Şimdi Ara

ios 7 den donus [yardim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmayacagini biliyorum ama gene soruyorum . .
    ikinci el olarak aldigim telefonum restore sonrasi eski sahibinin icloud hesap ve sifresini istiyor cihaz bilmem kac el degistirmis bu nedenle bulamadim
    cihazi bi ton zirvalikla ugrasa ugrasa acmayi basardim yani activasyon ekranini gectim
    bu seferde cihaza sebeke gelmiyor. .
    tum fonksiyonlar calisiyor wifi dir bt dir imei numarasida silinmemis duruyor ve kaydida dusmemis ama sebeke gelmiyor
    ipod niyetine kullaniyorum
    simdi bu cihazi diyelim 7.0.4 jb yaptim eski bi ios surumunu duse bilir miyim not: 7.0.4 baska shsh kaydi yok.
    jb yaptiktan sonra surum dusmek mumkun mudur acaba

dalga gececek insanlar olur elbet omru hayatim hic bi sekilde ios(iphone) kullanmadim surumun dusulmedigini biliyorum ama belki bi yolu vardir diye soruyorum

cihaz ise iphone 4 16 gb
    iyi bi cvp gelirse super olur yada sebeke ye cozum bulabilecek arkadas bulunursa epeybi hayir duami ve kucukde olsa hediyemi alir.

• aslinda suuda soylemeyi unutmusum aktivasyon ekranindada bana sebeke gelmiyo du yani bu herkesde olan bi sey mi
    apple id ve sifre isterkende servis yok diyodu yani
  • Benim 4s de servise gitti ust power tusu icin pili sokunce tarihi 1970 lere atmisti normal zamana slinca duzeldi sebekeyi buldu bi bak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

Benim 4s de servise gitti ust power tusu icin pili sokunce tarihi 1970 lere atmisti normal zamana slinca duzeldi sebekeyi buldu bi bak bence
    shsh kaydin yoksa donemezsin kardes. Sebeke sikintisi icin bi wifiya bagla cihazi bazen oyle ayar cekmesi gerekiyo nedenini bilmiyorum ben iphone5in bataryasini degistirmistim wirelessa baglayana kadar gsm calismamisti en olmadi network ayarlarini sifirla bide oyle bak. shsh kaydin yoksa hic bir yere kipirdayamazsin.
  • cevap icin tesekkur ederim ben bu activasyon ekranini illegal yolla gectim yani telefon aktive olmadi sebeke ondan gelmiyor olabilir mi ?
    aslinda sole solemek daha mumkun activasyon ekraninda sebeke geliyormu yoksa onu gecmeden cihaza sebeke gelmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyndurak -- 6 Ocak 2014; 14:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyndurak

cevap icin tesekkur ederim ben bu activasyon ekranini illegal yolla gectim yani telefon aktive olmadi sebeke ondan gelmiyor olabilir mi ?
    aslinda sole solemek daha mumkun activasyon ekraninda sebeke geliyormu yoksa onu gecmeden cihaza sebeke gelmiyor mu ?
    ios 4.1 e düşebilirsin ama....
  • nasil donebilirim kisa. bi bilgi verebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

ios 4.1 e düşebilirsin ama....

nasil donebilirim kisa. bi bilgi verebilir misin ?
  • quote:

nasil donebilirim kisa. bi bilgi verebilir misin ?
    4.1 ipsw indir cihaza uygun olanı, getiosdan.
    Daha sonra DFU moda al cihazı, iTunes'i aç Shifte basarak 4.1'i göster yükler o
  • quote:

Eksik bilgi vermeyelim. 4.1'e dönebilmesi için shsh kaydı lazım.
  • quote:

cevap icin tesekkur ederim ben bu activasyon ekranini illegal yolla gectim yani telefon aktive olmadi sebeke ondan gelmiyor olabilir mi ?

Aktivasyon ekranını nasıl geçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Eksik bilgi vermeyelim. 4.1'e dönebilmesi için shsh kaydı lazım.

4.1 sürümünde açık vardı dostum iphone 4 ve 3gsler için o sürüme dönüş mümkün :)
  • shsh kaydi olmadan dusuldugune emin misin hocam ?
  • quote:

shsh kaydi olmadan dusuldugune emin misin hocam ?

eminim istersen google da araştır return 4.1 without shsh diye
  • quote:

quote:

sunu bi hal edeyim hocam sana detayli bi sekilde anlatirim
  • quote:

quote:

shsh kaydi olmadan dusuldugune emin misin hocam ?

eminim istersen google da araştır return 4.1 without shsh diye

eyw dostum sunu bi hal edeyim dile benden ne dilersen
  • quote:

quote:

quote:

sunu bi hal edeyim hocam sana detayli bi sekilde anlatirim

Şebeke bulmuyorsa cihaz yurtdışı olmasın??
  • yok hocam faturasi elimde ios 7 gectim kasilmalar basladi restore ettim bu hale geldi sanirim cihaz activate olmadigi icin sebe gelmiyo
  • quote:

yok hocam faturasi elimde ios 7 gectim kasilmalar basladi restore ettim bu hale geldi sanirim cihaz activate olmadigi icin sebe gelmiyo

faturasi elinde ise ne ugrasiyorsun apple musteri hizmetlerini ara sorununa cozum onlarda
  • quote:

yok hocam faturasi elimde ios 7 gectim kasilmalar basladi restore ettim bu hale geldi sanirim cihaz activate olmadigi icin sebe gelmiyo

yok hocam faturasi elimde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.