Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
606.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır dönemezsiniz iPhone 4 dışındaki cihazlarda... Zaten öyle bir şey olsa çoğumuz iOS 6.1.2 ye uçmuştuk :)
  • Çok kötü bir zamanlama olmuş 7.1 Beta 2 kullanıyorum jailbreak yapsam Beta 3'e yükseltemem tekrardan restore edip yedekten yüklemem gerekecek. İOS 7.0.4 yüklesem şimdiki yedeği kabul etmeyecek bir de henüz stabil değil. Ve en önemlisi 7.1 final'de Apple önlem alacak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda be :) geri dönüş durumu ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

iPad mini retina da nedense reboot sorunu var. Başarılı yükleyen var mı ? Önce OTA ile denedim. Sonra temiz bir ipsw kurup denedim ama ikisi de aynı. Reboot edip duruyor.

Sürekli restart mı çekiyor hocam cihaz ?
  • Cihazım 5s Jb işlemini macosx üzerinde yaptım. Telefonu 7.0.3'ten OTA Upate ile 7.0.4 versiyonuna yükselttim. Telefonun şifresinide kaldırmadan JB uygulamasını çalıştırdım. Hiçbir sorun ile karşılaşmadan JB işlemini tamamlayabildim. Amacım Activator uygulamasını kullanmak ama yukarıda yazan arkadaşlar çalışmadığını söylemiş mecburen bekleyeceğiz anlaşılan.

İyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

iPad mini retina da nedense reboot sorunu var. Başarılı yükleyen var mı ? Önce OTA ile denedim. Sonra temiz bir ipsw kurup denedim ama ikisi de aynı. Reboot edip duruyor.

Aynı sorun bendede var USB takmadan açılmıyor
  • ios 6 teması varsa jb yapacam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Arkadaşlar burada iOS 7 Evasi0n Jailbreak'ın nasıl yapıldığını , sorun ve çözümlerini ve de Güncel Repoları paylaşacağım.

Öncelikle cihazınızdaki İşletim Sisteminizin iOS 7.0/7.0.1/7.0.2/7.0.3/7.0.4/7.1 Beta 1/7.1 Beta 2'lerden biri olması gerekiyor !!! iOS 7 Tüm cihazlar Jailbreak yapılabilir.

Şu videodaki ile aynı yöntem arkadaşlar. Ekstaradan bir iki kere daha basmamızı istiyor Evasi0n'a o kadar.

~ İndirme Bağlantısı ve Yapılış Yöntemi ~

- Öncelikle Jailbreak içinhttp://evasi0n.com/ adresinden sisteminize uygun olan uygulamayı indirin.

- !!! Arkadaşlar öncelikle cihazınızın yedeğini almayı, cihazınızdaki parolayı kaldırmayı ve de sonrasında Antivirüsünüzü kapatmayı unutmayın lütfen !!!
    - Sonra cihazınızı iTunes yüklü bir PC'ye bağlayıp, Jailbreak uygulamasını Yönetici olarak çalıştırın.

- Cihaza ve Çalışan uygulamaya hiç dokunmayın. Açılan pencerede Evasi0n uygulaması 2 aşamalı işlem yapacak. Bu sürede uygulamada cihazınızdaki Evasi0n uygulamasına basmanızı söyleyecek. Siz de o ara cihazınızın menüsünde çıkan Evasi0n uygulamasına dokunup bırakın.

- İşlem devam ederken cihazınız kapanıp açılacak. Bir süre sonra yeniden Evasi0n'a basmanızı isteyecek. Tekrar basıp bekliyoruz.

- PC'den takip ederken son bir defa daha basmamızı isteyecek. O da son işlem arkadaşlar.

Evasi0n uygulamasında "Done" yazsını ve "Exit" tuşunu gördüğünüzde işlem tamamdır. Cihazınız kapanıp açılacak ve Cydia gelecektir. Kolay gelsin. Bol Tweaklı günler :)

!!! OTA ile cihazını güncelleyen arkadaşların büyük çoğunluğu açılmama sorunu yaşadı. O yüzden arkadaşlar restore ile temiz bir kurulum yapmanızı öneriyorum. Cihazı açılmayan, elmada kalanlar ise mecburen kurtarma moduna alıp yeni kurulum ile tekrar denemeleri gerekecek. !!!

Bu konudaki anlatım ve uygulama tamamen kişisel olup, cihazınız ile ilgili olası hiçbir sorun için sorumluluk kabul edilmeyecektir! (Burası formalite kısmı tabi. Elimizden geleni yaparız her zaman )

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Güncel Repolar (Devamı Ekleniyor):

apt.pwncenter.com/
    cydia.iphonecake.com
    cydia.xsellize.com/
    sinfuliphonerepo.com/
    ihacksrepo.com
    repo.insanelyi.com
    repo.hackyouriphone.org
    sinfuliphonerepo.com

http://cydia.myrepospace.com/Everythingapplespro/
    http://cydia.myrepospace.com/kmdu59/
    http://smolk.myrepospace.com/
    http://cydia.myrepospace.com/iPWNDApple/

Konu Ekran Görüntüleri ile Desteklenmeye devam edecektir... Güncel Repoların devamı da geliyor...

!!! Lütfen konuda illegal tweak ve illegal indirme yöntemlerini içeren soru ve cevap yazmayalım arkadaşlar !!!

dostum aynı konudan senden daha erken açan var niye forumu takip etmeden açıyorsun ?

aynısını ikindi civarlarında sen çığırıyordun

• Ipad 2 ye deneyen var mı? Yoldayım şu an, eve doğru gidiyorum, anca evde denerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar kilit parolasını kaldırıp tekrar yüklemeyi denesinler
    iPad air'e JB yaptım ve sorunsuz çalışıyor. Bu arada appsync 7.x ne zaman çıkar appsync 6.x çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Aynı sorun bendede var USB takmadan açılmıyor

bendede vardı dfu ile restore caktım simdi tekrar yaptım oldu şimdide yedeklemeyi yüklüyorum . :D
  • Unlock oluyor mu

• Arkadaşlar 6.1.3 e de yapan oldu mu?
  • neler oluyor yahu 2 senedir mayısta çıkmasına alıştık bu erken oldu
  • Cihazım şuan 6.1 ve jb'li şuan. itunes üzerinden cihaza 7.0.4'ü yükleyebilirmiyim? Yüklerken hata alırmıyım ya da bir veri kaybı yaşarmıyım. Özetle jbli sürüm üzerine şuan güncel sürümü yüklerken bi sorunla karşılaşabilirmiyim.
  • Arkadaşlar bu üçretsiz uygulama indirmek için ne kullancaz
  • Swipe selection yükledim tel sapıttı bence yapacak olanlar acele etmesin tweaklerin çoğu uyumsuz

• İOS 7 JB YAPILMISTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Swipe selection yükledim tel sapıttı bence yapacak olanlar acele etmesin tweaklerin çoğu uyumsuz

Benim icin en onemli tweak yoksa jb ye de gerek yok
    Saolun haber verdiginiz icin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber konusu değil Jailbreakin nasıl yapıldığını vs anlattığım ve de sorunlar ile çözümlerin paylaşıldığı bir konu. Başlığı popülerdeykenden soranlar olduğu için o şekilde düzelttim. Farkındaysan konu içeriğinde çıktığını vs yazmadım. Direkt nasıl yapılacağını vs anlattığım ve de sürekli güncellediğim düzenli bir konu. Haber konusu değil. Böyle uzun yazıları da alıntılamayın lütfen. Cevap butonu kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.