Şimdi Ara

İOS 7 GELEN ARAMA REDDETME BUTONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
27.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bende yok dedim ama bende de varmış kararsızlık var, bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bence de eksiklik bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kurcalarken biri arayınca reddet çıkıyor fakat telefon stand by yani beklemedeyse çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Bu arada bende yok dedim ama bende de varmış kararsızlık var, bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Bence de eksiklik bu.

Hocam neden anlamamakta direniyorsunuz.

Tuş kilidi açıkken reddet tuşu çıkıyor, kapalıyken çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Bir zahmet kapama düğmesine bas reddetsin.

Benim power tuşu bozuk hiç basmıyor, ben ne yapacağım :S

Sizde artık bi zahmet her gelen aramayı açıp meşkul oldugunuzu söyliyeceksiniz yada o tuşu tamir ettirmelisiniz.

• onu fark ettim, cevap yazamamıştım konuyu okuduktan sonra. ilk defa apple kullanıyorum ama kısıtlamalarının yanında bu kadar olacağını bilmiyordum. bazı özellikler de diğer markalara göre yok. bunun için bir sonraki telefonum apple olmayacak.
  • deforme olacak diye telefonuda kullanmayalım o zaman ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Günde kaç aramayı red ediyorsunuz ki tuş deforme olsun?
    ben şahsen arayana da bakamayacak durumlarda direkt mesgule attığımdan güç tuşudur işime yarayan...
    tek tık ile sessize alıp duymamısım diyerek veya ben arayacağım demek adına çift basıp mesule düşürerek kullanıyorum.
    Bu bence iphone da şık bir fonksiyon...

+1 kesinlikle katılıyorum dediklerine. Millet ne kadar abartmış bu olayı, adamlar kolay kullanım için o kadar şey sunuyor ama insanlarımız illa ki bir kusur buluyor. Hey gidi...
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var ? Telefonda reddetme tuşu olmaz mı yahu ? Telefon bu , telefon . Buyrun sanki sadece biz bulmuşuz da kusru , bizim üstümüze kalmış . Yok , üst tuşuna iki defa bas , yok amaaan kaç defa çağrı alıyorsun ki bunu kusur olarak algılıyorsun ? Yahu herkes sizin gibi mi ? Mesele benim kaç defa çağrı almam veya bunu bir kusur olarak görmem değil ki , bir önceki versiyonda vardı , şimdi nerede ? Ayrıca sadece reddetmek için mi kullanıyoruz "Güç Düğmesi" ni ? Tuş kilidi için zaten yeterince kullanılıyor , ben neden isteyeyim bir önceki versiyonda dokunmatik bir komutla yapılacak bir şeyi , tuşa basarak yapmayı ? "Home tuşu" arızasını yaşayan bir ton kullanıcı yok mu , var . Apple düzeltir mi bilmem , sizce olamayabilir bence eksikliktir , net .

Düzeltme : Linki belirgin hale getirdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 26 Eylül 2013; 18:33:02 >

• ne gereksiz işlerle uğrasıyorsunuz, power tusuna bas ıkı kere olsun bıtsın alla alla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Hocam ne alakası var ? Telefonda reddetme tuşu olmaz mı yahu ? Telefon bu , telefon . Buyrun sanki sadece biz bulmuşuz da kusru , bizim üstümüze kalmış . Yok , üst tuşuna iki defa bas , yok amaaan kaç defa çağrı alıyorsun ki bunu kusur olarak algılıyorsun ? Yahu herkes sizin gibi mi ? Mesele benim kaç defa çağrı almam veya bunu bir kusur olarak görmem değil ki , bir önceki versiyonda vardı , şimdi nerede ? Ayrıca sadece reddetmek için mi kullanıyoruz "Güç Düğmesi" ni ? Tuş kilidi için zaten yeterince kullanılıyor , ben neden isteyeyim bir önceki versiyonda dokunmatik bir komutla yapılacak bir şeyi , tuşa basarak yapmayı ? "Home tuşu" arızasını yaşayan bir ton kullanıcı yok mu , var . Apple düzeltir mi bilmem , sizce olamayabilir bence eksikliktir , net .

konu kilit.

• Power tuşum bozuk ios6'da ne güzeldi hemen yukarı kaldırıp red ediyordum sonra kilit ekranındayken numaraya soldan saga elimi kaydırıyordum. Telefonu red edip tekrar aramam 2 saniyemi alıyordu.

Şimdi ise anımsat özelligini kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

onu fark ettim, cevap yazamamıştım konuyu okuduktan sonra. ilk defa apple kullanıyorum ama kısıtlamalarının yanında bu kadar olacağını bilmiyordum. bazı özellikler de diğer markalara göre yok. bunun için bir sonraki telefonum apple olmayacak.

Telefona alıştıktan sonra hiçbir telefon senin için cazip gelmeyecek. Samsung falan iğrenç gelecek.
  • Başka bir konuya da yazmıştım, Asistive Touch ile bir nevi gelen çağrıyı Red edebiliyorsunuz.
    Kilit ekrandayken çağrı geldiğinde AT ile ekran kilitlemeyi deneyin , gelen aramayı Red edmiş oluyorsunuz.
  • Sadece cevapla kaydırması gelirse power tuşuna iki kez bastığınızda red eder.

Diğer türlü Reddet ve Cevapla butonu gözükür zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

Anımsat kısmına basıp arkasından 1 saat içinde veya ayrıldığımda seçeneklerinden birini kullanınca reddetmiş oluyorsun.Ekran kilidi açıksa reddet kısmı geliyor zaten.

Arkadaş açıklamış işte. bu şekilde yapınca oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Haklısınız.. Umarım güncelleme ile düzeltilir.

• Bundan önce BlackBerry Pearl 9105 kullandım, klavyeli değil, ABC klavyeli telefondu. Ama BlackBerry'nin gerek sözcük tahminleri, gerek kısayolları, telefonu kişiselleştirme özellikleri son derece güzeldi. Bakalım iPhone ne olacak benim için
  • Deneyen oldu mu ?

quote:

open settings

then open sound

if it is checked uncheck the option "vibrate on ring"

then call your number from any other phone

voilaaa !! there is a reject button

then if you want check again "vibrate on ring" option

reject button remains in incoming call screen

Ayarlar > Ses > Çaldığında Titret 'i Kapalı konuma getir >Birinden aranmayı tekrar dene ? Reddet Butonu çıkıyormuş , dediklerine göre . İstiyorsanız Çaldığında Titret'i tekrar aktif edebilirsiniz , Reddet Butonu gitmiyormuş tekrardan .
  • Malesef herhangi bir uygulamada degilsen yani tel. Bostayken arama gelirse reddet cikmiyor. Biraz sinir bozucu

• Bu bir eksiklik değil aksine geliştirme. Arama geldiğinde eğer telefonunuz kilitliyse sizin meşgul olduğunuzu varsayıyor ve arayan kişiyi de daha sonra unutmamanız için anımsat tuşu bulunuyor. Böylece meşgule attığınız çağrıları siz unutasanız dahi size anımsatıyor. Kısaca çağrıyı meşgule atmak için anımsat tuşunu kullanmanız yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.