Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.1le oyun performansı artıor mu arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s 7.0.4 şarj su gibi gidiyor. 7.1 de düzelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

iphone 4s 7.0.4 şarj su gibi gidiyor. 7.1 de düzelir inşallah.

5'te de durum aynı. Hissedilir bir düşüş var.

• 7.0.4 var. Dunden beri garanti cep subesi uygulamasi acilamadan kapaniyor.

Sebebini bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ios 7 den sonra facetime da sıkıntılar yaşayan oldu mu görntü takılması gitmemesi vb
  • Jb var mi cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

iphone 4s 7.0.4 şarj su gibi gidiyor. 7.1 de düzelir inşallah.

Arkdslar yuklemeyin ios7 5 ten onceki cihazlara duzelicegini sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Jb var mi cihazda

Var ve sknti eclipse imis.

• Arkadaşlar İOS 7.0.6 güncellemesi geldi yükledim 13 mb lık bir güncellemeydi
  • %10 larda hatta %20 lerde şarjı bitip kapanan varmıbi çağeı geldiğinde açıldığında %10 da kapandıysa %19-20 seviyelerinde açılan? İyice canımı sıkmaya başladı bu durum servise vercem cihazı bataryadanmı yazılımdanmı belli değil.

• Bunlar alın size 7.0.6 siz daha çok beklersiniz 7.1'i demiş olmasın? Gereksiz bir ara güncelleme gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

%10 larda hatta %20 lerde şarjı bitip kapanan varmıbi çağeı geldiğinde açıldığında %10 da kapandıysa %19-20 seviyelerinde açılan? İyice canımı sıkmaya başladı bu durum servise vercem cihazı bataryadanmı yazılımdanmı belli değil.

Maalesef ios 7'yle cikmis genel bir sorun bu.

Daha sarjin bitmesine varken telefon cat kapaniyor. %20-30 arasinda denk geldim hep. Bi 5 dk kadar bekledikten sonra aciliyor. Normal kullanmaya devam edebiliyorsun.

7.1'le duzelecek diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Bunlar alın size 7.0.6 siz daha çok beklersiniz 7.1'i demiş olmasın? Gereksiz bir ara güncelleme gibi geldi bana.

Benim ipad2 ios7 gectigimden beri şarjı daha cabuk bitiyordu.ama yeni güncelleme ile eski haline geri döndü.

• iOS 7 konusunda çok yazılıp çizildi ama şu var ki kesinlikle iOS 7 piyasayı salladı.4 senelik telefonda yavaşlama yüzünden mırın kırın etmeyin.4 senelik telefon da bi zahmet kassın.
    Ayrıca Apple neden imzaları açmak zorunda kalsın ki imzaları açsa telefon satamaz artı imzaları açsa neden iOS 7 yi çıkardı ki?
  • 7.1 e az kaldı. bu ay içinde çıkacak heralde. özellikle ip4 lerden itibaren ciddi performans düzeltmeleri bekleniyor.
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    arkadaşım tinyumbrella diye bir program var onu kullan telefonun (tabletin veya iPadında olabilir) onunla kilidini açarsın hatasız kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

iOS 7 konusunda çok yazılıp çizildi ama şu var ki kesinlikle iOS 7 piyasayı salladı.4 senelik telefonda yavaşlama yüzünden mırın kırın etmeyin.4 senelik telefon da bi zahmet kassın.
    Ayrıca Apple neden imzaları açmak zorunda kalsın ki imzaları açsa telefon satamaz artı imzaları açsa neden iOS 7 yi çıkardı ki?

Sorun 4 senelik telfonun kasması değil sorun 4 senelik tlefon ios 6da akıcıyken ios 7de kasması

• quote:

Orijinalden alıntı: Craie

iOS 7 konusunda çok yazılıp çizildi ama şu var ki kesinlikle iOS 7 piyasayı salladı.4 senelik telefonda yavaşlama yüzünden mırın kırın etmeyin.4 senelik telefon da bi zahmet kassın.

Hocam bir şey sorucam şimdi 0 ip4 veya ip4s alındığında neden ios7 ile geliyor bu cihazlar.Daha doğrusu nasıl oluyor bu acaba 0 telefonu bize vermeden önce aıp ios7 ye güncelleyip öyle mi satıyorlar çok merak ettim şimdi bunu

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    iOS 7 ile gelmiyor ip4 ve ip4sler. 1 ay önce MM'dan bir yakınım için 4S aldım ve iOS6 yüklüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choline

iOS 7 ile gelmiyor ip4 ve ip4sler. 1 ay önce MM'dan bir yakınım için 4S aldım ve iOS6 yüklüydü.

Peki o zaman şöyle sorıyım nasıl ios6 ile yüklü geliyor ben de daha ios7 çıkmadan ip4 aldığımda ios 6 vardı telefonda ama ip4 yanlış hatırlamıyorsam ya ios4 ya da ios5 ile çıktı
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.