Şimdi Ara

İos 7 ve iphone 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sabah yükledim. Öncelikle klavye kesinlikle donmuyor, tabi bazı geçiş ve girişler de bir kaç saniyelik gecikme oluyor. Arkadaşımın Iphone 5'ine yükleyip yan yana test ettim, örneğin Iphone 5'de kamera 1 sn'de açılıyorsa, Iphone 4'te 3 - 4 sn'de açıyor. Ayrıca fotoğraf çekmek için bastığımda tepkime süresi 6.1.3'e göre daha hızlı. Facebook uygulamasına girerken biraz zaman alıyor fakat girdikten sonra herhangi bir sorun yok. En sıkıcı kısmı kilit kapalıyken gelen aramayı red etmek oldukça zor, kilit tuşuna bastığımda sessize alıyor aramayı. App Store mükemmel seviye de hızlı ve şarj süresini tam olarak test edemedim.
  • kesinlikle katılıyorum hocam @GT3353
  • Korkarak yükledim ama bence güzel olmuş.
    Abartıldığı kadar bir yavaşlama yok. Şarzı daha iyi oldu.
    Yalnız İpad4 beni hayal kırıklığına uğrattı.
    4 parmakla ana menüye gelirken takılma gibi bir şey oluyor ayrıca şarz süresi ciddi derecede düştü.
  • hocam ipad 3 de ben çok sıkıntı görmedim ama @canbrk
  • Bende 5.1.1 var hala guncellemedim sanırım bu sürümde kalsam daha iyi olur siz ne dersiniz fikriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

hocam ipad 3 de ben çok sıkıntı görmedim ama @canbrk

İpad de 4 parmakla çekerken takılma gibi bir şey oluyor, hatta bazı arkadaşlar videosunu koymuşlar foruma.
    Sizde olmuyor mu?
    Bir de şarzı daha az gitmeye başladı.Duvar kağıdını hareketli yapmıştım ondan olabilir mi bilmiyorum.
    Duvar kağıdını hareketsiz yaptım bir daha şarzına bakacağım.
  • şarjı zaten az gidiyodu çok fark etmedim değişikliği açıkcası ama takılma olmadı sadece biraz kullanınca eskiye nazaran daha fazla ısınıyo gibi geldi hatta kılıf üzerinden bile baya hissediliyo sıcaklığı @canbrk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Bende 5.1.1 var hala guncellemedim sanırım bu sürümde kalsam daha iyi olur siz ne dersiniz fikriniz var mı?

jb varsa shsh kaydın da vardır. geri dönersin. bi dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Başta hızlı ama Bır haftadan sonra Bayağı bir yavaslama soz konusu

Final sürümü çıkalı kaç gün olduda böyle birşey diyebiliyorsunuz denemiş gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Bende 5.1.1 var hala guncellemedim sanırım bu sürümde kalsam daha iyi olur siz ne dersiniz fikriniz var mı?

En azından ios 6'ya geç derim dostum.
  • Beta sürümlerinde kattım araya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 21 Eylül 2013; 23:39:49 >
  • Valla arkadaş ben yükledim ilk başta ota ile keşke yüklemeseydim dedim daha sonra itunes üzerinden fabrika ayarlarına döndürüp yükledim tekrardan 15 dk kadar sürdü ve sonuç mükemmel iyiki yüklemişim kasma falan da yok 6.1.3 yüklü idi telefonu vatandan aldığımda ios 7 süper abi...

• Benim 4 te de ios7 daha iyi sonuc verdi inanin tel su an daha akici, fakat kontrol merkezinden hesap makinasini acinca sol ust tarafta bir kahverengilik yesillik beliriyor kayboluyor onu anlamadim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.