Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten o programla Facebooktaki bilgilerle ( Resim, doğum günleri vs. ) kişilerini eşleştiriyor. Ordan da takvimle senkronize olduğunda kişilerin doğum günü olan arkadaşın varsa o gün içinde bildirim çubuğunda gözükür o doğum günü bildirimi . Rica ederim . Saygılar
  • Arkadaşlar benim de bir sorunum var, ios 7.0.3e kadar power tuşunda sorunum yoktu ama 7.0.4ten sonra sorun yaşamaya başladım.

Telefon uzun süre kilitli kaldıktan sonra kilit açmaya basınca tepki vermiyor. ikinci kez bastığımda ekran açılıyor. bundan sonra arka arkaya açıp kapadığımda bir problem olmuyor. yazılımsal olabileceği için geri yükleme yapıyorum ama başka önerisi olan var mı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Kilitli ekranda reddet butonu hiç yapmayacaklar sanırım

zaten yok. sag taraftan yukaricekersen cikiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

quote:

Ios 7 de yukarı çekecek bölüm yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, forumda aradım fakat göremedim. Son sürüm yüklü 4S cihazımla üç günden beri uygulama mağazasından indirme yapamıyorum. Bu tür sorun hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paldov

quote:

Ios 7 de yukarı çekecek bölüm yok ki

ust tusa 2 kere basarak mesgule alabilirsiniz daha kolay :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

Arkadaşlar, forumda aradım fakat göremedim. Son sürüm yüklü 4S cihazımla üç günden beri uygulama mağazasından indirme yapamıyorum. Bu tür sorun hakkında bilgisi olan var mı?

ayarlardan app store kismindan cikis yapip tekrar giris yapmayi deneyin. duzelmesi gerekir

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Onu denemiştim zaten ama tekrar yapayım. Teşekkürler

• Maalesef düzelmedi
  • celilbey kullanıcısına yanıt
    herhangi bir hata falan alıyor musunuz. yoksa yükle dedikten sonra hiç mi indirmeye başlamıyor.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir hata vermiyor, normal yükleme başlarken olduğu gibi daire çıkıyor, dönüyor ama sonuçlanmıyor. Dün akşam PC üzerinden indirdim oradan telefona aktardım. Birde busabah fakettim bir uygulama simgesi koyu renkti, tıkladım bekliyor yazdı. Sanırım güncelleme esnasında bir takılma olmuş. O uygulamayı kaldırdım ama gene düzelmedi. Tek tek uygulamaları kontrol etmeyi düşünüyorum artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

Hiç bir hata vermiyor, normal yükleme başlarken olduğu gibi daire çıkıyor, dönüyor ama sonuçlanmıyor. Dün akşam PC üzerinden indirdim oradan telefona aktardım. Birde busabah fakettim bir uygulama simgesi koyu renkti, tıkladım bekliyor yazdı. Sanırım güncelleme esnasında bir takılma olmuş. O uygulamayı kaldırdım ama gene düzelmedi. Tek tek uygulamaları kontrol etmeyi düşünüyorum artık :(

wifi üzerinden mi indiriyorsunuz hocam.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sanırım sorun çözüldü, son güncellemelerde takılı kalmış bir uygulama daha buldum ve sildim, şu an bir indirme yapıyor görünüyor. İlginiz için teşekkürler.
  • Eveettt. Tamamdır. Demek oluyorki böyle durumda güncelleme esnasında, güncellemesi tamamlanamayarak kilitli kalmış uygulama ihtimalleri de göz önüne alınmalı.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Elimde iphone 5 var şuanda sürüm olarak 6.1.4 yüklü. Aklımda bazı soru işaretleri var sizce ios 7 ye geçmelimiyim ? Şarj konusunda nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chemicals

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Elimde iphone 5 var şuanda sürüm olarak 6.1.4 yüklü. Aklımda bazı soru işaretleri var sizce ios 7 ye geçmelimiyim ? Şarj konusunda nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

7.1 final sürümü çıkana kadar bekleyin. Muhtemelen aralık ayının sonuna doğru çıkacaktır, sonrasında kullanıcı yorumlarına göre kararınızı verirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Elimde iphone 5 var şuanda sürüm olarak 6.1.4 yüklü. Aklımda bazı soru işaretleri var sizce ios 7 ye geçmelimiyim ? Şarj konusunda nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı soruyu bende soruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

quote:

Şu an iPhone 4S'te bile daha iyi. İlk başlarda şarj süresi vb. kötüydü ancak şu an ara güncellemelerle birlikte sorunlar azaldı, yok denecek kadar az. Ki iPhone 5'te daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaann26 -- 3 Aralık 2013; 20:12:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaann26

quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

quote:

Şu an iPhone 4S'te bile daha iyi. İlk başlarda şarj süresi vb. kötüydü ancak şu an ara güncellemelerle birlikte sorunlar azaldı, yok denecek kadar az. Ki iPhone 5'te daha iyi olur

An itibariyle geçmiş bulunmaktayım daha alışamadım çok beyaz geliyor etraf bakalım alışırım elbet

• Hayırlı olsun Pişman olmazsınız umarım..

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.