Şimdi Ara

ios 8.1.1 güncelleme hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav he he android kötü ios iyi. 7 aydır ios kullanıyorum lanet ettim. Android'e geçeceğim hakem heyetinden param gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Yav he he android kötü ios iyi. 7 aydır ios kullanıyorum lanet ettim. Android'e geçeceğim hakem heyetinden param gelince.

Ne alaka kardeş sana zorla kullanmi dedik atarin Tribin kime?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6 da isen sakın geçme kardeşim pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ios 6 da isen sakın geçme kardeşim pişman olursun

Yav kardeş sen hangi devirde yaşıyorsun, ios6lı 4s e facebook yükleyemeyip ios7 yükseltmiştik, arkadaş hiçde pişman olmadı, birşey yükleyemeyeceksem ne yapayım ıphonu
  • Ben o kadar dedim wifi gücü bile arttı. 5c nin en stabil sürümü kuşkusuz 8.1.1 dedim lakin eksi yağmuruna tutuldum . Ukalalar ...

• Düşüncelerime tercüman olmuşsun
    Cihazım 4s en ufak bir sorunum yok 8.1.1 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 19 Kasım 2014; 22:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

quote:

Yav he he android kötü ios iyi. 7 aydır ios kullanıyorum lanet ettim. Android'e geçeceğim hakem heyetinden param gelince.

Ne alaka kardeş sana zorla kullanmi dedik atarin Tribin kime?

Bu kadar insan sorun yaşıyor, ben sorun yaşıyorum, babam sorun yaşıyor, arkadaşımın telefonu (5s) güncellemelerden sonra servis yok diye uyarı veriyor hepimiz aptalız yani telefonların üstünde tepiniyoruz o yüzden bu sorunları yaşıyoruz değil mi ? Ben mecburiyetten 5s kullanıyorum zaten. Hakem heyetinden param gelsin ilk iş Sony'ye geçmek olacak. Ben android'de bu kadar problem yaşamadım. Lanet olsun ios'a da apple'a da.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyorsun
    4s ios 7 den beri kullandım tüm sürümleri şu an 8.1.1 deyim bir kez olsun servis yok yazısı yazmadı yani
    Çekmeyen taraftasındır restore etmek zorundasındır vesayre çözüm yolu çok fakat sen sony al senin için daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Boş konuşuyorsun
    4s ios 7 den beri kullandım tüm sürümleri şu an 8.1.1 deyim bir kez olsun servis yok yazısı yazmadı yani
    Çekmeyen taraftasındır restore etmek zorundasındır vesayre çözüm yolu çok fakat sen sony al senin için daha iyi

Söyledigin talimatlari uygulayacak kadar bilgi birikimim var zaten yapildi bunlar ama cozum olmadi. Turkcell geldi aldi telefonu. Problem zaten sadece o degil. Bazen arama yapiyorum telefon kapaniyor apple logosu geliyor arama sonlandi ve telefon res atti diye dusunuyorum bir bakiyorum telefon aciliyor ve arama yapmis ama ben goremiyorum. Bir cok uygulamada i6 ciktiktan sonra sikinti olmaya basladi. Ekran kaymasi gibi sorunlar yasiyorum. Benim boyle bagirma sebebim ios sanki cok sorunsuz bir sistemmis gibi savunmaya geciyor insanlar ben onu anlamiyorum. Yemin ediyorum yani ben android de bunlari yasamadim. Belki dusuk donanimli telefonlarda takilma falan yasaniyor uygulamalarda ama boyle temel ihtiyaclar giderilmeye calisildiginda sacma sapan sorunlar cikariyor. Neyse ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim. Facebook un ve bazi uygulamalarin i4 de 15 saniyede acildigi da bir gercek. Bunlarin hepsi yeni surumlerden sonra meydana geldi. Ayrica hala ram in 1 gb ile diretilmesi de manasiz. Safaride 5-6 sayfadan sonra sayfalar arasi gecislerde surekli var olan sayfasi yeniden yukleyip internet kotamdan yiyor. Apple Turkiye gibi ulkeleri cok zengin ve enayi saniyor sanirim. O kadar cok sacma sey var ki neyse.

• quote:

quote:

Boş konuşuyorsun

Söyledigin talimatlari uygulayacak kadar bilgi birikimim var zaten yapildi bunlar ama cozum olmadi. Turkcell geldi aldi telefonu. Problem zaten sadece o degil. Bazen arama yapiyorum telefon kapaniyor apple logosu geliyor arama sonlandi ve telefon res atti diye dusunuyorum bir bakiyorum telefon aciliyor ve arama yapmis ama ben goremiyorum. Bir cok uygulamada i6 ciktiktan sonra sikinti olmaya basladi. Ekran kaymasi gibi sorunlar yasiyorum. Benim boyle bagirma sebebim ios sanki cok sorunsuz bir sistemmis gibi savunmaya geciyor insanlar ben onu anlamiyorum. Yemin ediyorum yani ben android de bunlari yasamadim. Belki dusuk donanimli telefonlarda takilma falan yasaniyor uygulamalarda ama boyle temel ihtiyaclar giderilmeye calisildiginda sacma sapan sorunlar cikariyor. Neyse ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim. Facebook un ve bazi uygulamalarin i4 de 15 saniyede acildigi da bir gercek. Bunlarin hepsi yeni surumlerden sonra meydana geldi. Ayrica hala ram in 1 gb ile diretilmesi de manasiz. Safaride 5-6 sayfadan sonra sayfalar arasi gecislerde surekli var olan sayfasi yeniden yukleyip internet kotamdan yiyor. Apple Turkiye gibi ulkeleri cok zengin ve enayi saniyor sanirim. O kadar cok sacma sey var ki neyse.

