Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5 kullanıcısıyım aslında ios7 stabil çalışam bir program. ben beta3 beta 4 kullanmıştım onlarda telefon stabil çalışmadı ancak bu tam sürümde telefon deyim yerinde ise canavar gibi.telefonumda yuklu olan programlar yavas yavas guncellemesı gelıyor appstore tarafından hiç dert etmeyın gonul rahatlıgı ıle yukleyebılırsınız.ufak guncellemeeler ile ıos 7 6.1.3 den daha hızlı olacaktır eminim.

• iPhone 4s kullanıyorum iOS7'nin 6 gibi seri olmadığı çok açık(en azından benim cihazımda) ama efektlerden mi yoksa kasıntıdan mı emin olamıyorum. Ve gördüğüm kadarıyla serilik konusunda şikayetçi olmayanlar da var şaşırdım doğrusu her cihazda farklı hızlar olabiliyor demek. Kimi iphone4 kullanıcıları telefonu çok kastığını söyleyip pişman olduklarını söylerken kimi de hiç sorun yaşamadığını söylüyor. Kullanıcılar telefonu ya hakkıyla değerlendiremiyor olsa gerek?

• güncelleme iyi olmuş. benim batarya süremde azalma değil, aksine hafif bir artış oldu. sadece kamera geçişlerinde hafif kasma yaşıyorum ve bunu dert etmiyorum açıkçası. Renkler ferah olmuş ve bence bu değişiklik gerekiyordu.

• İ PHONE 5 KULLANIYORUM İOS 7 YÜKLEDİM AMA YÜKLEMEZ OLAYDIM REZALET BİR YAZILIM ..BİR TELEFON YAZILIMLA ANCAK BU KADAR İĞRENÇLEŞEBİLİR. TELEFONUN YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM ..RESMEN BATIRMIŞLAR

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Elinden cikar o zaman hocam neden tutuyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

Adamlar 2 nesil önceki cihaza da aynı güncellemeyi veriyor en son çıkanada da aynı güncellemeyi veryor...

Note 2 kullanıyorum o kadar donanımıymış yok bilmem kaç gb rami varmış falan ama hala android 4.1 ne anladım bu işten.

Üç tane android telefon kullandım, android teki güncelleme kadar sıkıntılısını görmedim. Basbayağı kasıyorlar.
  • İPAD MİNİMDE BERBAT OLDU VE İMZA AÇIKKEN DÖNDÜM ASLA İOS 7 YE GEÇMİCEM BEN 6.1.3 TE MEMNUNUM. NASIL KASTIĞINI ANLATAMAM

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    iPAD 2 de de kastı biraz.
  • Airdrop özelliğini iphone 4S ye koymayan aple ayıp etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Eylül 2013; 8:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Apple düzeltmene kadar iOS 7 yok benim için...
  • donma kasma yavaslama yasayan arkadaslar cihazınızı sıfırlayın yedekten geri yükleme yapmayın herseyı sıfırdan kurun satın alma gecmısınızden cihazınızın normale döndüğünü göreceksiniz bu her işletim sisteminde böyledir android tede room flaslasınız wipe factory reset yapılır bir önceki işletim sisteminden kalan artık yazılımları silmek için

• IŞTE ŞIKAYETLER

Kamera uygulamasını açtığım zaman ana ekrana atıyor. Fakat kilit ekranından açtığım zaman kamera direkt açılıyor.

* Pili emiyor, ısınma var

*Youtube uygulamasında mikrofonu tıkladıgınızda uygulamadan atıyor.

*Müziklerde liste oluşturup listeye parça ekledigimizde, seçtigimiz her parça için telefonun ekranı anlık bir kararma yaşıyor.

*Yine müziklerde daha önce satın almış oldugumuz ve icloudda bekleyen parçalar listeden bir türlü silinmiyor.

*Açılış sırasında peşpeşe çökme
    *Telefonun kapanmaması

ARKA PLAN ÇÖKÜYOR

*Slide to Unlock ekranında takılı kalması
    *Pili beta 1'den daha hızlı bitirmesi ve ısınma

* iOS 7 yükledikten sonra cihazı kapatıp açınca açılış ekranında kalıyor. Sonra Tekrar Apple logosu gözüküyor ve cihaz açılmıyor (iPad 2'lerde yaşanıyor)

*Arkaplan arada çöküyor yani siyah oluyor (en sık gelen şikayet)

TAKILMALAR ÇOK FAZLA

*Gazete bayisine girince çıkmıyor kilitleyip yeniden açınca düzeliyor.(iphone5'lerde yaşanıyor)

