Şimdi Ara

iOS 7 iPad 1x-2x Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, iPad Mini cihazımı Instagram ve Viber ağırlıklı kullanıyorum. iOS 6 zamanında 1x-2x şeklinde boyutlandırabiliyodum fakat iOS 7'de bu özellik gitmiş malesef. İş için kullandığım iPad 4 cihazımda iOS 6'ya devam ediyorum sırf bu özelliğin kaybolmaması için.

Herhangi birvyolu yorda mı var mıdır 2x olayını geri getirmek için? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o özelliğin gittiğini kim nerden çıkarmış? Elimde ipad 3 var, özellik gayet duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 14 Kasım 2013; 18:13:43 >
  • Kafamdan atıcak halim yok olsaydı yazma ihtiyacım olmazdı. Anlayabilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: RRRRRRRRR

Kafamdan atıcak halim yok olsaydı yazma ihtiyacım olmazdı. Anlayabilirsen

ha sen kafandan atmıyorsun, ama ben elimdek cihazda (ipad3) iOS 7 yüklü, viber yüklü ve sağ altta 2X, 1X var ama ben kafamdan atyorum o zaman.

kafan çok güzel olmuş güle güle kullan.

• Arkadaşım anlamak istemiyosun heralde iPad 3 cihazında denedim diye birşey mi yazmışım ben? iPad Mini cihazında yok öyle birşey.

• RRRRRRRRR R kullanıcısına yanıt
    ipad 4'de olmadığını ve olmayacağını nasıl çıkarım yaptın peki? ipad mini'de olmadığına göre ipad 4'de de olmaz dedin değil mi? Ee bende ipad 3'de olduğuna göre ipad 4'de de olacaktır diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

ipad 4'de olmadığını ve olmayacağını nasıl çıkarım yaptın peki? ipad mini'de olmadığına göre ipad 4'de de olmaz dedin değil mi? Ee bende ipad 3'de olduğuna göre ipad 4'de de olacaktır diyorum.

Ya tamam haklısın abicim. Az ötede oyna hadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en saçmasıda retina ekran olmayan ipadlerde iphone uygulamasını açınca 320x480 çalışıyordu

bu sorun düzel dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RRRRRRRRR

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ya tamam haklısın abicim. Az ötede oyna hadi

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:1:4 >
  • iPad 2'de denedim biraz önce, yine çıkmadı. Retinayla ilgisi var sanırsam. Sadece iPad Mini'si ve ya 2'si olanlara Allah kolaylık versin valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.