Bildirim
İos 7.1 Beta 1 Yeni ve Dönüşü Olmayan Bug!!! (2. sayfa)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdilik ben sorun yasamadım ve ınsallah yasamam. iPhone 5 IOS 7.1 -
Hangi beta olduğu mühim değil beta versiyonları geliştiriciler için açılır herkes yüklesin mutsuz olsun diye değil.
Ayrıca betaları restore ile temiz kurulumla yüklemek en az sorunla karşılaşmak anlamına geliyor...
ben 7.1 betayı sorunsuz kullanıyorum ayrıca sorun çıksa bile şikayet şansım yok...kendim kaşındım beta yükledim...resmi olarak imzalı bir sürüm değil...udid im var deniyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ekksl6
Hangi beta olduğu mühim değil beta versiyonları geliştiriciler için açılır herkes yüklesin mutsuz olsun diye değil.
Ayrıca betaları restore ile temiz kurulumla yüklemek en az sorunla karşılaşmak anlamına geliyor...
ben 7.1 betayı sorunsuz kullanıyorum ayrıca sorun çıksa bile şikayet şansım yok...kendim kaşındım beta yükledim...resmi olarak imzalı bir sürüm değil...udid im var deniyorum :)
Sana betalarda doğacak sorunlar normal demene katılıyorum fakat imzalı sürümlerde olmuyor mu bug ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imzalı sürümlerde takılıp kalma, açılmama diye bir bug yok. Açılmayan cihaz bozulmuş demek oluyor ve garanti varsa ücretsiz değişiyor.
ben takılıp kalan ve restore ile açılan pek cihaz duymadım...en kötü kapat aç yapmak lazım.
bug reel hayatta bile oluyorken elektronikte karşılaşılabilecek bir durum diye nitelendiriyorum...misal gökkuşağı bir bug sayılabilir :)
konu sahibi arkadaşın dediği durum bence bug değil farklı bir sorun katagorisinde. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekksl6
imzalı sürümlerde takılıp kalma, açılmama diye bir bug yok. Açılmayan cihaz bozulmuş demek oluyor ve garanti varsa ücretsiz değişiyor.
ben takılıp kalan ve restore ile açılan pek cihaz duymadım...en kötü kapat aç yapmak lazım.
bug reel hayatta bile oluyorken elektronikte karşılaşılabilecek bir durum diye nitelendiriyorum...misal gökkuşağı bir bug sayılabilir :)
konu sahibi arkadaşın dediği durum bence bug değil farklı bir sorun katagorisinde.
Valla krdşm sorun oldu cihaz aç kapa düzelmedi bnde sürüm düşürdüm :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X