Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl 2012 iphone 3gs kullanırken android 3.0 lı tabletim olmuştu.
    İzlenimim berbattı ve hemen sattım tableti.
    Sene 2013 android 4.3 yazılımına terfi etti.Ve inanılmaz özelliklerle arayı kapattı hatta öne geçti.
    Apple dün akşamki update ile ios7 ye geçti.
    Yeni özellikler var mı evet.Yeterli mi asla.
    Bu update'i windows vistaya benzetiyorum, güzel gözüksün yeter kullanım önemli değil görüşü.
    Bence apple Jobs sonrası dümeni çok yanlış yöne kırdı.Umarım Nokia gibi karaya oturtup, batırmaz.
  • O yeşil simgeler nedir ya? Arkadaşlarda gördüm de bugün...Siyah telefona da gitmiyor, beyaz telefona da gitmiyor. Çok kötü olmuş grafik bakımından.
  • Ne iphone 5 serisinde ne de ios 7 de büyük bir gelişme gelmedi.Aslında daha iyiside olabilirdi.
  • Yahu ios7 güncellemesini bugün yaptım ama telefon aşırı derecede ısınıyor.. tek bir uygulama açık o bile ısınmasına neden oluyor var mı aynı sorunu yaşayan :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

yükleyen arkadaşlar kilit ekranında kiliti açtıgınızda kilit sesi çıkıyormu ve sarj durumu nasııl ?

Açınca ses çıkmıyor fakat kitlleyince çıkıyor.Şarj süresi bendeki 4s te daha uzun olmaya başladı nedendir bilmem.3G de 15 20 dk kullandığımda %70 civarı şarjımı yerdi fakat şimdi %30 civarı yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Yıl 2012 iphone 3gs kullanırken android 3.0 lı tabletim olmuştu.
    İzlenimim berbattı ve hemen sattım tableti.
    Sene 2013 android 4.3 yazılımına terfi etti.Ve inanılmaz özelliklerle arayı kapattı hatta öne geçti.
    Apple dün akşamki update ile ios7 ye geçti.
    Yeni özellikler var mı evet.Yeterli mi asla.
    Bu update'i windows vistaya benzetiyorum, güzel gözüksün yeter kullanım önemli değil görüşü.
    Bence apple Jobs sonrası dümeni çok yanlış yöne kırdı.Umarım Nokia gibi karaya oturtup, batırmaz.

Bence bu kadar genel yazmak yerine ne bekliyordun neler eksik onlari yazsan daha anlasilir olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 kullanıyorum. yükleyenler sorun yaşıyormu..kararsızım yükleyip yüklememekte

• Arkadaşlar, bugün sabah saatlerinde yüklediğim IOS 7 ile ilgili ilk izlenimlerim.

- İlk yüklediğimde görüntü açısından çok beğenmedim hatta pişmanlık duydum. İkonları biraz androide benzettim. Hatta bi ara elimde N9 var gibi geldi.

BANA GÖRE EKSİLERİ
    -Rehberdeki isimler bold yerine daha ince olmuş.
    -Fotoyu duvar kağıdı yapamıyorsunuz çünkü fotoğrafı çok büyük gösteriyor. Yani yakınlaştırıyor.
    -Not defteri klasik beyaz sayfa üzerine buradaki görüntü gibi yazıyorsunuz. Eski hali daha iyiydi.
    -Ayarlardaki yazılar daha incelmiş.
    -Kilit açma sesi artık yok.
    -Sesli notlar biraz karışık olmuş. (gazeteci olduğum için sık kullanıyorum)
    -Rehberi açtığınızda isimlerin ekrana düşmesi 2 saniyeyi buluyor.
    -Takvimdeki değişikliği hiç beğenmedim.
    -Arama geldiğinde sessize al yada reddet yok. mesajla yanıtla veya cevapla...

-ARTILARI-
    -Home tuşuna iki kez bastığınızda alttaki ikonların yerine ekranda küçültülmüş olarak sayfayı da görebiliyorsunuz. Kapatmak için X işareti yok. kapatmak istediğiniz sayfayı yukarı itiyorsunuz.
    -Ekranı sola çektiğinizde çıkan arama ekranı yok. Arama için ana ekranı aşağı çektiğinizde yukarıda çıkıyor.
    -Ana ekrandan kısa yolla uçak modu, wifi, ışık (fener), ekran parlaklığı gibi kısa yollara ulaşım güzel.
    -Sanki şarj biraz daha az gidiyor. (yani çabuk bitmiyor)
    -Duvar kağıtları ve yeni zil seslerini beğendim.
    -Çektiğiniz fotoğrafları tarih tarih ayırıyor.
    -Safari biraz karışmış kullanmaya zaman bulamadığım için iyi mi kötü mü bilemedim.

aklıma gelenler bunlar ve KISACA

En belirgin farklılık ikonların değişikliği. Tamamen bildiğiniz iphone yi unutun ve N9 vari ikonları düşünün. Eski hali çok daha iyiydi ama keşke yüklemeseydim demiyorum. Sonuçta yeni birşey, denemekte fayda var. Sadece eski stil ikonlar kalsaymış iyiymiş. İndireyim mi diye soranlara:
    İndirmeden, test etmeden, merak etmeden durabiliyosanız ne mutlu size.

