Şimdi Ara

iOS 7'de iMessage çalışmıyor mu? İşte çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aysal'ın Terim'e attığı sms'ler bu yüzden ulaşmamış demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç-kapa yaptıkça para yazıyor diye biliyorum.

• Aynen duzeldi sabahtan beri calismiyodu yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Merhabalar,

Hani biz yabancı sitelerden kelimesi kelimesine bu haberleri araklıyormuşuz ya, direkt çeviri yapıp yazıyormuşuz ya; sizden bu iddianızı desteklemek için yazdığım bu haberi tersine mühendislik gibi tersine çeviri yaparak, size göre arakladığım kaynağı bulmanızı rica ediyorum.

Eğer bulamazsanız sizden erdemli olarak nitelendirilen davranışı bekliyorum.

İyi forumlar.

Mesela :
    http://www.macrumors.com/2013/09/30/resetting-network-settings-may-fix-imessages-not-working-in-ios-7/

İyi ingilizce bilen kişiler, siz sitedeki haberciler gibi, ben gibi, "mesela" diye verdiğim linkteki haber içerinin sizinki ile çook büyük oranda benzer (ya da paragraf paragraf paralelde diyebiliriz) olduğunu görecekler. "Kelimesi kelimesine" demekle biraz mübalağa etmiş olabilirimki mübalağa etmeye hakkım var (orası ayrı).

7.0.2 ile arttığınıanlatan yeri giriş kısımları vs vs. Haberinizde ayarların nasıl yapılacağını gösteren koyu renkli yer bile çok benzer.

Sitedeki bu haberi sizin hazırlamış olmanız hassasiyetinizin sebebini açıklıyor. Ama kabul etmek lazımki, ya örnek olara verdiğim "mesela" link sizden esinleniyor, ya siz onlardan, ya da ikinizin esinlendiği kaynak aynı.

Ayrıca kelimesi kelimesine de çevirseniz, 3-5 siteden toparlayarak çevirseniz de, mükemmel ingilizce bilmeyen toplumumuza faydalı bir iş yapıyorsunuz, orası ayrı.

Orta yolu bulabildik mi? "Mesela" olan link yeterli mi, daha araştırıyım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 1 Ekim 2013; 17:16:40 >

• İos 7 yüklediğime bin pişman oldum Sorunsuz video izlerken şimdi safari facebook youtube video açılmıo bu sorunı yaşayan varmı ne yapıcam lütfen yardım bunun için bi güncelleme yapılcakmı bilginz varmı

• O değil de donanımhaber por** site gibi nereye gitsem karşımda koca koca reklamlar. Çıkmak için izin isteği falan. Tamam reklam şart ama çok mu abartıldı ne? Abdestim kaçmamıştır inşallah

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 1 Ekim 2013; 23:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Merhabalar,

Hani biz yabancı sitelerden kelimesi kelimesine bu haberleri araklıyormuşuz ya, direkt çeviri yapıp yazıyormuşuz ya; sizden bu iddianızı desteklemek için yazdığım bu haberi tersine mühendislik gibi tersine çeviri yaparak, size göre arakladığım kaynağı bulmanızı rica ediyorum.

Eğer bulamazsanız sizden erdemli olarak nitelendirilen davranışı bekliyorum.

İyi forumlar.

Mesela :
    http://www.macrumors.com/2013/09/30/resetting-network-settings-may-fix-imessages-not-working-in-ios-7/

İyi ingilizce bilen kişiler, siz sitedeki haberciler gibi, ben gibi, "mesela" diye verdiğim linkteki haber içerinin sizinki ile çook büyük oranda benzer (ya da paragraf paragraf paralelde diyebiliriz) olduğunu görecekler. "Kelimesi kelimesine" demekle biraz mübalağa etmiş olabilirimki mübalağa etmeye hakkım var (orası ayrı).