Anlattığın sorunlar iphone için değil genel bir telefon için garantilik bir durum istanbuldan git yenisini alırsın
    Tekrar belirteyim 4s kullanıcısıyım 5s uygulama ekran kayma falan normal gelmiyor ha dediğin gibi ios sürümünden de oluyor olabilir
    2011 de üretilen 4s de 512 ram var allah aşkına getir android telefonu karşılaştıralım 1 gb olsun rami 2 gb ne fark edecek android işletim sistemini kullandın mı bilmiyorum
    Şimdi rehbere girerken kasılan yüksek ramli telefonun işletim sistemini savunurken i4 de face 15 sn de açılıyor diyorsun
    Yapma

• quote:

quote:

quote:

Boş konuşuyorsun

Anlattığın sorunlar iphone için değil genel bir telefon için garantilik bir durum istanbuldan git yenisini alırsın
    Tekrar belirteyim 4s kullanıcısıyım 5s uygulama ekran kayma falan normal gelmiyor ha dediğin gibi ios sürümünden de oluyor olabilir
    2011 de üretilen 4s de 512 ram var allah aşkına getir android telefonu karşılaştıralım 1 gb olsun rami 2 gb ne fark edecek android işletim sistemini kullandın mı bilmiyorum
    Şimdi rehbere girerken kasılan yüksek ramli telefonun işletim sistemini savunurken i4 de face 15 sn de açılıyor diyorsun
    Yapma

Android Samsung olarak sadece s2 kullandım o rehbere geç girme sorunu Samsung'un problemi.
    Ben onun dışında sadece Sony kullandım hiçbir problem yaşamadım.

• İos 8 tam çöp çıktı iphone ios 6 dan sonra kendini kaybetti resmen

• iPhone 4S kullanıcısıyım. Benim için iPhone'u iPhone yapan yegane şey hızı idi. Son güncellemelerden sonra Android kullanıyormuş hissine kapılmaya başladım. Bu da gerçekten çok can sıkıyor. Tamam belki ios 6 akıcılığı ve hızına geri dönemeyebilirler ama en azından 7.1.2 performansına ulaşmasını bekliyorum. Aşağıdaki tablo zaten herşeyi anlatıyor.

ios 8.1.1 güncelleme hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayellll -- 21 Kasım 2014; 16:17:40 >

• Bende bir problem göremedim 8.1.1'de. Telefonda oyun oynamam ama bütün işlerimi telefon ile hallederim. Eğer yazışırken 3g'yi kapatırsam bir günü rahat çıkartıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karayellll

iPhone 4S kullanıcısıyım. Benim için iPhone'u iPhone yapan yegane şey hızı idi. Son güncellemelerden sonra Android kullanıyormuş hissine kapılmaya başladım. Bu da gerçekten çok can sıkıyor. Tamam belki ios 6 akıcılığı ve hızına geri dönemeyebilirler ama en azından 7.1.2 performansına ulaşmasını bekliyorum. Aşağıdaki tablo zaten herşeyi anlatıyor.

ios 8.1.1 güncelleme hk.

çok haklısın

• blackmask84 kullanıcısına yanıt
    Nazar değmesin kardeş Güle güle kullan

• 1gb ram, 2gb ram ne fark edermiş.
    madem hiç bir şey bilmiyorsunuz bari bir şey yazmayın.
    benim ipad 2'de 512 mb ram var, cihaz can çekişiyor.
    2-3 sayfa açarsan tekrar yüklüyor, video'u bırakırsan kaldığın yerden devam edemiyorsun, baştan yüklüyor.
    ara sıra safari kitleniyor, ana ekrana atıyor.
    bir de ios 8'i kurarken aleti fabrika ayarlarına getirdim öyle kurdum, tertemiz kurdum.
    artık tablet alsam asla apple almam.
    bugün 1gb fam iyi diyenlerle 2 yıl sonra görüşelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stabilitede sorun yok.

ama sarj dayanmiyor 8.1.1 5s cihaz

• jailbreak yok henüz lakin tongbu ile paralı uygulamaları yükleyebiliyormuyuz bu sürümde?
  • karayellll kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da biraz abartmıyor musunuz? Evet iOS 8.1.1 7.1.2 kadar hızlı değil ama resimde de görüldüğü gibi aralarında sadece saniyenin onda üçü-dördü kadar farklar var. Bu kadarı da olsun artık, sonuçta yeni bir işletim sistemini eski bir cihaza kuruyorsunuz. Ayrıca eklenilen yeni özellikler işlemci gücü ve ram istiyor. Her platformda bu böyledir, yeni işletim sistemleri her zaman daha fazla ram ve işlemci gücü ister. Eski Windows XP kurulu bilgisayarınıza Win 7 veya 8 kursanız yine aynı şey olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.