• ipad 3 kurdum çok yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: gazetem74

Arkadaşlar, bugün sabah saatlerinde yüklediğim IOS 7 ile ilgili ilk izlenimlerim. - İlk yüklediğimde görüntü açısından çok beğenmedim hatta pişmanlık duydum. İkonları biraz androide benzettim. Hatta bi ara elimde N9 var gibi geldi. BANA GÖRE EKSİLERİ-Rehberdeki isimler bold yerine daha ince olmuş.-Fotoyu duvar kağıdı yapamıyorsunuz çünkü fotoğrafı çok büyük gösteriyor. Yani yakınlaştırıyor. -Not defteri klasik beyaz sayfa üzerine buradaki görüntü gibi yazıyorsunuz. Eski hali daha iyiydi. -Ayarlardaki yazılar daha incelmiş. -Kilit açma sesi artık yok.-Sesli notlar biraz karışık olmuş. (gazeteci olduğum için sık kullanıyorum)-Rehberi açtığınızda isimlerin ekrana düşmesi 2 saniyeyi buluyor.-Takvimdeki değişikliği hiç beğenmedim. -Arama geldiğinde sessize al yada reddet yok. mesajla yanıtla veya cevapla...-ARTILARI--Home tuşuna iki kez bastığınızda alttaki ikonların yerine ekranda küçültülmüş olarak sayfayı da görebiliyorsunuz. Kapatmak için X işareti yok. kapatmak istediğiniz sayfayı yukarı itiyorsunuz. -Ekranı sola çektiğinizde çıkan arama ekranı yok. Arama için ana ekranı aşağı çektiğinizde yukarıda çıkıyor. -Ana ekrandan kısa yolla uçak modu, wifi, ışık (fener), ekran parlaklığı gibi kısa yollara ulaşım güzel.-Sanki şarj biraz daha az gidiyor. (yani çabuk bitmiyor)-Duvar kağıtları ve yeni zil seslerini beğendim. -Çektiğiniz fotoğrafları tarih tarih ayırıyor.-Safari biraz karışmış kullanmaya zaman bulamadığım için iyi mi kötü mü bilemedim. aklıma gelenler bunlar ve KISACAEn belirgin farklılık ikonların değişikliği. Tamamen bildiğiniz iphone yi unutun ve N9 vari ikonları düşünün. Eski hali çok daha iyiydi ama keşke yüklemeseydim demiyorum. Sonuçta yeni birşey, denemekte fayda var. Sadece eski stil ikonlar kalsaymış iyiymiş. İndireyim mi diye soranlara: İndirmeden, test etmeden, merak etmeden durabiliyosanız ne mutlu size.

Yalnız değişen sadece görünüş değil. Safaride uçmuş adamlar o kadar hızlıki. Önceden kullandığım tarayıcı ezildi resmen.

• Navigasyon cogu zaman çalışmıyor ...safari sürekli takılıyor ...pil süresi gayet iyi dayanıyor ...iPhone 5 kullanıyorum

• sadece bi kere dokundum güncellendi rengarenk budur ya süper tamda istediğim gibi

• Ipad retina kullanıyorum ios 7 ye geçtim. İnternet hızı çok belirgin bir şekilde azaldı. Onun haricinde şu an bir sorun yok. En çok hoşuma giden beyaz ve siyah renkteki sanal klavyeler. Çok şık duruyorlar. Ayrıca klavyeye ? sembolü eklenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Ipad retina kullanıyorum ios 7 ye geçtim. İnternet hızı çok belirgin bir şekilde azaldı. Onun haricinde şu an bir sorun yok. En çok hoşuma giden beyaz ve siyah renkteki sanal klavyeler. Çok şık duruyorlar. Ayrıca klavyeye ? sembolü eklenmiş.

Bahsettiğim sembol TL nin yeni simgesiydi. Nedense soru işareti olarak gösterdi mesajı gönderince.

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boyIpad retina kullanıyorum ios 7 ye geçtim. İnternet hızı çok belirgin bir şekilde azaldı. Onun haricinde şu an bir sorun yok. En çok hoşuma giden beyaz ve siyah renkteki sanal klavyeler. Çok şık duruyorlar. Ayrıca klavyeye ? sembolü eklenmiş.
    Bahsettiğim sembol TL nin yeni simgesiydi. Nedense soru işareti olarak gösterdi mesajı gönderince.

Yavaşladığına emin misin? Ben de ipad retina kullanıyorum. Safari bariz çok hızlandı.

• Hızlı, sade ve HARİKA görünüyor.
  • Şarj süresi azalmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? %100 kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Şarj süresi azalmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? %100 kaldı

Ne yani bu bir sorunmu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıken sorun oluyor. Telefonu şarjdan çıkardıktan 2 saat sonra %100 gösterme ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
  • zuhaha milyonlarca ayfona güncelleme vermek büyük iş ahahaa internet gören masum köylüler sizi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.