Şimdi Ara

İOS 7.1 ACEMİLERE YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi konuya baksam profesyonallere göre paylaşım yapiyorsunuz benm gibi bir çok yenilik meraklısı fakat neyin nasıl yapılacağından bir sorun çıkarsa ne yapacağından haberi olmayan arkadaşlarda var paylaşımlarınız yaparken lütfen açıklayıcı ve bir sorun çıkarsa geri dönüşünü nasıl olur bunlarıda anlatın.
    Şimdi ben UDID kaydımı bi arkadaşa 4 tl karşılığında yaptırdım buyrun link : UDID 4 tl

fakat wifi ve itunes güncelleme görmüyor ilk yükleyenler manuel olarak yüklüyormuş galiba.Onada tamam fakat betayı nasıl yüklüyecem indirdim bir şekilde dmg den ipsw uzatınsına değiştirdim.

itunes Yedek aldım.

Rehberim uygulamalarım vs vs tüm mobil bilgilerim gidecek mi ?
    Bu aldığım yedeği geri yüklüyebilecekmiyim?
    Orjinal sürüm gelene kadar betayı kullanabilecekmiyim yoksa bir gün uyandıgımda pat diye hata mı alıcağım?

VE ADIM ADIM BETAYI NASIL YÜKLÜYECEĞİM BİRİ AÇIKLASIN LÜTFEN.

• DanCake kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler için muhteşem bir tavsiyem var, %100 çalışıyor, kesin bilgi, deneyin pişman olmazsınız:
    Beta yüklemeyin! Sabredin tam sürüm çıksın.

Bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capturemrah

Sizin gibiler için muhteşem bir tavsiyem var, %100 çalışıyor, kesin bilgi, deneyin pişman olmazsınız:
    Beta yüklemeyin! Sabredin tam sürüm çıksın.

Bu kadar basit.

+1565165
  • capturemrah C kullanıcısına yanıt
    Ne saçma... Forum tanımına aç bir wiki'den bak bakalım neymiş, arkadaşa yardımcı olmak görevimiz

• Betayı kullanıp kasıyor abi bu yaa diye şikayet edenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala açıklayacak biri yokmu?
  • Hocam baksın sizie daha cok yardımcı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Itunesi acip telefonu yedekleyin daha sonra shift+guncelle yaparak ipsw dosyasini bulup secin ve 7.1 in yuklenisini izleyin bu kadar basit

7.1 e gecerken hicbir veriniz kaybolmaz ama tam surume gecmek icin 7.0.4 e dondugunuzde telefonunuzda hicbirsey olmayacak bunu gozel alin

• quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

Itunesi acip telefonu yedekleyin daha sonra shift+guncelle yaparak ipsw dosyasini bulup secin ve 7.1 in yuklenisini izleyin bu kadar basit

7.1 e gecerken hicbir veriniz kaybolmaz ama tam surume gecmek icin 7.0.4 e dondugunuzde telefonunuzda hicbirsey olmayacak bunu gozel alin

tam sürüm geldiğinde onu yüklemek için tekrar 7.0.4 e mi dönmem gerekiyor ?
  • içerik ios 7 udidsiz kullanıcılar için yazılmıştır fakat sizin ekstra bişey yapmanız gerekmiyor.

Herşeyden önce yedeğimizi alalım. İOS 7'den geri dönerken cihazınıza full restore atacaksınız. iCloud kullananlarda mutlaka ek olarak elle yedek alsın çünkü iCloud İOS 7'de kendini güncellerse İOS 6'ya döndüğünüzde yüklenemiyecek hale geliyor. yani güncel versiyondaki yedek eski versiyona yüklenemez mümkünse resimlerinizi vb. bilgilerinizi filan güzelce onlarıda ek olarak yedekleyin. iCloud kullananların rehber ve notlarını yedeklemesine gerek yoktur (icloud'da rehber ve notların açık olduğunu varsayıyorum).

