Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp güncellemesi gelmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaann26

Hayırlı olsun Pişman olmazsınız umarım..

Şuanlık hiçbir sıkıntım yok gerçekten hoş olmuş birde alttan açılır menüye hücresel veriyi eklerlerse tadından yenmez
  • Umarım hep memnun kalırsınız hocam. 3-4 gün sonra size tekrar yazıp şarj ve genel kullanım hakkında bilgi almak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

Umarım hep memnun kalırsınız hocam. 3-4 gün sonra size tekrar yazıp şarj ve genel kullanım hakkında bilgi almak isterim.

Tabikide memnun olurum hocam gün başladı bakalım nekadar gidicek batarya

• arkadaşlar uzun süredir andriod kullanıyordum ancak dün itibariyle iphone'uma kavuştum. Telefonda 6.0.2 yüklü yükleyen sizce geçeyim mi ios7'ye yoksa 7.1'i mi bekleyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 4 Aralık 2013; 11:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

arkadaşlar uzun süredir andriod kullanıyordum ancak dün itibariyle iphone'uma kavuştum. Telefonda 6.0.2 yüklü yükleyen sizce geçeyim mi ios7'ye yoksa 7.1'i mi bekleyim ?

İphone 4 cihazıma 7.1 beta kurup denedim ios 7.0.x sürümlerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim size. Kaldı ki iphone 5'te ios 7.1 daha da stabil çalışır tahminim
    Ben beklemenizi tavsiye ederim temiz bir kurulumla cihazı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz
    7.1 yılbaşı gibi çıkacak diyorlar tam kesin olmamakla birlikte
    Saygılar
  • guvenkizilay kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bekleyeyim bari ayarlar kısmında 1 görünüyor telefon kapatılıp açıldığında kendi kendine yüklemesin ?
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Yüklermi bilmiyorum ama, bazı arkadaşlar kendi kendine indirdiğini yazmıştı :)
    Yani güncellemeye girdiğinizde inmiş olarak gözüküyor, kendi kendine kurar mı onu bilemiyorum hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

teşekkür ederim hocam bekleyeyim bari ayarlar kısmında 1 görünüyor telefon kapatılıp açıldığında kendi kendine yüklemesin ?

Sen yükle demedikçe yüklemez.

Bende de 2 aydır öylecene duruyor.
  • Yahu hadi kardeşim çıkartın şu 7.1'i. İos 6'dayım JB'm var ama ona rağmen sıkıntıdan patlayacağım. 7.0.4'te çok stabil değil ama bekle bekle; ikide bir foruma bak bak ağaç oldum yahu.
  • teşekkür ederim hocam 7.1 çıkana kadar bekleyim hem biraz iphone'a alışmış olurum :D
  • Sizce iOS 6.1.4 teki iPhone 5 imi iOS7 yükleyimmi

• arkadaslar bu İOS7 den sonra 1.5 gün giden şarjım 20 saatte bitiyor artık:( iphone 4 kullanıyorum birtürlü alışamadım 10 gündür:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: brise

Sizce iOS 6.1.4 teki iPhone 5 imi iOS7 yükleyimmi

7.1 beklememizi tavsiye ediyorlar. Bende aynı durumdayım. Sabırla bekliyorum

• ios 7.0.4 iphone 4s'de güzel çalışıyor pil için de söyle diyeyim, gece bırakıp, sabah baktığımda (12:00-07:00 arası) %4-5 civarında azalma var, 3g açık biçimde

güzel olmuş, 6.1.3'den geçtim memnunum, hız ve takılma olmadı
  • quote:

Umarım hep memnun kalırsınız hocam. 3-4 gün sonra size tekrar yazıp şarj ve genel kullanım hakkında bilgi almak isterim.

Dostum şarjım iyi böyle gidiyor karşımda :)

Ayrıca bu kullanımın en az 2 saati şarkı ile aynı anda oyun oynama diğer kalan zamanlardada yine müzik ve whatsapp açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theonorm -- 4 Aralık 2013; 22:43:43 >

• :)) hocam sen bana mesajı sabah 7 de atmıştın gün başladı diye. Ekran görüntüsünüde akşam 8 e yakın almışsın. Yani 13 saatlik kullanım demektir bu harika performans. Şimdi bu 13 saatlik kullanımda edge mi, 3G mi(düşük ihtimal) yoksa wifi le mi geçirdin merak ettim doğrusu. Birde bu 13 saatlik süreçte tekrardan şarja taktın mı ekstradan? Eğer takmadıysan ne olursa olsun kullanım süren muhteşem bence. Cevaplarını merakla bekliyorum:)

• 4s 6.1.3 Jb gelir mı of bilmiyorum dusunmekten bıktım artık

• quote:

:)) hocam sen bana mesajı sabah 7 de atmıştın gün başladı diye. Ekran görüntüsünüde akşam 8 e yakın almışsın. Yani 13 saatlik kullanım demektir bu harika performans. Şimdi bu 13 saatlik kullanımda edge mi, 3G mi(düşük ihtimal) yoksa wifi le mi geçirdin merak ettim doğrusu. Birde bu 13 saatlik süreçte tekrardan şarja taktın mı ekstradan? Eğer takmadıysan ne olursa olsun kullanım süren muhteşem bence. Cevaplarını merakla bekliyorum:)

Günümün çoğunu dışarda geçiriyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar edge ile idare ediyorum ancak bu sürenin 7 saati edge ise 1 saatise 3gdir. Şarj etmedim o süre içinde ayrıca 1 saat kadar konuşmam oldu

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.