Şimdi Ara

İOS 7 UYUMLU ÇOK UCUZ A KALİTE DATA KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz iphone 5 serilerindeki en büyük problem maalesef ios 7 sorunu arkadaşımın yurt dışından getirdiği kablolarda böyle bir sorun yok ve tamamen uyumludur forumdan satışa sunuyorum 8.5 tl dir kablo adet fiyatı. Toplu alımlarda İndirim söz konusudur diğer aksesuarlar eklenecektir günden güne.

Arkadaşlar Cihazımın arızası nedeni ile biraz önce sıfırını teslim ettiler. Hiç kullanmadan satılacaktır Full kutudur turkcell tim faturalı olup jelatinleri üzerindedir hiç kullanılmamıştır. Fiyatım 1500 tl olup pazarlıksızdır. Diğer illere önce para sonra kargo şeklidne satılık olup takasa açıktır fakat altını üstünü lütfen yazınız ne istersiniz gibi mesajlar istemiyorum ve takas teklif eden şehir dışındaki arkadaşlar cihazını görmeden takasa girmeyeceğim bilginize sunar iyi forumlar dilerim.

PAZARLIKSIZ 1500 TL DİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcardak -- 10 Aralık 2013; 17:17:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fatura tarihi 22.02.2013 tür turkcellden alınmıştır

• burakcardak kullanıcısına yanıt
    Selam

Sifir gibi teknosa garantili nexus 4 ile takas dusunurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

Arkadaşlar biliyorsunuz iphone 5 serilerindeki en büyük problem maalesef ios 7 sorunu arkadaşımın yurt dışından getirdiği kablolarda böyle bir sorun yok ve tamamen uyumludur forumdan satışa sunuyorum 8.5 tl dir kablo adet fiyatı. Toplu alımlarda İndirim söz konusudur diğer aksesuarlar eklenecektir günden güne.

Arkadaşlar Cihazımın arızası nedeni ile biraz önce sıfırını teslim ettiler. Hiç kullanmadan satılacaktır Full kutudur turkcell tim faturalı olup jelatinleri üzerindedir hiç kullanılmamıştır. Fiyatım 1500 tl olup pazarlıksızdır. Diğer illere önce para sonra kargo şeklidne satılık olup takasa açıktır fakat altını üstünü lütfen yazınız ne istersiniz gibi mesajlar istemiyorum ve takas teklif eden şehir dışındaki arkadaşlar cihazını görmeden takasa girmeyeceğim bilginize sunar iyi forumlar dilerim.

PAZARLIKSIZ 1500 TL DİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

kabloları kullanıyor musunuz ? orjinal olmayan donanım hatası vermiyor dimi hala...
    alım için görüşebilir miyiz ?

• Arkadaştan 2 adet kablo şimdi elime ulaştı

Hemen test ettim 2 kabloda da hiç bir sorun yapmadan direk şarj etmeye başladı ve bilgisayara bağlandı.

Kısacası İphone onaylı değil hatası vermiyor kablolar ve çok memnun kaldım.

Tekrar teşekkürler
  • Elinizde hala kablodan varmidir hocam ?
  • Adetli şekilde mevcuttur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.