Şimdi Ara

iOS 7 İPhone'umu Bul Etkinlestirme Kilidi Yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
18.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayarlar/icloud'dan iphone'umu bulu açın.icloud.com'dan da telefonu uzaktan kontrol edebilirsiniz.nerde oldugunu gorebilirsiniz icindekileri silebilirsiniz.zaten çalınma gibi bi durum olursa çalan kişi telefonu buyuk ihtimalle restore edecegi icin sizin bilgileriniz olmadan açamaz telefonu.yani hic birsey yapmasiniz bile çalan kisi telefonu kullanamayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Ayarlar/icloud'dan iphone'umu bulu açın.icloud.com'dan da telefonu uzaktan kontrol edebilirsiniz.nerde oldugunu gorebilirsiniz icindekileri silebilirsiniz.zaten çalınma gibi bi durum olursa çalan kişi telefonu buyuk ihtimalle restore edecegi icin sizin bilgileriniz olmadan açamaz telefonu.yani hic birsey yapmasiniz bile çalan kisi telefonu kullanamayacak

dostum birşey daha sormak istiyorum ayarlardan tüm içeriği ve ayarları sıfırla dediğimde bana şifre soruyor, o sorduğu şifre tuş kilidi için koyduğum parola mı..? çünkü sadece rakamsal şifre girmeme müsade ediyor..

iphone bul özelliği dışında cihazımda tuş kilidi şifreside var, arkadaşların falan izinsiz karıştırmasını engellemek için..

cevap verdiğin için teşekürler..

• Rica ederim.evet tuş kilidine koydugunuz sifreyi ister.

• wwwGEVEY.biz kullanıcısına yanıt
    Konuyu açarmısınız,size nasıl ulaşabilirim.

tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Telefon tabiki çöp olmaz fakat apple kimliğini kullanan kişinin bilgilerinide hiç bir şekilde bilmeyen kişi çat diye apple'dan isteyemez bu yüzden jailbreak gelir veya bu konu çözüme kavuşursa anca bu şekilde yapılabilir. Telefonu dfu mod soft dfu veya herhangi bir şekilde bile versiyon atsanız işe yaramıyor bunu kendi forumumuzda zaten bahsettik dikkatli olunmasını.

Istanbulda da bir firma var SMS iletişim adında fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum,önce ücreti havale etmemi istedi,cihazı göndermeye gerek yokmuş sadece ıme nosunu istiyorlar,yaklaşık 10 gün içinde çözülüyormuş.
    iŞLEMEİ YAPAN ARKADAŞ VAR MI?
  • Kocaman bir yalan dostum hala çaresizlikten çözüm arıyorsunuz
    Bunun tek yolu var faturası varsa telefonun hem Apple Store hemde genpa falan yardımcı oluyor
    Sadece faturası varsa aksi takrirde HİKAYE

•  iOS 7 İPhone'umu Bul Etkinlestirme Kilidi Yardım!!

Telefonu kullanıyordum. Ekran kilidi koydum ve yegnim nasil yapmışsa sürekli yanlış girerek kitlemis telefonu.

Ve şuan mail adresini biliyorum şifreyi biliyorum ama mail adresim uzun sure girmediğimden kitlenmis açılmıyor. İcloud sifresini bilmiyorum ve telefon kilitli kaldı ne yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitalidisssss -- 12 Şubat 2016; 17:27:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyitalidisssss S kullanıcısına yanıt
    Aynı dert bende de var. 2. el iphone 6 aldık yurt dışından. İllegal de olsa imei kopyalama vs açabilir miyiz? Telefon elimizde patladı.
  • iCloud şifresini bilmediğiniz cihazları, sadece fatura ile birlikte apple mağazasına başvurarak açtırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.