Bildirim
iOS 7 İPhone'umu Bul Etkinlestirme Kilidi Yardım!!
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çöp oldu telefon malesef bu kilidi kullananlar hiç bir şekilde telefonu açamıyorlar belki apple destek bölümüne mesaj atıp bilgi alabilirsen yardımcı olabilirler. -
Hesabın ait olduğu mail adresine ulaşma şansınız varsa yolu var ama, yoksa maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Çöp oldu telefon malesef bu kilidi kullananlar hiç bir şekilde telefonu açamıyorlar belki apple destek bölümüne mesaj atıp bilgi alabilirsen yardımcı olabilirler.
Başınız sağolsun bu arada. -
Sağolun. Telefonda çöp oldu desenize. Neyse sağlık olsun artık. -
Selam.Aynı sorun bende de var destek birimi yardımcı olmuyor, Jealbreak çıktığında sorun çözülür mü, onu merak ediyorum.
tşk. -
iOS 7 den iOS 6 ya düşülse aslında sorun halledilecekte onunda yolu yok şu an. Telefon çalışıyor ama Apple'ın saçmalığından ötürü şimdilik çöp oldu. -
hırsızlıklara karşı geliştirilmiş çok güzel bir önlem. telefon çöp olmaz. apple hesabına bağlı bir mail adresi var zaten. ordan şifre sıfırlanabilir. -
Telefon tabiki çöp olmaz fakat apple kimliğini kullanan kişinin bilgilerinide hiç bir şekilde bilmeyen kişi çat diye apple'dan isteyemez bu yüzden jailbreak gelir veya bu konu çözüme kavuşursa anca bu şekilde yapılabilir. Telefonu dfu mod soft dfu veya herhangi bir şekilde bile versiyon atsanız işe yaramıyor bunu kendi forumumuzda zaten bahsettik dikkatli olunmasını.quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
hırsızlıklara karşı geliştirilmiş çok güzel bir önlem. telefon çöp olmaz. apple hesabına bağlı bir mail adresi var zaten. ordan şifre sıfırlanabilir. -
IOS 7 DEN TUM VERSIYONLARA DONUS MUMKUN SHS KAYDINIZ VARSA BEN DONUYORUM AMA ETKINLESTIRME KILIDI ACILMIYOR YINEDE ETKINLESTIRME KILIDI ISTIOR MALESEF DONEMEYEN VARSA YARDIMCI OLURUM 05377047899quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Telefon tabiki çöp olmaz fakat apple kimliğini kullanan kişinin bilgilerinide hiç bir şekilde bilmeyen kişi çat diye apple'dan isteyemez bu yüzden jailbreak gelir veya bu konu çözüme kavuşursa anca bu şekilde yapılabilir. Telefonu dfu mod soft dfu veya herhangi bir şekilde bile versiyon atsanız işe yaramıyor bunu kendi forumumuzda zaten bahsettik dikkatli olunmasını.
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞLAR ŞUAN ITIBARIYLE ÇOZDUM SORUNU :)quote:
Orijinalden alıntı: crazyycooll
IOS 7 DEN TUM VERSIYONLARA DONUS MUMKUN SHS KAYDINIZ VARSA BEN DONUYORUM AMA ETKINLESTIRME KILIDI ACILMIYOR YINEDE ETKINLESTIRME KILIDI ISTIOR MALESEF DONEMEYEN VARSA YARDIMCI OLURUM 05377047899
Alıntıları Göster -
Başın sağolsun.Telefonu boşver çaresi bulunur -
quote:
Orijinalden alıntı: number352
Başın sağolsun.Telefonu boşver çaresi bulunur
Çok teşekkür ederim. Sağolun. -
Sorun çözüldü mü,bende de aynı sorun var biraz açarmısın.
tşk. -
Sorun çözüldü mü,bende de aynı sorun var biraz açarmısın.
tşk. @crazyycooll -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tyson Granger
Elimde bir iPhone 5 var. Telefon bu ekranda duruyor. Ve Apple hesabının şifresini öğrenmeme imkan yok. Bu şifrenin sahibi öldü. Nasıl halledicem şimdi bu telefonu bir daha kullanamayacak miyiz?
Sorun hala çözülmedi ise , Ve Türkiye cihazı ise faturayla birlikte genpa vs başvurduğunuzda halloluyor -
bu söylediğiniz şey nasıl çalışıyor biraz daha açabilirmisiniz..? iphone 5 kullanıcısıyım ve telefonumda iphone'umu bul programı yüklü.. cihazı sıfır aldığımda kurarkende aktif yapmıştım..quote:
Orijinalden alıntı: Knocknightquote:
Orijinalden alıntı: Tyson Granger
Elimde bir iPhone 5 var. Telefon bu ekranda duruyor. Ve Apple hesabının şifresini öğrenmeme imkan yok. Bu şifrenin sahibi öldü. Nasıl halledicem şimdi bu telefonu bir daha kullanamayacak miyiz?
Sorun hala çözülmedi ise , Ve Türkiye cihazı ise faturayla birlikte genpa vs başvurduğunuzda halloluyor -
Hocam yarın 9 dan sonra Apple online chat e durumu yazın belki yardımcı olabilirler,çöp olamaz yahu bir şekilde kurtarılır cihaz olmadı illegal yollardan hallerderler heralde adamlar neler neler yapıyor bir telefonu mu açamayacaklarquote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
bu söylediğiniz şey nasıl çalışıyor biraz daha açabilirmisiniz..? iphone 5 kullanıcısıyım ve telefonumda iphone'umu bul programı yüklü.. cihazı sıfır aldığımda kurarkende aktif yapmıştım..
Alıntıları Göster
Bu arada vefat eden kişi tanıdığınız mıydı,Allah rahmet eylesin
-
Ustam şu anda bu cihazın hiç bir şekilde yapılma ihtimali yok defalarca konu açıldı forumda yok açıyoruz dalan bunlar hikaye kanmayın
Dostum Apple Store fatura istiyor hem Fransa hem Belçika Store lere sordurttum fatura varsa ok demişler yoksa siz suçlu duruma çıkarsınız çalıntı vs gibi durumlardan dolayı -
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
bu söylediğiniz şey nasıl çalışıyor biraz daha açabilirmisiniz..? iphone 5 kullanıcısıyım ve telefonumda iphone'umu bul programı yüklü.. cihazı sıfır aldığımda kurarkende aktif yapmıştım..
dostlar yardımcı olabilirmisiniz..? çalınmaya karşı cihazı nasıl koruma altına alabiliriz..?
Benzer içerikler
- son arama kaydı görünmüyor
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- iphone çift uygulama yükleme
- ll/a iphone hangi ülkenin
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- iphone ses tanıma nedir
- jailbreak nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X