Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
607.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

quote:

Tweak kaldirmak
    Yada yuklemek istedigimde surkeli bu hatayi veriyor acil yardim lazim
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kalora'nın reposundan yüklediğiniz Activator'u kaldırıp BigBoss'takini yükleyin önce. Sonra tekrar tweak yüklemeyi deneyin. BigBoss'ta Activator yoksa "rpetri.ch/repo" adresini kaynaklara ekleyip orada bulunan Activator'u yükleyin.

kaldırılmıyor iste üstadım sıkıntıda o kolaradan kaldırıncada hata veriyor

Bilgisayara bağlayıp iFunBox Classic ile Activator diye arama yapın, bitene kadar sabırla bekleyin(yaklaşık 10-20dk sürer diye tahmin ediyorum.). Bitince çıkan bütün dosyaları silin(doğru arama yaptığınıza emin olun.). Daha sonra cydia'ya girip eğer hala yüklü görünüyorsa Activator'u kaldırın. Ben My3G programı kaldırılmadığı için bu yöntemle yapmıştım. Yanlış bir şey yaparsanız telefonu restore etmek zorunda kalabilirsiniz. Başka bir şekilde halledemediyseniz son çare olarak kullanın bu yöntemi. Riskli bir yöntem.

Kaloranın reposunu silip kaldırabildim üstadım yardımların için sagol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tweak kaldirmak
    Yada yuklemek istedigimde surkeli bu hatayi veriyor acil yardim lazim
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kalora'nın reposundan yüklediğiniz Activator'u kaldırıp BigBoss'takini yükleyin önce. Sonra tekrar tweak yüklemeyi deneyin. BigBoss'ta Activator yoksa "rpetri.ch/repo" adresini kaynaklara ekleyip orada bulunan Activator'u yükleyin.

kaldırılmıyor iste üstadım sıkıntıda o kolaradan kaldırıncada hata veriyor

Bilgisayara bağlayıp iFunBox Classic ile Activator diye arama yapın, bitene kadar sabırla bekleyin(yaklaşık 10-20dk sürer diye tahmin ediyorum.). Bitince çıkan bütün dosyaları silin(doğru arama yaptığınıza emin olun.). Daha sonra cydia'ya girip eğer hala yüklü görünüyorsa Activator'u kaldırın. Ben My3G programı kaldırılmadığı için bu yöntemle yapmıştım. Yanlış bir şey yaparsanız telefonu restore etmek zorunda kalabilirsiniz. Başka bir şekilde halledemediyseniz son çare olarak kullanın bu yöntemi. Riskli bir yöntem.

Kaloranın reposunu silip kaldırabildim üstadım yardımların için sagol

Alıntıları Göster
    yeni tweaklar yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

failed to retrieve package from the internet

saatlerdir ne denediysem olmadı :/

4s 7.0.2 yokmu çözümü kardeşim nasıl yapcaz fikrin varmı_?
    güncel ios 8 li ipad air cihazıma 7.1.2 jb yapmamın bir yolu var mıdır? acil yardım dostlar
    Yok neyazıkki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağlar_mavis Ç kullanıcısına yanıt
    Intube var hem. Mp3 hem video olarak download ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

Arkadaşlar telefonu jb yaptım sonunda bir kaç program isteğim olacak

1) ios 8 deki gibi sesi yazıya dönüştüren bir program var mı? (hem sms de hem whatsapp'ta çalışan) sadece whatsapp için de olabilir.

2) interneti Kullanmadığımız durumlarda wifi ve 3g yi otomatik olarak kapatan bir program var mı?

3) youtubedan mp3 indirebileceğim sizlerin beğendiği bir program? (protube cydia da ücretli) onun dışında.

4) Bir de app store daki şu ücretli sözlüklerden birini cydia dan indirmem mümkün mü? evet ise nasıl? (kusura bakmayın acemiyim:(

5) Bir de son olarak telefon siyah kilit ekranındayken home tuşu dahil herhangi bir tuşa basmadan tuş kilidini açmanın bir yolunu buldunuz mu?

O KADAR YAZMIŞSSIN CVP VERMEMEK OLMAZ DİMİ.

