jb'li 6.1.2li iphone 5 var, nasıl güncelleme yapmalıyım?
1 Yıl Android tablet kullandım. (Galaxy Tab p6200) Android kullandığımdan iphone veya ipad almayı düşünmüyordum. Fakat tableti sattıktan 1 hafta sonra ablamın kullanmadığı iphone 5'i ben aldım. Başlarda beğenmesem de sonradan alıştım.
İos 7 bambaşka bir sistem olmuş, bazıları "Android işletim sistemine benzemiş" falan diyor. Koskoca Apple şirketi Milyonlarca müşterisi var. Her Müşterisini Memnun etmek için ios 7'yi tekrar düzenleyecek değildir.
Dün saat 23.30 yükledim. Uygulamalar gayet akıcı çalışıyor. An itibari ile batarya % 69 kullanım 3 saat 30 dakika beklemede 11 saat 34 dakika. Fakat 3G kullanımı olmadı. Onun dışında full wifi kullanımı mp3 dinlenimi oldu. Bekleme modunda %1 yedi. İp5 kullanıyorum. Gayet stabil olduğunu düşünüyorum. AppStore seri, donma yok, uygulamalar akıcı...
Hayırlı olsun herkese...
saadece alt taki 4 simgenin olduğu kısımdaki çok mat olması hoşuma gitmedi. daha açık bi tonda aero olabilirdi
Yeni Apple Android'le Herşey Kusunç.Hiç yakıştımı Apple.Hani parolamız naziklikti.??
Apple önce blootooh problemini çözgün apple ürünleri bile blootoohta birbirlerini görmüyor ayrıca internetsiz radyoyuda bekliyoruz en kötü teledonlarda bile varken appleda yok
kişi ekleme de ya düzenleme de isim değişikliğinde klavye çıkmıyor, sanırım bu bir sorun..
arkadaşlar merhaba ipad e ios 7 yüklemesi yaptım yüklemeden sonra bazı uygulamalar silindi en belirgin olanı apple ın hava durumu uygulaması bu uygulamayı tekrar nasıl yükleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
Wifi üzerinden yükledim 4s kullanıcısıyım , fakat i radio ve gözükmüyor acaba sebebi nedir.
iTunes indirme linkine tıklıyorum fakat açılan sayfada sadece 11.0.5 sürümünü indirebiliyorum.Cihazımda olden Master sürümü yüklü güncelleme göremiyorum.iTunes 11.1 i nereden indirebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
iTunes indirme linkine tıklıyorum fakat açılan sayfada sadece 11.0.5 sürümünü indirebiliyorum.Cihazımda olden Master sürümü yüklü güncelleme göremiyorum.iTunes 11.1 i nereden indirebilirim?
GM yükleyenlerde çıkmıyor çünkü bu gün çıkan sürümle Golden Master tıpa tıp aynı. Not: Bunu yazan Note 2 kullanıcısıdır:P Apple ürünü kullanmaz kullanana kızmaz:P
Görsellik olarak ios 6, işlevsellik olarak ios 7. Ana ekran tasarımı hiç hoş olmamış..
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
4s yükleyenler memnun mu. ısınma, pil, stabilite nasıl
yine flash yok dimi
iPhone 4 kullanıcısıyım. Dün akşam güç bela aldığım güncellemede ilk etapta hiçbir sorun yaşamamama rağmen, an itibari ile klavyeyi kullanamaz hale geldim. Takılma filan değil bariz donma yaşanıyor. Mesaj, facebook yada whatsup içersinde birşey yazacağım zaman, yazım çok net en az 10sn. sonra ekrana düşüyor. Bir iki saniyelik gecikmeyi dahi makul görecekken, inanılmaz bir kasılma var. Reset atmama rağmen değişim olmadı. Sadece benim cihazıma özgü bir sorun mudur bilmiyorum ama telefonum şu haliyle kesinlikle kullanılamıyor.
Abimin iphone 4 ve ipad ini guncelledik. Cok hos tasarimi var ve suana kadar kullaniminda sıkıntı cikarmadi. Cok guzel olmus.
SaatliBombaS
kullanıcısına yanıt
nedir bu flash takıntısı anlamıyorum bi çok program var flash açabilen yükleyin gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR
Abimin iphone 4 ve ipad ini guncelledik. Cok hos tasarimi var ve suana kadar kullaniminda sıkıntı cikarmadi. Cok guzel olmus.
O zaman direk benim telefonumdan kaynaklı bir sorun var. Birkaç başka iPhone 4 kullanıcı da yorum yazarsa iyi olur.
Bana biraz sadece touchwiz-sense arayüzü karması özellikler eklenmiş gibi geldi. Patent davası açılsa yeridir