Şimdi Ara

iOS 7.1 iTunes Radyo özelliği Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7.1 sürümü ile iTunes Radyo özelliği türkiyede açıldı mı yoksa ben mi bulamıyorum?

• Yok hocam bende de. Daha açılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Yok hocam bende de. Daha açılmadı

Yahu neden türkiyeyi en sona bırakıyorlar anlamıyorum. Halbu ki böyle boş şeyleri yakından takip eden bir ülkeyiz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpukY

quote:

Yahu neden türkiyeyi en sona bırakıyorlar anlamıyorum. Halbu ki böyle boş şeyleri yakından takip eden bir ülkeyiz :S

Her ülke için ayrı ayrı çalma listesi oluşturuyorlar, kolay olmayabilir.

• quote:

quote:

quote:

Her ülke için ayrı ayrı çalma listesi oluşturuyorlar, kolay olmayabilir.

Çalma listesi ne ki adamlar neleri Türkiye'ye uyarlıyor :D Ama gerçekten bu tarz özellikleri Türkiye'de de biran evvel uygulamaları lazım.
  • quote:

quote:

itunes radio daha yeni sayılır.2014te ingiltere kanada gibi ülkelerde açılacaktı.türkiye içinde çalışıyolardır heralde.sabır.
  • Store da alternatifler mevcut geç çıksada bir sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde iş yapanların yegane amacı para kazanmak, tüketiciyi korumak diye düşünceleri yok. Halbuki ülkemizde satılacak her türlü yabancı menşeli ürünlerde bazı şartlar aranmalı tabi en başta türkçe arayüzler ve kullanım kılavuzları, ama maalesef bu uapılmıyor, yapanlarda saygın markalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.S id edinip kullanabilirsiniz. Ben kullanacağım zaman U.S id ile giriş yapıyorum, müzikler e bastığımda en sol tarafta radyo bölümü çıkıyor türkçe olarak. çok çok kullanışlı, istediğiniz bir şarkının adını, sanatçısını veya türünü yazarak o tarzdan devam etmesini sağlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Ülkemizde iş yapanların yegane amacı para kazanmak, tüketiciyi korumak diye düşünceleri yok. Halbuki ülkemizde satılacak her türlü yabancı menşeli ürünlerde bazı şartlar aranmalı tabi en başta türkçe arayüzler ve kullanım kılavuzları, ama maalesef bu uapılmıyor, yapanlarda saygın markalar.

Kullanıcı sözleşmeleri ve kullanım kılavuzları mevzusunda katılıyorum.

• Daha Almanyada da yok!

• Spotify var daha basarili ve offical. Iphone entegrasyon yapmis zaten spotify ile itunes radio yu da bekliyoruz tabiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.