CEVAP 2:
    Cydia dan Activator indir programa gir. daima > network statuss > left wi-fi > switch (activate) > cellular data ve 3G tıkla (bu komut wifi kapalıyken 3g ve hücresel veri açıyor)
    Cydia dan Activator indir programa gir. daima > network statuss > joined wi-fi > switch (deactivate) > cellular data ve 3G tıkla (bu komut wifi açıkken 3g ve hücresel veri kapıyor)
    (activator ile komut atıyorsunuz.)

CEVAP 3:
    cydia dan youtubemp3 tweak indir üstelik bu direk iphone müziğe de atıyor

CEVAP 4:
    cydia dan linkstore indir bu program indirme linkleri veriyor ordan indiriliyor

CEVAP 5:
    cydia dan SmartTap indir ekrana parmağını kaydırarak açabilirsin.

CEVAP 1:
    appstorede DRAGON var (yavaş diyorlar)

Çok tşk ederim hocam uğraşmış cvp yazmışsınız elinize sağlık.

• Yeni tweakler yok heralde

• Championship_ kullanıcısına yanıt
    Önce mevcutları bir adapte etsinler de yeni istemiyoruz zaten. Daha 7.1.2 ye uyumlu hale gelmemiş tonla tweak varken şimdi 8.1'e JB çıkacak sonrada uyumlu tweak derdi başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

güncel ios 8 li ipad air cihazıma 7.1.2 jb yapmamın bir yolu var mıdır? acil yardım dostlar

Hocam bende ios 7.1 var da 8'e geçmeyi düşünüyorum nedir durum batarya nasıl gidiyor safaride sekme yenileme sorunu devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlar yeni 7.0.3 5s evasion sürümlerle denedim aynen önce error retrieving p .internet
    sonra 1.0.1 le de başlayıp sonra 2/2 failed to inject app gibi hata verdi.
    ALlah rızasıiçin yardım edin, bu mudur jb bitti mi? yapmanın yolu yok mudur?
    saygılar..
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Akşama 8.1 geliyor onu yüklersiniz 8.0 ile uğraşmayın
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    8.1 jb ile ilgili yeni bir haber var mı? Pangu hazırda bekletiyor diyorlardı en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

8.1 jb ile ilgili yeni bir haber var mı? Pangu hazırda bekletiyor diyorlardı en son

Henüz haber yok ama 8.1 final çıktıktan sonra ben kısa sürede gelecegini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Henüz haber yok ama 8.1 final çıktıktan sonra ben kısa sürede gelecegini düşünüyorum

Bu gece 8.1 ile birlikte yayınlansa hiç fena olmaz gibi, 8 in betalarından beri jb yapıldığı yazıyordu, mümkün bence de bu aralar yayınlanması ama hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypophysis

arkadaşlar yeni 7.0.3 5s evasion sürümlerle denedim aynen önce error retrieving p .internet
    sonra 1.0.1 le de başlayıp sonra 2/2 failed to inject app gibi hata verdi.
    ALlah rızasıiçin yardım edin, bu mudur jb bitti mi? yapmanın yolu yok mudur?
    saygılar..

Failed during injecting evasion app (2/2).Failed during injecting evasion app (2/2).
  • indirdiğimiz videoları (ifile haricinde) nasıl kamera rülosuna aktarabilirim?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    iOS 8 JB Hakkında İlerleme Güncellemeden Sonra Belli Olacak.. :) Bu Haberde Benden Olsun Bari :)

Want to know the status of the iOS 8/8.1 Jailbreak? New update is coming within an hour. Stay tuned ;)
  • Hocam çooook büyük sürpriz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

iOS 8 JB Hakkında İlerleme Güncellemeden Sonra Belli Olacak.. :) Bu Haberde Benden Olsun Bari :)

Want to know the status of the iOS 8/8.1 Jailbreak? New update is coming within an hour. Stay tuned ;)

hocam nerelerdesin özlettin kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

hocam nerelerdesin özlettin kendini

Hocam Az Kaldı JB Kaybedince Telefon İle Birlikte JB Bekliyoruz Artık :)
    Ama Bundan Sonra Daha Sık girmeye Başlayabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.