*Müzik videosu izlemek istediğiniz zaman Landscape çalışmıyor, video ufacık olarak ekranın bir köşesinde hareketsiz kalıyor, ses devam ediyor. (iPhone 4s)

Adamlar kendi urettikleri 3 tane cihaza güncelleme yapamıyor her defasında her güncellemede mutlaka bir problem çıkıyor, buradaki aklı selim ler de gelmiş Android e b*k atıyor...Android bu basit özellikleri aşalı yıllar oldu..O kadar farklı cihazda çalışmasına rağmen muhteşem çalışıyor android.. Bu sıkıntılar Ios de her zaman vardı hatta android den daha beter bir biçimde.. Stabillik kavramını sayfa geçişlerindeki smooth luk ile bağdaştıran dar kafalı zihniyetler sayesinde ios in adı stabilite oldu...
    Zamanında çok dedik ios e hareketli arka plan koysan çöker kaldırmaz diye anlatamadık Ben neredeyse Note 2 nin arka planına 90dk lik Full Hd film koyacam yine tık demeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

IŞTE ŞIKAYETLER Kamera uygulamasını açtığım zaman ana ekrana atıyor. Fakat kilit ekranından açtığım zaman kamera direkt açılıyor. * Pili emiyor, ısınma var *Youtube uygulamasında mikrofonu tıkladıgınızda uygulamadan atıyor. *Müziklerde liste oluşturup listeye parça ekledigimizde, seçtigimiz her parça için telefonun ekranı anlık bir kararma yaşıyor. *Yine müziklerde daha önce satın almış oldugumuz ve icloudda bekleyen parçalar listeden bir türlü silinmiyor. *Açılış sırasında peşpeşe çökme *Telefonun kapanmaması ARKA PLAN ÇÖKÜYOR *Slide to Unlock ekranında takılı kalması *Pili beta 1den daha hızlı bitirmesi ve ısınma * iOS 7 yükledikten sonra cihazı kapatıp açınca açılış ekranında kalıyor. Sonra Tekrar Apple logosu gözüküyor ve cihaz açılmıyor (iPad 2lerde yaşanıyor) *Arkaplan arada çöküyor yani siyah oluyor (en sık gelen şikayet) TAKILMALAR ÇOK FAZLA *Gazete bayisine girince çıkmıyor kilitleyip yeniden açınca düzeliyor.(iphone5lerde yaşanıyor) *Müzik videosu izlemek istediğiniz zaman Landscape çalışmıyor, video ufacık olarak ekranın bir köşesinde hareketsiz kalıyor, ses devam ediyor. (iPhone 4s) Adamlar kendi urettikleri 3 tane cihaza güncelleme yapamıyor her defasında her güncellemede mutlaka bir problem çıkıyor, buradaki aklı selim ler de gelmiş Android e b*k atıyor...Android bu basit özellikleri aşalı yıllar oldu..O kadar farklı cihazda çalışmasına rağmen muhteşem çalışıyor android.. Bu sıkıntılar Ios de her zaman vardı hatta android den daha beter bir biçimde.. Stabillik kavramını sayfa geçişlerindeki smooth luk ile bağdaştıran dar kafalı zihniyetler sayesinde ios in adı stabilite oldu... Zamanında çok dedik ios e hareketli arka plan koysan çöker kaldırmaz diye anlatamadık Ben neredeyse Note 2 nin arka planına 90dk lik Full Hd film koyacam yine tık demeyecek

Bunlar betadaki sorunlar olabilir tam sürümde hiçbirine rastlamadım.

• Telefon bence de çocuk oyuncağına döndü. Ama görsellik dışında bir şikayetim yok. Pil, stabilite, yavaşlama gibi sorunlar yaşamıyorum. (Temiz kurulum yaptım)
  • İpad2 de ip4 de eski olmalarına rağmen sadece ilk yüklendiğinde kastı. Daha sonra ipad2 1kez takıldı reset attım.Onun dışında yağ gibi çok fark yok.Şanssız insan çok forumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Apple düzeltmene kadar iOS 7 yok benim için...

Apple gibi bir firma bu işe daha fazla özenmeliydi.
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    Anlattigin hicbi sorunu yasamiyorum suanda .. Cihazinda sorun var sanirim komple sifirla tekrar yukle belki daha stabil olabilir.

• wifiden mi güncellesek yoksa kendi internetimizden mi? hangisi daha kısa sürüyor acaba?
  • itunes radyo bende olmadı ?

• ne takılma,ne kasma en ufak bir sıkıntı görmedim şu saate kadar.Serilikte 6'dan farkı yok bende,i5 kullanıyorum.
    telefondan güncelledim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.