Bildirim
İos 7.1 Beta 1 Yeni ve Dönüşü Olmayan Bug!!!
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Beta surum oldugu icin normal duzeltirler -
quote:
Orijinalden alıntı: jarath
Beta surum oldugu icin normal duzeltirler
Aynen ama ios 7.1 betayı yüklemek isteyenler bilsin krdşm -
İphone 5 7.1 herhangi bir sıkıntı yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
İphone 5 7.1 herhangi bir sıkıntı yok :)
Şans diyelim o zaman krdş :) -
-
-
-
-
-
Bu sorunları Apple'a bildirin. Sonra yok niye böyle sorun var yok niye sorunlu diye burada konular açılıyor. Beta'nın amacı sorunların görülüp giderilmesidir.quote:
Orijinalden alıntı: multiTYRT
Attığınız resimlerdeki bütün sorunlar basitçe soft reset ile çözülebilir
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Bu sorunları Apple'a bildirin. Sonra yok niye böyle sorun var yok niye sorunlu diye burada konular açılıyor. Beta'nın amacı sorunların görülüp giderilmesidir.
Orda haklısın krdşm ben sorun olmaz demiyorum ios 7.1 geçecekler için bi öngeride bulunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: systmbys
quote:
Bu sorunları Apple'a bildirin. Sonra yok niye böyle sorun var yok niye sorunlu diye burada konular açılıyor. Beta'nın amacı sorunların görülüp giderilmesidir.
Orda haklısın krdşm ben sorun olmaz demiyorum ios 7.1 geçecekler için bi öngeride bulunuyorum
Yok hocam tabiki olacak elbette olacak. Hatta nihai sürümde bile olur. Mesela biri bir Bug görür söylemez. Sonra Nihai sürümde bu niye var diye konu açar, böylede insanlar var işte yani o yüzden betalarda gördüğümüz hataları söylemeliyiz. -
eğer kaydınız yoksa güncelleyerek 7.1 i yüklediyseniz, apple durumu fark ediyor cihazı etkinleştirme moduna alıyor. mecbur 7.0.4 e dönüş yapmak zorunda kalıyorsunuz. 2 gün 7.1 kullandım cihaz kilitlendi ektinleştirme ekranına geldi haberiniz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Vatovquote:
Orijinalden alıntı: systmbys
quote:
Orda haklısın krdşm ben sorun olmaz demiyorum ios 7.1 geçecekler için bi öngeride bulunuyorum
Yok hocam tabiki olacak elbette olacak. Hatta nihai sürümde bile olur. Mesela biri bir Bug görür söylemez. Sonra Nihai sürümde bu niye var diye konu açar, böylede insanlar var işte yani o yüzden betalarda gördüğümüz hataları söylemeliyiz.
Alıntıları Göster
-
-
tek bende düzgün çalışıyor heralde görünce şaşırdım hele ipadquote:
Orijinalden alıntı: Les Rychla Klingonskaquote:
Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1
Bu da benim bulduğum bug ipadde safaride beşparmakla küçültüyosun sonra aniden elini sağa sola çekip tekrar tutuyosun fln safari sabitleniyo simgeleri istediğin yere koyabiliyosun :D
Tövbeler Olsunnnn
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Kasım 2013; 1:40:49 >
-
Gözünü seveyim iOS 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
Gözünü seveyim iOS 6
Ahh ahh gaza geldik geçtik ios 7 ye -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1
Bu da benim bulduğum bug ipadde safaride beşparmakla küçültüyosun sonra aniden elini sağa sola çekip tekrar tutuyosun fln safari sabitleniyo simgeleri istediğin yere koyabiliyosun :D
Euzübillahimineşşeytanirracim bu da nedir Yarabbim
Bu bugın daha üstünü yapabilene helal olsun
Benzer içerikler
- iphone kendi kendine arama yapıyor
- whatsapp konumu google haritalar ile açma iphone
- saat dilimi aygıt sınırlamaları yüzünden elle ayarlanamıyor
- silinen numara mesajlarda görünüyor
- iphone exchange parola doğru değil hatası
- iphone uygulama kilidi
- apple passwords nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X