Şimdi Ara

iOS 7 Yükledim, Pişmanım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4s'te bile kasma yok, 5te nasıl oluyor anlayamıyorum. ben bir de otadan yaptım güncellemeyi.
    slow geçişler çok hoş bir şey bence. herkesin kendi zevki tabii ki.

beğenmediyseniz geri dönüşler hala açık, zamanınız varken dönebilirsiniz.
  • iphone 4 e sakin yuklemeyin telefonu camdan atarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone 5'e yükledim yağ gibi akıyor. Kasma felan yok kim uyduruyor bunları?
  • inanın sadece telefonu az eğip düzeltince o simgelerin havada asılı durmasını yapmak bile yakışmış appla kasmanın k si yok ip5 ve ipad 4 e yükledim yağ gibi
  • Valla dostum ip4 kullanıyorum iOS 7 güncellemesi sonrası kasma yaptı ve yükledikten sonra format atıp komple sıfırladım fabrika ayarlarına yeni iphone olarak başlattım bana göre eskisinden çok daha farklı oldu bir nebze de olsa kasma azaldı şuan hiç birşey de yüklemedim sıfırdan kullanıcam şuan eskisinden iyi :)

• Ota ile temiz kurulum arasında fark olmasaydı,
    neden ipsw 1.25 küsür GB iken ota daki güncelleme 752 MB görünüyor?

ios 5 den ios 6 ya geçişte fark etmez diyebilirdik ama bu kadar köklü değişiklik yapılmış bir ios7 için aynı şeyi söyleyebileceğimizi sanmıyorum.

Dün gece ip5 cihaza restore modunda ios 7 yükledim, ne kasma ne donma hiç bir sorun bulunmuyor. Gayet memnunum ve çok hoş bir yenilik olmuş.

Bu arada, şu donma yaşayan arkadaşlar (iphone 5 için) cihazlarının arkasındaki model i yazabilirler mi acaba..

Bende ki A1429, bir de A1428 olanlar var.

Dün fark ettim ki 2 farklı ipsw var. Bu da iki farklı iphone 5 olduğunu gösteriyor.
    Sorunun bununla alakası olabilir mi merak ettim doğrusu.
  • O sorunları beta 4'te yaşadım en son. Beta 5'ten sonra kasma olayıyla karşılaşmadım bir daha. Cihazım iphone 5 . Sizde neden kastı acaba cidden merak ediyorum. Cihazım da ağzına kadar uygulama dolu benim.

• 24 saattir kullaniyorum ios 7'i ne donma ne kasma hicbir problemi yok.Eskisi gibi yag gibi akiyor.Mis gibi olmus yeni ios gorseller acisindan.Sahsen bana hitap ediyor ve hatta onca elestiriye inat " 10 numara " olmus diyorum.Sadece iPad 2"mi biraz yavaslatti ama o da normal.Hicbir pismanligim yok sahsen.

Arada degisiklik iyidir.Umarim Apple kendini yenilemeye devam eder bu sekilde.Iyi yoldalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

İPhone 5'e yükledim yağ gibi akıyor. Kasma felan yok kim uyduruyor bunları?

Kasma degil hocam sak diye acilan kilit ekranina yavaslama efekti milleti snirlendirdi benide tabi.Ayrica hem en teknolojik hemde en basit isletim sistemiydi ios artik degil kendi cizgilerinden cikiyorlar.Bende dahil kullanicilari kaybedicekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone4 ios7 temiz kurulum programlar tekrar yüklendi. Mükemmel çaly?yyor. Ha hata my var 7.0.1 1 hafta 10 gün içinde çykar. Ama gerçekten görüntü güzel. Eski imac kullanycysy olarak apple'yn ruhunu yansytyyor. WYndows kullanycylary için ters gelebilir. No Problem...
  • OTa ile güncelleme yapmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım..

Tek şikayetim arka planların beyaz olması göz yoruyor, siyah yapabilecek secenek koymaları lazımdı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.