Şimdi Ara

iOS 7 Yükledim, Pişmanım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5'im eskisi gibi stabil çalışmıyor. Bazı yerlere dokununca algılamıyor ikinci kez dokunmak zorunda kalıyorum. Üstelik 7-8 aydır kullandığım telefonum ilk kez dondu. App Store'u açıp kapattım, arka planda çalışırken tekrar açtım ve dondu, home tuşuna çift basıp oradan kapattım. Bunlar 1 saatlik gözlemlerim. Kim bilir karşıma daha neler çıkacak. Yüklemeyenler varsa indirmelerini tavsiye etmem.

Bu arada şu kilit ekranını açarken ve kilit ekranına geri dönerken slow modda ki ara geçişler sinir bozucu. (Yavaş yavaş kapanıp açılıyor) Ben çat diye kapanıp çat diye açılmasını istiyorum. Gerek yeni tasarımı gerek şu slow modda ki ara geçişleri ile iPhone artık hitap ettiği kesimi değiştiriyor...

• Symbian gibi olmus dokunuyosun algilamiyor. Frame atlamalari var. Klavye takiliyor. Bakalim 5S de belki daha stabildir 64 bit falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza yeni yükledin,bahsettiğin sorunlar geçicidir diye düşünüyorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar/Genel/Erisebilirlikten kontrasti artir ve hareketi azalti acik konuma getirin performans articaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

iPhone 5'im eskisi gibi stabil çalışmıyor. Bazı yerlere dokununca algılamıyor ikinci kez dokunmak zorunda kalıyorum. Üstelik 7-8 aydır kullandığım telefonum ilk kez dondu. App Store'u açıp kapattım, arka planda çalışırken tekrar açtım ve dondu, home tuşuna çift basıp oradan kapattım. Bunlar 1 saatlik gözlemlerim. Kim bilir karşıma daha neler çıkacak. Yüklemeyenler varsa indirmelerini tavsiye etmem.

Bu arada şu kilit ekranını açarken ve kilit ekranına geri dönerken slow modda ki ara geçişler sinir bozucu. (Yavaş yavaş kapanıp açılıyor) Ben çat diye kapanıp çat diye açılmasını istiyorum. Gerek yeni tasarımı gerek şu slow modda ki ara geçişleri ile iPhone artık hitap ettiği kesimi değiştiriyor...

Aynen ya ne gerek vardi bu kadar koklu degisime sikayetci olan yoktu ki eski gorunumden.Aksine insanlar onun icin aliyorlardi.Ip5 im cocuk telefonuna dondu resmen bide siyah renk herkes beyaz olmus iyice canim sikildi kafayi yedirtecek bu apple.Serefsizim saticam butun apple urunleri evdeki

• i5 kullanıyorum gram kasma yok aynı stabilite aynı akıcılık abi neyin derdindesiniz anlamadım. Klasör geçişleri falan hızlı şu ana kadar internette söylenen herşeyi denedim hiç sorun yok bende.

Sadece Hücresel Veri Ağında ki takılma giderilmemiş hala hafif takılma var ios6'daki gibi.
  • ota dan geçmeyip sıfır kurulum yapsanız böyle sorunlar olamayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre305

ota dan geçmeyip sıfır kurulum yapsanız böyle sorunlar olamayacak

Hocam bu ota denen şey ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

telefonun ayarlar kısmından yapılan güncellemeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

i5 kullanıyorum gram kasma yok aynı stabilite aynı akıcılık abi neyin derdindesiniz anlamadım. Klasör geçişleri falan hızlı şu ana kadar internette söylenen herşeyi denedim hiç sorun yok bende.

Sadece Hücresel Veri Ağında ki takılma giderilmemiş hala hafif takılma var ios6'daki gibi.

Kilit ekrani eskiden sak diye acilip kapaniyordu simdi o yavas efekt yuzunden bazen tiklamalari almiyor ne gerek var kilit ekraninin yavas acilmasina ne guzel seriydi diger hersey icin oyle seri olan seyleri yavaslatmislar son olarakta bu beyaz renk nedir ya insan secenek koyar telefon siyah yazilim beyaz gozlerim bozuldu

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.bende ipade gelen güncellemeyi yükledim.bazı sorunlar mevcut ancak kesinlikle düzeleceğini düşünüyorum:)

• Ben henüz yüklemedim wifi olmadıgından ama tek kusuru bana göre arayüzü..Yani o ikonlara alışmak biraz zaman alıcak.Eski görüntüsünden belki sıkılanlar olmuştur ben ilk apple telefonum iphone5 olunca henüz sıkılmadım.
    Bütün bu güzel özellikleri eski tema üzerine getirseler tadından yenmezdi sanırım..

