu mu beklemem daha mantıklı ?

Ben de yeni aldım telefonu, 2 gün eski sürümde kullandım. Şimdi 7.1.2'ye geçtim herhangi bir problem yaşamadım. Zaten yakında ios 8 çıkacak, yükle 7.1.2 daha iyi gibi duruyor. Eğer beğenmezsen 8 çıktığında 8'e güncellersin. :)
  • bu arada telefonu bence mutlaka ama mutlaka bilgisayarınıza yedekleyin. Bazen nadir de olsa telefon kullanılamayacak hale geliyor. Allah korusun böyle bir durumla karşılaşırsanız en azından elinizdeki verilerin bir yedeği olur.
    Alternatif olarak icloud yedeklemeyi de düşünebilirsiniz ama icloud ile fotoğraflarınızın tamamı yedeklenemeyebilir. Tel'de olan fotolar da giderse sonradan pişman olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.