Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ üstte düzenle var ona bas sonra silmek istediğin mailleri tıkla tek tek işaretliyorsun, sağ altta çöpe at yazar ona bas işaretlediklerini siler bu kadar. Topluca silme var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 20 Aralık 2013; 13:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

Sağ üstte düzenle var ona bas sonra silmek istediğin mailleri tıkla tek tek işaretliyorsun, sağ altta çöpe at yazar ona bas işaretlediklerini siler bu kadar. Topluca silme var yani.

Topluca silmeden kastım bu değildi :) ben 150 tane maili tek tek seçmeden tümünü işaretleyip silmeyi kastetmiştim.
    Tümünü seçip okundu olarak işaretleyebiliyorsun ama silemiyorsun böyle bir seçenek yok anlaşılan o teşekkürler...
  • bir soruda benden

telefon geldiğinde yada ben birini aradığımda 3 saniye boyunca karşı tarafa sesim gitmiyor ama bana karşı tarafın sesi geliyor.

acaba neden böyle oluyor sizdede böyle bişey oluyormu?

• İndirmez olaydım pişman oldum
  • çağrı reddetme nasıl oluyor çözemedim :) 2 kere kilit tuşuna basmak zorunda mıyız ekrandan reddetme yapamıyor muyuz?

birde mesaj gönderirken mesaj alttan gidiyor falan saçma sapan bir görüntü oluyor, çok sinir bozucu

7.0.4
  • Yahu bu ios 7'de takvimlere ekledigim etkinlikler neden bildirim merkezinde gorunmuyor ki?

Fikri olan var mi? İos 6'da hem bugun hem de yarin gozukur olurdu.

• iOS 7.0.4 iPhone 5'te sarj cok hizli bitiyor.

7.1 ciksin artik.

• arkadaşlar ben 4s kullanıyorum, benim telefonda şöyle bir sorun var.

telefon açtığımda ilk 3 - 4 saniye karşı tarafa sesim gitmiyor, aynı şekilde aramayı ben yaptığımdada 3 - 4 saniye karşı tarafa ses gitmiyor.

yazılımsal bir sorun olduğunu tahmin ediyorum.

böyle birşey başına gelen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

arkadaşlar ben 4s kullanıyorum, benim telefonda şöyle bir sorun var.

telefon açtığımda ilk 3 - 4 saniye karşı tarafa sesim gitmiyor, aynı şekilde aramayı ben yaptığımdada 3 - 4 saniye karşı tarafa ses gitmiyor.

Bahsettiğiniz sorun 4s'lere özgü kronik bir arıza. Donanımsal. Servise verin ses entegresini değiştirir veya yenisini verirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Bahsettiğiniz sorun 4s'lere özgü kronik bir arıza. Donanımsal. Servise verin ses entegresini değiştirir veya yenisini verirler.

servisede vermeyi hiç istemiyorum hocam, değiştiriceklerini bilsem veriyimde.

telefonu açıp bi yazılım güncelleyip tekrar geri verirler bana

• quote:

quote:

quote:

Size özel bir sorun değil. 4s'lere özgü ve bilinen bir sorun.

Bozuk bozuk kullanın o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Size özel bir sorun değil. 4s'lere özgü ve bilinen bir sorun.

Bozuk bozuk kullanın o zaman

başlarda takmıyordumda artık her teli açtığımda 7 8 kere alo alo alo alo alo alo diyorum

olmadı vericez servise herhalde bakalım artık

• İphone 5s de mail de junk mailleri nasıl görcez
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim ama çözemediğim bir problem var.(7.1 beta konusuna da yazdım fakat tam olarak orası değil sanırım problemin yeri)
    önceki sürümlerde (ios 4 5 6) olmuyordu. telefondan mail attığım zaman mail atılan kişinin mail adresini sadece bir kere elle giriyordum. daha sonra o kayıt altına aldığı için aynı kişiye mail atılacağı zaman tek harf girildiğinde liste çıkıyordu ona göre mail adresini seçebiliyorduk. 7.0.4 sürümünü kullanıyorum fakat 7.0.3 sürümünde de durum böyleydi. benzer bir durumla karşılaşan var mıdır?
  • benim sorumda şu:
    fotoları duvar kağıdı yaparken tam ekran görünmesini nasıl sağlarız..
    tşk..
  • Bugün gelse bari yeni güncelleme
  • Geçtim,tasarıma bir şekilde alıştım jb ile gerçekten iyi oldu şarj süresi ciddi manada kötü. Umarım yeni güncellemelerle düzelir yoksa sıkıntı büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Geçtim,tasarıma bir şekilde alıştım jb ile gerçekten iyi oldu şarj süresi ciddi manada kötü. Umarım yeni güncellemelerle düzelir yoksa sıkıntı büyük.

rütben hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Geçtim,tasarıma bir şekilde alıştım jb ile gerçekten iyi oldu şarj süresi ciddi manada kötü. Umarım yeni güncellemelerle düzelir yoksa sıkıntı büyük.

rütben hayırlı olsun

Teşekkür ettim.
  • Arkadaşlar iphone 5s kamera özelliklerindeki seri çekim ve ağır çekim modu iphone 5 'e güncelleme sonrası gelecek mi bilgisi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.