Şimdi Ara

İos 7 ve iphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha önce bikaç arkadasın iphone 4 de deneyen olup olmadığını sorduğuna denk gelmiştim. Dün gece itibari ile merakıma yenik düşüp yüklendim. Belki bikaç arkadaşa yararı dokunur diye ilk izlenimlerimi yazmak istedim. Öncelikle beklediğimden daha akıcı ve sorunsuz göründü bana. Büyük oyunlar hariç herhangi bir takılmada yaşamadım. Aksine 6.1.3 de temple runda bile takılma yaşamama rağmen ( telefon biraz sıkıntılıda ) 7 de sorunsuz çalıştığını fark ettim. Şarj konusunda iste orjinal olmayan bataryamda bile eskiye nazaran düzelme var gibi geldi. Tabi bunlar bi kaç saatlik kullanmada fark ettiklerim. Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince sorularını yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bendede iphone 4 var ios 7 ile çok kötü oldu ya telefon ilk başta iyi çalışıyo sonra o stabillik gidiyo ağır geliyo ios 7 kasılıyo cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

hocam bendede iphone 4 var ios 7 ile çok kötü oldu ya telefon ilk başta iyi çalışıyo sonra o stabillik gidiyo ağır geliyo ios 7 kasılıyo cihaz

Valla hocam ben 6.1.3 deyken çok kötüydü telefon şimdi daha kullanışlı daha az kasıyo gibi geldi ama daha yeni yükledim ve 1 ,2 saat kullandım. İleride dediğin gibi olabilir

• ios 6'daki 3d yapı, parlak ve kabartılı görünüm, saniye geçmeden gerçekleşen geçişler ve efektler, akıcılık vs. unsurları yoksayarak ios 7'ye geçme konusunu ben de çok düşündüm ama betadaki denemelerimden sonra geçmemeye karar vermiştim. Final sürümünü yükleyenlerden de yorumlar gelince geçmemeye karar verdim. Ayrıca artık uygulamaların eski sürümlerini de yüklemek mümkün olduğundan hiçbir engel de kalmadı. Yine de bilemiyorum ama şuan için güncellemeyi düşünmüyorum; yine de açık bir kapı var :)
  • Ben de iphone 4'üme yükledim. ios6'da aldığım performansın daha iyisini alıyorum şu an. umarım ilerleyen zamanlarda yavaşlama olmaz.
  • Bu tarz konular daha önce açıldı .. yeni konu açarken diğer konulara da bakmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozane

Ben de iphone 4'üme yükledim. ios6'da aldığım performansın daha iyisini alıyorum şu an. umarım ilerleyen zamanlarda yavaşlama olmaz.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başta hızlı ama Bır haftadan sonra Bayağı bir yavaslama soz konusu
  • yahu güncelle diyenlerde sıkıntılı oluyor.
    ama geri yükle yapanlar sorun almıyor.
    temiz resore şart.

• Arkadaşlar bende de iPhone 4 var iOS6'da neyse alet şuanda aynı (iOS7) safari daha hızlı hatta ama şarjı daha çabuk gidiyor. Bence yüklenmeli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iP4 35gb Yükledim pişman oldum, downgrade de olmuyor. 6.1.3 kesinlikle daha hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skearbreaker

iP4 35gb Yükledim pişman oldum, downgrade de olmuyor. 6.1.3 kesinlikle daha hızlı

güncelle mi dediniz ? yoksa geri yükle mi ?
    nasıl geçtiniz.

• İos 7 yükleyenlerde restorenin verdiği bir hız var cihazı uygulama ile doldurunca ve zamanla uygulama kalıntıları şiştikçe yani en geç 4-5 güne o cihaz hantallaşır ios 6 dada böyle oluyo 4 için. 1-2 saat kullanıp kimseyi yanlış yönlendirmeyin 4 ios 7 yi kaldırabilecek bir cihaz değil ha ben rehberin mesajların açılmasını 3 sn beklerim her seferinde diyosanız yükleyin.

• iTunes üzerinden ipsw'yi indirip geri yükle ile geçtim ve yeni bir iphone olarak ayarladım. %30'luk bir yavaşlama söz konusu.
  • en iyisi ben de geçeyim.
    olmadı ios 5.1.1 e geri döneriz.

• Varsın yavaşlasın,telefonum yeni gibi oldu 5-6 ay daha kullanırım ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla inşallah dediğin gibi olmaz hocam bidaha geri dön falan çok uğraşırız. ama şimdilik eskisinden iyi. tabi bunda uzun zama sonra restore etmeninde etkisi var. @cedric...
  • ben geçtim az önce iphone 4
    gram yavaşlama yok
    aksine daha da hızlı.
    ekran beyaz agırlıklı oldugu için parlaklıgın sonda olmasına gerek yok.
    bu da şarjı uzatır

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Aksine beyaz daha çok enerji tüketeceğini zannediyorum.Birzaman baya dolşmıştı google siyah olsa yılda ... tasarruf edilir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Aksine beyaz daha çok enerji tüketeceğini zannediyorum.Birzaman baya dolşmıştı google siyah olsa yılda ... tasarruf edilir diye

dogrudur aslında kardeş.
    ama ben parlaklıgı hep en sonda kullanırdım.bunda yemedi. kıstım yarıya kadar. çok göz alıyor. bence şarjı biraz olsun etkiler. ve jb vardı zaten o da sömürüyordu. gereksiz ne varsa sildim. oyun oynamam zaten. gayet güzel olmuş.herşeyiyle çok beğendim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.