7.0.2 ile arttığınıanlatan yeri giriş kısımları vs vs. Haberinizde ayarların nasıl yapılacağını gösteren koyu renkli yer bile çok benzer.

Sitedeki bu haberi sizin hazırlamış olmanız hassasiyetinizin sebebini açıklıyor. Ama kabul etmek lazımki, ya örnek olara verdiğim "mesela" link sizden esinleniyor, ya siz onlardan, ya da ikinizin esinlendiği kaynak aynı.

Ayrıca kelimesi kelimesine de çevirseniz, 3-5 siteden toparlayarak çevirseniz de, mükemmel ingilizce bilmeyen toplumumuza faydalı bir iş yapıyorsunuz, orası ayrı.

Orta yolu bulabildik mi? "Mesela" olan link yeterli mi, daha araştırıyım mı?

Merhabalar,

Üzgünüm ancak mübalağa etmeye hakkınız yok bu konuda. Söylediğinizin mübalağa olduğunun anlaşılmasını sağlayacak hiçbir emare yer almıyor ilk mesajınızda. Söylediğiniz direk olarak bizleri ve yaptığımız çalışmaları zan altında bırakmaktan başka hiçbir şeye sebep olmuyor

Bizlerin elbette haberleri takip ettiğimiz, kaynak olarak aldığımız ya da esinlendiğimiz siteler var. Bunun olması kadar normal bir şey yok. Onlarca haber sitesi, TV kanalları ajansların haberlerini çoğu zaman aynen geçerken, bizler kaynaklardan haberleri bire bir çeviri yapmaktansa kendi kelimelerimizle yazıyoruz.

Ancak sonuçta her teknoloji sitesinin hedef kitlesi aynı, vermek istediği mesaj aynı. Haliyle ortak bazı anlatımların olması normal, garipsenmemesi gerekn bir durum. Ya da Macrumors neden bazı yerleri kalın yazma gereği duyduysa bizlerin de aynı yerleri, sonuçta odak noktalarımız okuyucu olduğu için, kalın yapmamız çok normal. Buna araklamak demek konuyu basite indirgeyip, emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil.

Konuyu daha fazla uzatmak isterseniz, özel mesajdan devam edelim. Yoksa ana konudan sapmış olacağız.

İyi forumlar dilerim.

• Beddua mı ettin shady? Yorum yazdığım günden beri en az 10 kere ağ ayarlarını sınırlamam gerekti. Çıldırıcam artık. IPad de yaşamıyorum iMessage sorunu ama iPhone'u kırmama az kaldı.

Hemen çıksın şu iOS 7.0.3

• iPad ve iPhone da aynı hesap tanımlı. Cihazlar 7.0.2 Bugün sabahtan beri iki cihazdan da iMessage gönderemiyordum. Ama mesajlar ikisine de geliyordu.
    Konuyu görünce anlatıldığı gibi iPad i sıfırladım. Sorun ipadde düzeldi.
    iPhone da kayıtlı wifi şifreleri çoktur. Ondan sıfırlamadım. Bakalım belki kendi kendine düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ios7 geçtikten sonra başladı bu sorun. Anlatıldığı gibi çözdüm sorunu
  • ya arkadaslar ben ne imessage ne de facetime kullanamıyorum burda denıldıgı gıbı ayarları sıfırladım ama herhangı bır degısıklık olmadı konuyla ılgılı yardımcı olabılcek bırı var mı????

• Ben de bazı kişilere iMessage gönderemiyorum. Bu kişilerin iMessage seçenekleri aktif olduğu halde bu problemi yaşıyorum. İşin garibi onlar bana gönderebiliyor. Ayarları sıfırlama işlemini de yaptım, ama sonuç aynı:(

• Arkadaslar ben halen sorunumu coZemedim sifirlamama ragrem aktifleameyi bekliyor yaziyor aysenazozen@hotmail.com mail adresim bilgi sahibi biri yardimci olursa cok sevinirim

• favorilere ekledim, dursun cepte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.