öncelikle başlık içerisindeki yazılarımı okuduğunuza emin olun takıldığınız her noktanın cevabı verilmiştir. ayrıca cihazınızda zaten ios 7 kuruluysa yada kurarken bir sorun yaşadıysanız (elektrik kesintisi vb. bilinmeyen hatalar) ve telefon çöktüyse cihazı geri dönüş sürümlerinden orijinal yazılıma çevirmeniz şarttır. üst üste ios 7 kuramazsınız cihaz aktivasyon ekranında kilitlenir. başlık içerisinde gerekli yollar gösterilmiş olup tüm eski versiyonlar verilmiştir.

* cihazımızı itunes'a bağlıyoruz, bu esnada telefonumuz normal günlük kullanımdaki halinde olmalı. (dfu modda yada restore edip aktivasyon ekranında bırakmayın. restore ettiyseniz kesinlikle aktivasyon ekranını tamamlayıp cihazı açık ve hazır konuma getirin).

* cihazımıza uygun beta dosyasını indirin dosyayı seçerken doğru seçtiğinize emin olun iphone 5 kullanıcıları telefonlarının arkasındaki model numarasına göre indirmeli. iphone 4 kullanıcıları ise düz GSM versiyonunu indirmeli diğer iphone 4 versiyonları hakkında bilgim yok yanılmıyorsam bazı kıtalardan gelen cihazlar için ayrı yazılmış bir sürüm (CDMA vs.) iphone 4s kullanıcılarının aramasına gerek yok tek dosya var zaten

* dosyamızı indirdiğimizde sonunda .dmg mi yoksa .ipsw mi yazıyor mutlak bakıyoruz eğer Mac vs. kullanıyorsanız .dmg'den kurulum yapılır fakat windows kullanıyorsanız dmg.'nin içinden ipsw'yi almalısınız (rar gibi) bununla ilgili yazımı az aşağıda bulabilirsiniz

* ipsw dosyamız hazır hale geldiğinde itunes'a girip Shift+Güncellemeleri Denetleye (Maclerde option+Güncellemeleri Denetleye) basıyoruz ve dosya seçme ekranımız geliyor. ipsw dosyamızı seçiyoruz hemen ardından itunes bir uyarı vericek ios 7 kurulacaktır diye, bu hatayı aldıysanız sorun yok kurmaya devam edin.

* 20 dakika sonra cihazınızın İOS 7 kurulu bir şekilde karşınıza çıkması gerekiyor ve kesinlikle aktivasyon istemiyor. (eğer doğru yaptıysanız)

.dmg uzantılı firmwareler için ultraiso deneme sürümünü indirmeniz gerekmektedir yada sizin kullandığınız alternatif çıkartma programı varsa oda olur.
    bunları ancak ultraiso yada benzeri programlarla hazırlayabilirsiniz. direk ipsw indirdiyseniz ultraiso gerekmez.
    ultraisoyu winzip'in gelişmiş versiyonu olarak düşünebilirsiniz dmg'nin içinden sadece ipsw'yi almak yeterlidir.

cutek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 14 Ocak 2014; 1:10:21 >

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanCake

udid varken gerekmez
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    yani ben şmdi anlattığın gibi kurdum yaptım tam sürüm geldiğinde güncelleme kontrol et dedim tam sürümü yükleyebiliyorum hiç bir skntı olmadan devam ediyorum.

Peki yedeklemenin en sağlıklı yolu nedir? Pc mi İcloud mu ?
  • Acemiysen, araştıracaksın.

Sakın, bulamadım falan deme de.

• fikocan5 kullanıcısına yanıt
    Acemiyim , araştırdım buraya bunu açmamın sebebide paylaşımların profesyonenllere yönelik olmasıydı sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu ve şu an betayı kullanıyorum.
    Bulmak sorun değil doğrusunu ve açıklayıcı olanı bulması sorun.
  • yeni konu acmak yerine burdan sormak istiyorum şimdi ben diyelim bir arkadasa kaydettirdim teli,fakat birkaç aya geliştirici lisansı alma durumum var.bu halde telimi kendi hesabıma eklemem imkansız mı yoksa daha onceden kaydettirdiğim id den çıkartıp kendi hesabıma teli eklemek mumkun mu?

• İmzanız kural dışı

• ufuk777 kullanıcısına yanıt
    silinebiliyor bi yerde okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

İmzanız kural dışı

İmzada iki resime izin verilmiyor adminlerden biri görürse ceza yiyebilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.