Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Telefon uyku moduna gectiginde wifiyi otomatik keser,uyandirildiginda wifiye otomatik baglanti yapar, bu sayede pil cok az biter.

Bunu bilmiyordum hocam sağolun. Uyku modu dediğiniz olay üst tuştan kitlemekten mi bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi priceless- -- 9 Aralık 2013; 17:05:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Hatta bu ozellik android 4te de var. Pilden daha fazla tasarruf isterseniz battery monitor gibi programlari kullanabilirsiniz. Ben bu programlarin bir ise yaradigini dusunmedigimden kullanmiyorum. Ama zararlarini da gormedim, harddiskte gereksiz yer kaplamalarindan baska.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 9 Aralık 2013; 17:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Arkadaslar suan telefonum iPhone 5 sürüm 6.0.2 bunu 6.1.4 e guncelleyemez miyim ? Direk ios 7 mı yukleyebilirim sadece ? Bir de mesela hiç ios7 yüklemezsem ios8e de mı geçemeyeceğim ? Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

6.1.4 e güncelleme yapamazsınız hocam 7 yükleme yapın pişman olmazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hocam ben şöyle sorayım ozaman. Dediğiniz gibi uyku moduna alınca wi-fi kapanıyorsa uyku modundanyken nasıl mail geliyor bize? Eğer kapanmış olsa mail gelmemesi lazım doğal olarak bağlantı olmadığı için.

• 7.0.4 ten sonra kameram açılmıyor var mı aynı sorunu yaşan 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

7.0.4 ten sonra kameram açılmıyor var mı aynı sorunu yaşan 4s

Iphone 5 kullanıyorum ve sorun yok hatta daha kullanışlı hale gelmiş. Eğer denemediyseniz telefonu kapatıp açmayı deneyin

• Biryandan 3g acik ve mail senkronizasyonu aciksa yine iletileri alirsiniz. Bu isin istisnasi Acikcasi isin teknik detayini tam bilmiyorum,benim mail senkronizasyonum manuel. Yani saat basi aktariyor mailleri. Bunun pile buyuk faydasi var. Gerektiginde maile girip kendim guncelleme yapiyprum.

• Evet bende baktımda şimdi anında ilet seçeneği daha kullanışlıymış. Aksi takdirde şarj için iyi olmayacağı uyarısını veriyor
     iOS 7 [ANA KONU]

• ıphone 4 cihazıma ios7 yükledikten sonra arama yaparken ortaya çıkan menu çok hassas olmuş.telefonla konuştuğum anda ya hoporlor devreye giriyor yada sesi kapatıyor.bazen sesim karşı tarafa gitmiyor.resmen kabusum oldu ios7.cihazı bile satabilirim.kimseyle tek aramada görüşemiyorum.ne yapmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim
  • ios7 den mi veya başka birşeyden mi bilmiyorum, telefonun batarya göstergesi kafayı yedim resmen. %12, 10 seviyelerinde birçok kez şarjım bitti. 1 kere %12 deyken önceden kapattığım 3g yi açim dedim lazım oldu dışardaydım, açmamla birlikte telefon kapandı direk. Bugünde %40 iken şarjı 3g yi açtım %29 a düştü birden. Akşam eve geldim şarj %11 di telefonun tuş kilidini açtım instagram a tıkladım %2 ye düştü. Yazılımsal bir sorun mu bilmiyorum ama sinirimi bozdu bu durum. Biraz daha devam ederse servise vereceğim ama onlarda ne yapacak diye düşünüyorum açıkcası.

Edit: Birde telefon konuşmasından sonra bitti butonuna basamıyorum bi türlü telefonun ekranı hafif kararmış oluyor ya karşıda ki kapatacak ya da tuş kilidine basmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 10 Aralık 2013; 1:43:34 >
  • Benim şarj durumu. Kullanım 4 saat hemen hemen. Hep wifi de kullandım onuda. Ne bileyim fena sayılmaz. Ama iyi gidiyor da denemez. Iphone 5 temi oluyor sizin sıkıntılar? Garanti süresi varsa hemen yollayın en azından bilgi sahibi olursunuz
     iOS 7 [ANA KONU]

• ios 7 de bulamadığım 2 şey var, belki bilirsiniz diye sormak istiyorum.

1. gelen mesajlarda her mesajın geldiği saat ve dakikayı göremiyorum,

2. bir numaranın daha önceki arama kayıtlarını göremiyorum,

bilgilerinize arz ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

Benim şarj durumu. Kullanım 4 saat hemen hemen. Hep wifi de kullandım onuda. Ne bileyim fena sayılmaz. Ama iyi gidiyor da denemez. Iphone 5 temi oluyor sizin sıkıntılar? Garanti süresi varsa hemen yollayın en azından bilgi sahibi olursunuz
     iOS 7 [ANA KONU]

Iphone 5 de oluyor. Kız arkadaşımın i5 inin tuş kilidi ve ses kısma tuşu bozuldu. Bende de böyle bir sorun var. Apple store açılsada direk apple a bıraksak diye bekliyoruz

• By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    1. Mesaj penceresi acikken ekrani sola dogru cekin. Sag kenarda mesajlarin saatleri cikar.

2. Arama kaydinda ilgili aramanin yanindaki "i" tusuna basin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

1. Mesaj penceresi acikken ekrani sola dogru cekin. Sag kenarda mesajlarin saatleri cikar.

Çekilen mesaj saati o mesajın üst tarafında da yazıyor ayrıca. Zaten aynı dakika da çekilen mesajları grupluyor.
    İos7 ile bu sağa sola çekme olayıyla çok kullanışlı olmuş mesela web sayfalarını sağa sola çektiğiniz de önceki ve sonraki açılan sayfalara ulaşılabiliyor.
    Mesaj, aramalar, maillerde sola çekilerek pratik silme işlemi yada farklı işlemler gerçekleştirilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

teşekkür ederim
  • Arkadaşlar ios 6 cihazımı sıfırlarsam 7 ye güncellemek zorunda bırakmaz değil mi etkinleştşrme kısmında

• beyler yeni eklediğim app leri silemiyorum. daha önce silmiştim de şimdi beğenmediğim app leri nasıl silerim?
  • Bir de imessage çalışmıyor yeniden etkinleştirmeme rağmen neden olabilir ? Karşı taraf kullanıyor

• Bırakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.