Öyle ya da böyle beğenmesekte elbet birgün geçicez bu uygulama destekleri yüzünden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

i5 kullanıyorum gram kasma yok aynı stabilite aynı akıcılık abi neyin derdindesiniz anlamadım. Klasör geçişleri falan hızlı şu ana kadar internette söylenen herşeyi denedim hiç sorun yok bende.

Ne demek neyin derdindesiniz? Neyin derdinde olduğumu konuda belirttim.

Sende bir sorun yoksa güle güle kullan. Karşılaştığım sorunları ve şikayetlerimi burada belirtmem en doğal hakkım ve bu sorunları sadece ben değil bir çok kişi yaşıyor.

Ayrıca üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim, sanki bir dh üyesi gibi değil de apple ceo'su gibi konuşuyorsun. Bu kadar sahiplenmene gerek yok.

Ara geçişlere slow mod koyan bir işletim sistemine de kimse akıcı demesin.

Tekrar söylüyorum gerek 5c olsun gerek ios 7 olsun apple hitap ettiği kesimi değiştiriyor. Burada bu işletim sistemini beğenenler de o kesimden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.bende ipade gelen güncellemeyi yükledim.bazı sorunlar mevcut ancak kesinlikle düzeleceğini düşünüyorum:)

İlk geçiş sürecinde hatalar oluyor sonraki güncellemelerle düzeltiyorlar. Ben beta 4 ten beri kullanıyorum her gelen sürüme sıfırdan kurulumla geçtim akıcılığını hiç kaybetmedi telefon. Eğer çok sıkıntı varsa ipad te dfu mode ile sıfırdan kurmayı düşünebilirsiniz çoğu hatanın düzeleceğine inanıyorum.

• Herkes bir ota kotu temiz kurulum yap demis sanki c yi silmeden windowsun ustune windows kuruyoruz. Otayla temiz kurulumla alakali oldugunu dusunmuyorum yavasligin.

• Hitap şeklimde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca objektif olarak yorumluyorum gördüklerimi, sahiplenme gibi bi durum yok, bir kaç ay önce sert dille eleştirmiştim ios 7'yi ama şuan gördüm ki haksızlık etmişim.

Tek kabul edilebilir yorumunuz slow mod geçişler ki 1 saniyenin altında.

Edit: noktalama işaretleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 19 Eylül 2013; 4:34:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk geçiş sürecinde hatalar oluyor sonraki güncellemelerle düzeltiyorlar. Ben beta 4 ten beri kullanıyorum her gelen sürüme sıfırdan kurulumla geçtim akıcılığını hiç kaybetmedi telefon. Eğer çok sıkıntı varsa ipad te dfu mode ile sıfırdan kurmayı düşünebilirsiniz çoğu hatanın düzeleceğine inanıyorum.

sıfır kurulum ne demek. benim iphone 5 im var.ilk apple cihazım.maclerden de anlamam.ios 7 yi de yüklemedim şimdilik.telefonda güncelle kısmından yapılmıyomu güncellemeler

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıfır kurulum ne demek. benim iphone 5 im var.ilk apple cihazım.maclerden de anlamam.ios 7 yi de yüklemedim şimdilik.telefonda güncelle kısmından yapılmıyomu güncellemeler

Sadece telefon uzerinden degil itunes uzerinden de guncelleme yapabiliyorsunuz. Sifir kurulum itunesla dfu mode ile yapilan kurulumdur. Telefon ilk aldiginiz gun nasil geldiyse oyle olur. Biraz zahmetli bir olay internette anlatan yerler mevcut.

• Hocam genel kullanıcılarda senin gibi düşünüp geri dönüş yaparlarsa düzeltirler belki 7.X.X sürümlerinde
  • bende gram kasma yok rahatça kullanıyorum tasarım değişikliği hoşuma gitti bir kaç eksiği var fakat güncellemeler ile onlarda kapanıcaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.