Şimdi Ara

iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simitci01

Ben yıllardır nokia kullandım ilk defa iphone geçiş yaptım o yüzden ios 6 daki kaliteli arayüzü bende ios 7 de bulamadım..Muhtemelen de şarj anlamında çok önemli bir fark yoksa geçiş yapmayacagım..

Bide benim aklıma takılan bir soru var bu ios 7 tam sürümü tüm cihazlara yayınlandıgında kurup begenmedigimiz takdirde son ios 6 sürümüne geçme gibi bir şansımız olucak mı ?

Olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyecem dıyen arkadaslar zaman ıcınde ıstemesenızde zaten guncellemek zorunda kalacaksınız, Apple polıtıkasını bılırısnız IOS yenı surum cıktıkca programlar eskı IOS larda zaman ıcınde calısmaz olur, o nedenle ama 1 sene ama 2 sene yukleyeceksınız...
  • Bende hiç beğenmedim yeni arayüzü iOS aynı symbian gibi olmuş eski arayüzü gelitrselerdi daha iyi olabilirdi zaten bence Scott Forstall'ı kovarak apple en büyük hatalarından birini yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Ben yıllardır nokia kullandım ilk defa iphone geçiş yaptım o yüzden ios 6 daki kaliteli arayüzü bende ios 7 de bulamadım..Muhtemelen de şarj anlamında çok önemli bir fark yoksa geçiş yapmayacagım..

Bide benim aklıma takılan bir soru var bu ios 7 tam sürümü tüm cihazlara yayınlandıgında kurup begenmedigimiz takdirde son ios 6 sürümüne geçme gibi bir şansımız olucak mı ?

Olmayacak.

O zaman herkes kurup tam bir gözlemleme yapana kadar en iyisi ios 7 ye geçmemek..
    Nokia belle sürümü cıktıgında da öyle gidip balıklama atlamıştım eski ikonlara göre bence çok kötüydü belle sürümü o yüzden telefonumu değiştirdim.
    Bu sefer en iyisi beklemek..

• iconlar beğenmedim ben umarım asıl çıktığında daha güzel bir tasarımla çıkarlar karşımıza
  • Tema seçme olayı gelse herkes memnun kalacak.

• bir iddia atıldı ortaya; doğruluk payı olursa iyi olur: app store'da icon pack'ler satılacakmış. dilediğimizi satın alıp indirebilecekmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

bir iddia atıldı ortaya; doğruluk payı olursa iyi olur: app store'da icon pack'ler satılacakmış. dilediğimizi satın alıp indirebilecekmişiz.

Kaynak nedir acaba ?

• Bu tasarim kesinlikle Apple degil, ben de begenmedim. Oncelikle diger urunler ile uyumlulugu yok. OS X ikonlari ile iOS ikonlari ayniydi, simdi iOS bambaska. Uyumsuz. Gelen ozellikler eski tasarimla gelseydi cok daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Bende hiç beğenmedim yeni arayüzü iOS aynı symbian gibi olmuş eski arayüzü gelitrselerdi daha iyi olabilirdi zaten bence Scott Forstall'ı kovarak apple en büyük hatalarından birini yaptı

Tam duygularimi tercume ettin

Bildigin androide symbian temasi yapmislar gibi

• İkonlar hayal kirikligi resmen.Allahaskina ayarlar ikonu ve gazete standinin eski ve yenisine bakin rezaleti gorun.

• hatta ve hatta eğer bu tasarım değişmesse yeni çıkacak olan iphone u bile almayı düşünmüyorum.

bu tasarım iphone satışlarını bile etkileyecektir bence.

100 kişi alıyorsa, 90 kişi alacaktır...
  • İkonlar paint'le çizilmiş gibi duruyor. iPod Touch 4'e iOS 7 gelmediği için hayal kırıklığına uğramıştım ama ikonları gördükten sonra iyi ki gelmemiş dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 12 Haziran 2013; 17:40:24 >
  • ilk başta bende alışamadım bugun 2.günüm bitti iOs 7 de.
    ilk başlarda duyduğum alışamama korkusu kaybolmaya başladı diyebilirim.

• Karizma gitmiş apaçi işi OS iOS olmuş.

• 15-20 dk önce kurdum. Bu ios7 bi harika dostum !!! (İp5)

• Program ve islevsellik anlaminda basarili bulsam da, beyaz telefonum icin beyaz tasarimi yerinde bulsam da, efektleri de basarili ve guzel buldum ama o ikonlar... Eski ikonlarimi istiyorum ben onlari seviyordum..

O degil de bugun iki kisiye gosterdim telefonu yenisi bu diyerek. Adamlar super buldu onu da cozemedim. Ya biz azinligiz ya da cidden zevkler bayaa farkli

• Bu duruş yok.
     iOS 7 Arayüz Tasarımını Sevmeyenler Buraya...

• ios UI'nin bayagiligindan bunalip diger platformlara gecis yapmis olan cok insan vardi.Sanirim Apple bu taktik ile kendi platformundan kacan insanlari geri cekmeye calismis ve bence basarili da olacaktir.Bir noktadan sonra degisim sart.Zaten Apple'a yoneltilen elestirilerin cogu OS'un gorsellik ve kisisellestirme konularinda sikintili olmasindan degil miydi ? Simdi niye elestiriyoruz ki ?

Bence cok da guzel olmus.OS'un stabilitesi ve hizi ayni kaldigi surece hicbir problem olmaz.ikonlari begenmeyenler mutlaka olacaktir,onun da bir sekilde cozumu bulunur.Ya JB ile ya da yasal yoldan AppStore ile
  • bende yeni tasarımı beğenmedim. bazı özellikler çok hoş ama sanki telefonun eski ağırlığı kalmamış java bir telefon kullanıyormuş hissi veriyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.