Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 7.0da bug buldum hemen soylim; tus kitliyken gelen aramayi reddedemiyorsunuz. Tus acik konumda gelen aramayi reddetme var.

• telefonum iphone 4 ios 6.1 yuklü ve jailbreakli telefonu vodafonedan almıştım. şimdi ios 7 yüklemek istiyorum ama yüklenmiyor. nasıl bir yol izlemem lazım acaba lütfen ardımcı olurmusunuz. itunes i de güncelledim ama yine yüklenmiyor. yardımcı olurmusunuz
  • Ben 6.1.1 jb li kullanıyorum, tekrar dönebilmem için ne yapmam lazım iOS 7 ye geçmeden önce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: felfelacan

telefonum iphone 4 ios 6.1 yuklü ve jailbreakli telefonu vodafonedan almıştım. şimdi ios 7 yüklemek istiyorum ama yüklenmiyor. nasıl bir yol izlemem lazım acaba lütfen ardımcı olurmusunuz. itunes i de güncelledim ama yine yüklenmiyor. yardımcı olurmusunuz

önce itunesten restore etmen gerek jb olduğu için olmuyor büyük ihtimalle tabi restorede herşeyin gidecek haberin ilsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: felfelacan

telefonum iphone 4 ios 6.1 yuklü ve jailbreakli telefonu vodafonedan almıştım. şimdi ios 7 yüklemek istiyorum ama yüklenmiyor. nasıl bir yol izlemem lazım acaba lütfen ardımcı olurmusunuz. itunes i de güncelledim ama yine yüklenmiyor. yardımcı olurmusunuz

O bir bug degilki, ios6dada ekran kilitliyken reddet yoktu. Arama reddetmek icin power tusuna 2 kere basiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok güzel olmuş.Değişiklik lazımdı. Android'e benzeyebilir ama önemli olan ios'un işlevselliği. Android'le arasında dağlar kadar fark var.Kendi şahsi düşüncemi söylüyorum: harika olmuş.

• ben ipad 4 e yükledim kasma donmadan eser yok yağ gibi akıyor tabiki a6x işlemcisinin gücünden olabilir bilemiyorum ama bir kere bile takılma yavaslama donma olmadı 24 saattir pil ömründede bir fark görmedim yaklaşık 8-9 arası bir kullanım gördüm arayüz renklerine alışma sorunu yaşıyorum cok saydam olmuş bildirim penceresi spotlight arama asağıdan yukarı çekince kısayollar olması falan çok güzel herşey donma yaşayan arkadaşlara tavsiyem cihazı sıfırlasınlar yedekten yükleme yapmasınlar herşeyi sıfırdan yüklesinler epey zamanınızı alacaktır ama mükemmel bir ios 7 deneyinine değecektir diye düşünüyorum

• Kullanmaya basladigim su bir gunde gorebildigim kadariyla klasorlerde zoom in/out yapmasi pek hos olmamis, eski efekt daha hostu..

Sms vb ikonlarindaki acik ve keskin renk android havasi veriyor bu dogru..

Safari hizli ama sitelerde hata veriyor, ozellikle metin girisi ve kullanici girisi yaparken donabiliyor bir sure..

Safaride sekmeler arasi gecis cok bastan savma gibi olmus, 2005 lerden kalma bir tasarimi var

Gene arka plan programlarini gorebildigimiz yapi da hos olmamis, cok siradan ve emek verilmemis bir gibi duruyor..

Tabi bunlar yaninda ios6 ya gore daha kullanici dostu bir sistem olmus burasi kesin.

Gelisitirilmesi lazim diye dusunuyorum, bu kadar zamandir bekleniyor da olsa hala aceleye getirilmis gibi bir hal var ortada.

• Onex te android 4.2.2 yüklü.ios şu an android çakması gibi olmuş ipad minime yükledim.multitask olayı,kaydırma ekranı,müzikçalar vs. Bana göre şu an en orjinal işletim sistemi wp8. İos ve android birbirlerinden araklama yapmakla meşkulken adamlar kendi tarzlarını konuşturdular buyük cesaretle.ayrıca ios 7 yi ben hantal buldum biraz. Şu an en seri en stabil ve en kendine özgü sistem wp8.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 berbat eger tekrar güncelleyip bir takım sorunları çözmezlerse apple kalitesini düşürür.

• Yükledim ama fotoğrafları kaydetmiyor çektiğim fotoğraflar siliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

iOS 7.0da bug buldum hemen soylim; tus kitliyken gelen aramayi reddedemiyorsunuz. Tus acik konumda gelen aramayi reddetme var.

lock/unlock butonuna tek tıklarsan sessize çift tıklarsan meşgule alır.senelerdir böyle bu

• Evet arkadaşlar 5 kullanıcısıyım herşey güzel fakat işlemlerden çıkarken home tuşuna basınca eski sürüme göre daha yavaş menüye dönüş yapıyor sizce neden ?bir çözümü var mıdır , yeni güncelleme ile çözüm olur mu ?

• Bence çok güzel olmuş. Efektler harika. Kendi şahsıma söylüyorum harika olmuş.

• arkadaşlar güncellemeyi restore ederek yükleyin daha sağlıklı oluyor

• Itunes sözleşmesi veriyor. Ancak onaylamıyor. Yeni hiçbirşey yüklememe izin vermiyor.

• Yeni teması tabi kide güzel ama beklediğim kadar farklı çıkmadı. Apple dan daha iyisini beklerdim. Şu resimlerin çekildiği tarihi ve özelliklerini göremiyoruz ya ona senelerdir ayar oluyorum :D

• çok saçma gereksiz bir uygulama politikası şuan ipod touch 4 çok eski bir cihaz değil şuan mevcut sürüm 6.1.3 sürüm olmasına rağmen desteği kesmeleri çok mantıksız iphone 4'de geliyor ipad 2'ye geliyor apple bu tarz gidişatla işi çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Onex te android 4.2.2 yüklü.ios şu an android çakması gibi olmuş ipad minime yükledim.multitask olayı,kaydırma ekranı,müzikçalar vs. Bana göre şu an en orjinal işletim sistemi wp8. İos ve android birbirlerinden araklama yapmakla meşkulken adamlar kendi tarzlarını konuşturdular buyük cesaretle.ayrıca ios 7 yi ben hantal buldum biraz. Şu an en seri en stabil ve en kendine özgü sistem wp8.

Wp8 daha yolun cok basinda, ana sayfadaki kare seklindeki bildirimler disinda hic bir ozelligi yok, arka plan bile siyah yada beyaz renkte olabiliyor, uygulama sayfasi ise icler acisi, alt alta eklenmis ikonlar liste halinde sunulmus, berbat tasarim sayesinde digerlerinden farkli olmus evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın güncellemeyin, ios 7 iğrenç ötesi bir güncelleme. Telefonunuz iphone olmaktan çıkıyor. Bunu tasarlayanı ben olsam çoktan kapı önüne koymuştum. Rezalet ötesi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.