Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaptansss

quote:

Orijinalden alıntı: emirar

quote:

Orijinalden alıntı: kaptansss

Şarj değişimi varmı , arkadaşlar paylaşırsa yararlı olur.
    Birde ekran geçişindeki yavaşlama samsung kadar yavaşmı, en azından samsung gibi kilitlenme yapmıyordur herhalde. Hele kişileri açmak 5-10 sn sürüyor. İphone pek sevmem ama stabilitesi çok iyiimiş.

Bariz daha az gidiyor

O zaman çok iyi ben yıllardır samsnug kullandım wave1 le başladım ve farklı modeller kullandım. her yükselmede pil daha hızlı bitiyordu. Şu iphone sd kart koysa ekranı 5" yapsa tam olacak

Kardeşim iphone ye sd card takma yeri konulsa virus bulaşır cihaza o yuzden koymuyorlar

• Merhaba arkadaşlar ipad 2 de orta tuşu kullanmaya nlar için ekranın yanında bi tuş beliriyor o tuşu nerden açabilirim??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix90

Merhaba arkadaşlar ipad 2 de orta tuşu kullanmaya nlar için ekranın yanında bi tuş beliriyor o tuşu nerden açabilirim??

Ayarlar / genel / erişilebilirlik / assistivetouch şeklinde olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: matrix90

Merhaba arkadaşlar ipad 2 de orta tuşu kullanmaya nlar için ekranın yanında bi tuş beliriyor o tuşu nerden açabilirim??

Ayarlar / genel / erişilebilirlik / assistivetouch şeklinde olması gerekiyor.

Saollasın buldum hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4S olan arkadaşlar sakın ios 7 ye geçmeyin yavaşlıyor berbat oluyor çöp oluyor diyenlere itibar etmeyin yok öyle bir şey ben de 4s kullanıyorum çııktığı gibi ios 7 yükledim ios 6 nın hızından farkı yok hatta daha hızlı diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Haziran 2014; 6:36:48 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    ios 6 biraz daha boş gibiydi 7 daha çok görsellik içeriyor yinede buna rağmen hızlı ama şarj konusunda aynı şeyler geçerli değil hocam ama ios 7 bence mutlaka geçilmesi gereken bir güncelleme
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    haklısın hafıza biraz daha doluyor ama zaten bu şarj olayı ios 6 da da süper değildi bence ama bazıları okuyorum yok çöp oldu 4s değiştirmek zorunda kaldım yazınca bunu yazma gereği hissettim abartmayın beyler diyorum ios 7 de 4s bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Haziran 2014; 19:04:46 >
  • İphone 3Gs'ime FaceTime yükleyebilir Miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursay05

İphone 3Gs'ime FaceTime yükleyebilir Miyim acaba ?

Hayır böyle birşey mümkün değil. Başka sohbet programları içini görebilir en başta skype

• İpad Mini ile İOS 6 dan 7 ye geçmemiştim. İpad Mini ile geçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, İOS 6 dan farklı olarak 7 ile fazladan ne yapabiliyorsunuz?

Cidden merak ediyorum.
  • yeni konu açmayayım dedim benim bir problemim var konu yeri burasımı değilmi tam onuda bilmiyorum.uygulama içi satın alım yaptım fakat parayı nerden aldığını anlayamadım.app store a yüklediğimiz paradan alıyodur diye almıştım lakin ordaki parada eksiksiz duruyor.herhangi bi kart bilgisi felanda vermemiştim appstore. acaba para nerden gitti bilen biri varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

yeni konu açmayayım dedim benim bir problemim var konu yeri burasımı değilmi tam onuda bilmiyorum.uygulama içi satın alım yaptım fakat parayı nerden aldığını anlayamadım.app store a yüklediğimiz paradan alıyodur diye almıştım lakin ordaki parada eksiksiz duruyor.herhangi bi kart bilgisi felanda vermemiştim appstore. acaba para nerden gitti bilen biri varmı ?

Aldığınız uygulama ücretsiz olmuştur veya ilk kurulum yaparken girdiğiniz kredi kartından almıştır.
  • GhosTon kullanıcısına yanıt
    Skype artık iOS 6.1.6 karşılamıyor iOS 7 istiyor. FaceTime a benzer başka hangi uygulamalar var.

• ugursay05 U kullanıcısına yanıt
    Şuan ios ve app store dan uzağım telefonumu kardeşime verdim bu yüzden bilmiyorum. Ama skype da ios7 ye geçtiyse bir çok uygulama geçmiştir ios 6 günden güne bitiyor :)

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Multitasking daha güzelleşiyo, daha çok çeşit uygulama var, alttaki safari, mail, fotoğraflar ve müziğin olduğu yer buğulu yapılmış, klasörlerin içine istediğin kadar uygulama sığıyor ve son olarak uygulamalar daha renkli gözüküyor

• GhosTon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hangouts'u tercih etmeye başladım ama daha araştırıyorum.

• Arkadaşlar İphone 5S mi daha iyi Samsung S4 mü

• quote:

Orijinalden alıntı: ugursay05

Arkadaşlar İphone 5S mi daha iyi Samsung S4 mü

Tabiki iphone 5s. S5 çıkmışken s4 kesinlikle alınmaz al iphone kafan rahat edersin uzun yıllar

• Android alacaksan en son alınacak cihaz Samsung . Iki cihaz arasında da kesinlikle 5s.

• ugursay05 U kullanıcısına yanıt
    5S veya biraz bekleyip yeni çıkacak modeli alabilirsiniz. S4 için 1200 liradan fazla verilmez. Pil, fotoğraf çözünürlüğü ve ekran boyutu için S4 geri kalan şeyler için iphone. Ne güncelleme derdiniz olur ne de uygulama derdiniz. Kullanırken kafanız rahat olur, S4'ün 3 artısı için saatlerce uğraşmanıza gerek kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.