Şimdi Ara

İOS 7 GELEN ARAMA REDDETME BUTONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
27.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Bu bir eksiklik değil aksine geliştirme. Arama geldiğinde eğer telefonunuz kilitliyse sizin meşgul olduğunuzu varsayıyor ve arayan kişiyi de daha sonra unutmamanız için anımsat tuşu bulunuyor. Böylece meşgule attığınız çağrıları siz unutasanız dahi size anımsatıyor. Kısaca çağrıyı meşgule atmak için anımsat tuşunu kullanmanız yeterli.

evet, doğru tesbit. ama yinede red tuşu olsa iyi olacak, alışkanlık meselesi işte.
  • Geliştirme olabilir , ama eksik olmuş,

Mesela benim bazen iş icabı bir ton gereksiz adamı reddediyorum, onları anımsamak ta istemem.

Reddet tuşu kalıp, anımsa tuşu da eklense idi üstüne , gereklileri anımsar , gereksizleri reddeder işime bakardım , işte o bildiğin geliştirme olurdu.

Böyle ise bir garip olmuş.
  • Arama geldiğinde kilit tuşuna 2 kez bastıgınızda reddediyor arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7 oturması lazım babam arayınca reddet butonu çıkıyor onun dışında şuan görüştüğüm kişilerde çıktığını görmedim he desemki aynı operatörden dolayı oluyo diğerleride aynı ben çıkamadım bu işin içinden acaba babam arayınca neden çıkıyor bu reddet butonu

• nerde bu reddet butonu yaw
  • Arkadaşlar benim anlamadığım ? Hala üstteki MEKANİK kapatma tuşuna basın diyorsunuz. Adı üzerinde mekanik bir düğme ve biliyorsunuz ki IPHONE da sık bozulan şeydir. Çoğu kullanıcının başına gelmiştir tozdan dolayı bozulma. Gelen çağrıya dokunmatik ekranda geri çevirme kodunu yazmak APPLE firması için çok zor değil. Hatta isteyen hem ekrandan hemde üstteki butondan iptal edebilir tıpkı Android makinelerde olduğu gibi. Bence resmen saçmalamışlar. Ve hala ana ekranda alttan yukarı açtığımız menüde HÜCRESEL veri seçeneği konmamış. Bunlar basit ama aptalca hatalar. Hiç mi kullanıcıların yorumlarını almıyorlar merak ediyorum. Bu gidişle Android satışlarda olduğu gibi kullanım kolaylığında da IPHONE u geçecek. Jobs öldü zekilik bozuldu.

Not: Özellikle Annem ve Babam beni çaldırır kapatır ama yaşlı oldukları için bazen açık bırakıyorlar devamlı çalıyor. IOS 7 ye geçmeden önce REDDET e basardım tık arardım. Şimdi benim telefonda üst düğme sert tek elde iptal edemiyorsun. İlla eline alacan. Halbuki dokunmatik ekranda burnunla bile iptale basabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_ER -- 23 Ekim 2013; 11:29:36 >

• Bazı arkadaşlar tuş kilit tuşuna bassın falan demişte, niye basıyoruz yani onu anlamadım. Bazılarına çok gereksiz gelebilir ama benim içinde rahatsızlık veren bir durum. Telefonu tek elle cebimden çıkarıp acil olarak reddetmem gerekiyor fakat kilit tuşu ile reddetmeye çalışıyorum. Kaç kere düşürdüm telefonu bu yüzden. Tamam apple seviyoruz kullanıyoruz ama bazı özelliklerin kullanım rahatlığını bırakta insanlar karar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Geliştirme olabilir , ama eksik olmuş,

Mesela benim bazen iş icabı bir ton gereksiz adamı reddediyorum, onları anımsamak ta istemem.

Reddet tuşu kalıp, anımsa tuşu da eklense idi üstüne , gereklileri anımsar , gereksizleri reddeder işime bakardım , işte o bildiğin geliştirme olurdu.

Böyle ise bir garip olmuş.

Mesala bu fikiri düşünecek adam yokmu milyar dolarlık APPLE firmasında ?
  • Yusuf_ER Y kullanıcısına yanıt
    Yokmuş demekki niye bu kadar zorunuza gidiyorki , inat ediyorsunuzki adamlar istiyor istiyemezmi ? bende istiyorum reddet kaydırarak çıksın.
  • O şu şekil ister, bu şu şekil ister, şu şekli ister. Apple isterse 3738837262 trilyon dolarlık firma olsun herkesin istediğini aynı anda yapamaz. Mesela amerikada adamlar senin gibi 3 sene kullanmiyor ki telefonu home un powerin bozuldugunu bilsin. Her sene yeniliyor tepe tepe kullaniyor basti calismadi mi 10 dkda degistiriyor goturup. Bu isler boyle.

• Selam Arkadaşlar;

Yukarda bir arkadaş demiş gerçi; IOS7' de tuş kilidindeyken meşgule düşürmek için ekrandaki "Anımsat" butonuna basmanız yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

O şu şekil ister, bu şu şekil ister, şu şekli ister. Apple isterse 3738837262 trilyon dolarlık firma olsun herkesin istediğini aynı anda yapamaz. Mesela amerikada adamlar senin gibi 3 sene kullanmiyor ki telefonu home un powerin bozuldugunu bilsin. Her sene yeniliyor tepe tepe kullaniyor basti calismadi mi 10 dkda degistiriyor goturup. Bu isler boyle.

Amma sallamışsın dostum.Amerikada yaşayan arkadaşlarım var amerikan. Hala iphone 4 lullanan bir sürü kişi var herkes her sene telefon almıyor
  • Arkadaşlar merhabalar
    iphone 5 cihazım bulunmaktadır ve ios 7 yüklüdür. Arama geldiğinde mesaj ile yanıtlaya tıkladığımda ve herhangi bir şeçeneği seçtiğimde (örneğin müsait değilim seni daha sonra ararım gibi) bu mesaj normal sms değilde imessage olarak gidiyor ve benimde i messagem kapalı olduğu için iletilemiyor daha önce sms olarak gidiyordu ama neden şimdi imessage oldu bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirm arkadaşlar teşekkürler
  • olùm bende şïmdi fârk ettîm ama b işe yaramıyødu zaten üst tuşa 2 kere tıklayınca kapanıœ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.