Şimdi Ara

ios 8.1.1 güncelleme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu başlığında yazdığım gibi ios 8.1.1 güncelleme hakkında forumlarda okuduğum "ÇOK KÖTÜ, HİÇ STABİL DEĞİL, MEMNUN DEĞİLİM, ŞARJ YÜZDESİ vs... " gibi yorumları dile getirmek istiyorum.

ya arkadaşlar sizler nasıl bir telefon kullanıyorsunuz?

neden hep sorunlar sizlerin telefonlarda çıkıyor da benim telefonda bir sorun yok?

yada siz bu ios güncellemeyi android telefonları mı yüklüyorsunuz? (valla böyle birşey yapıyorsanız helal olsun)

arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim;
    bende telefonuma bu güncellemeyi yükledim ve sabahtan beri elimde olan telefonun ne bir şarj sorunu, ne de sizlerin saydığınız sorunlar, hiçbiri benim telefonda olmuyor. gayet güzel bir şekilde sorunsuzca çalışıyor.

sonuç olarak ben güncellemeden memnunum efendim. güncelleme ile sorun yaşayanlar için ise, ya sizin telefonlar çok sorunlu, yada benim telefon sizin telefonlarınızdan çok daha üstün...

not: burada ios güncellemeyi veya apple şirketini savunduğum falan kesinlikle söz konusu olamaz, umurumda da olmaz. amaç; neden sizin cihazlar sorun oluştuğu, benim cihazda sorun oluşmadığını dile getirmek.

• blackmask84 kullanıcısına yanıt
    Kardesim cok güzel acıklamıssın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun insanların iphone dan beklentisinden kaynaklanıyor.

Bazı insanlar vardır telefona yüklemedik oyun bırakmaz.. Sabahtan akşama kadar nerdeyse telefonun kullanmadık özelliğini bırakmaz, şarjından memnun değildir..

Bazı insanlar da vardır ki daha dün ben yaşadım; telefonun kendi harita yazılımının olduğunu bilmez kullanmaz, şarjından memnundur.

Yani bu yukarda saydığım profiller en dip ve zirve kısmı diye adlandırabilirz.

Ancak kendimden yola çıkıcak olursam; ben 3g yi hiç kapatmam akşama kadar interneti vs kullanırım, akşam saat 8 civarı şarj %20 lere iner ve bu beni rahatsız ediyor. Teknoloji bu kadar ilerlemişken ve bizler bu telefonlara bu kadar para saymışken benim gibi oyun felan oynamayan bi kullanıcının bu telefonu akşama kadar rahat bir şekilde kullanması gerekir.

Nokia da bi ara çok iyiydi sonra herşeyden kıstı kıstı kıstı şmdi halini hep beraber görüyoruz. Ne yazıkki apple da böyle yaparsa sonu nokia dan farksız olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 19 Kasım 2014; 10:36:53 >

• Konu sahibine katılıyorum. Wifi sıkıntısı vardı o da 8.1.1'de çözülmüş. 5S için belki de en iyi sürüm olmuş 8.1.1.
  • 6plus kullanıyorum herhangi bir sorun vs ilede karşılaşmadm yok şarj su gibi tükeniyomuş yok kasılmalar vs şu bu oluyomuş öyle bir sorun yok.
  • Bende dün güncelledim şimdilik bir sorun yok.

Zaten burada yazılan sorunları nedense bende görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı görüp konuya girmeden önce içimden "İşte yine aynı başlık, yine iOS 8.1.1'i dövüyorlar ya da güncelleyeyim mi güncellemeyeyim mi diye soruluyordur" dedim. Baktım ki öyle değilmiş, ön yargısız biri ile karşılaştığım için mutlu oldum. Çünkü çoğu insan daha denemeden etmeden kötü yorumlar yapıyor. Sorun yaşayan arkadaşlar illa ki vardır, bunu inkar edemem. Ama bu sorunların çözümü çok basit. Öncelikle hangi iOS sürümünü kullanıyorsanız en son sürümü telefonunuzda kurulu olmalıdır. Şu anda iOS 8.1.1 varken 8.0.2 ve 8.1 (jailbreakçiler hariç) kullanmanın hiç bir anlamı yoktur. Herşeyiyle şu an en stabil iOS 8 sürümü 8.1.1'dir. Tabiki iOS 8.1.1 ,7.1.2 kadar stabil değil eksiklikleri var zamanla hepsi giderilecektir. Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlarda iOS 7 şu an ki iOS 8'den çok daha kötü durumdaydı. Ayrıca güncelleme yaptınız diyelim hala telefonunuzda sorunlar varsa temiz kurulum yapmak her derde devadır. iTunes ile Geri Yükleme yaptıktan sonra sorunlarınızın hiç biri kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 19 Kasım 2014; 13:21:45 >

• Hocam iyi güzel yazmışsınızda keşke telefon modelinizide yazsaydınız. Bahsedilen sorunlar genellikle 4s lerde yaşanıyor. Üstü cihazlar için pek sorun yok gördüğüm kadarıyla.

• Closer kullanıcısına yanıt
    Demek telefonu kullanmayan yada telefonu kullanmayı bilmeyenlerin şarj sıkıntısı yokmuş.
  • Şu şarj %'desinin bazı değerleri atlamasına takanlara ayar oluyorum. Adamlar da nasıl bir azim var ki %30'u %60'ı azimle bekliyorlar.
    Şahsen ben 8.1.1 sürümünden çok memnunum.
    Pil konusu ise göreceli. Sorunlu bir telefonum olacağına 4 saat az giden pilim olsun daha iyi.
    Şuan pilim %3'te teleonda 3G açık hiçbir güç tasarrufu ayarı yapmıyorum.
    13 saat 18 dakika kullanım
    20 saat 26 dakika bekleme
    %40 real rasing
    %26 safari
    %10 facebook
    vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Demek telefonu kullanmayan yada telefonu kullanmayı bilmeyenlerin şarj sıkıntısı yokmuş.

eğer yazdığımdan bunu anlıyosan okuma - anlama problemin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Bir problemim yok gayet sağlıklı ve eğitimliyim.
    Bence ya demagoji yapıyorsunuz yada düşüncelerini yazıya dökemiyorsun.

ios 8.1.1 güncelleme hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 19 Kasım 2014; 20:04:48 >

• Ben guncelledim memnunum. Hicbir sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

"Bazı insanlar da vardır ki daha dün ben yaşadım; telefonun kendi harita yazılımının olduğunu bilmez kullanmaz, şarjından memnundur."

Yukarıda yazdığım "Kullanamayan yada kullanmayı bilmeyen" anlamı na geliyosa eğitim durumun tartışılır. Asıl benm ifade etmeye çalıştığım yada bu cümleden çıkarılması gereken; bi insan kullandığı telefonu yahut para sayıp aldığı telefonu araştırmıyosa özelliklerini bilmez, bilmediği için kullanmaz.

ilk yoruma verdiğin cevap 'ın hakikaten tartışılacak boyutu yok... Birbirimize laf sokma çabasına girmeyelim. Ben senden peşin peşin eğer yanlış ifade ettiysem özrümü dileyeyim konu kapansın, saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

"Bazı insanlar da vardır ki daha dün ben yaşadım; telefonun kendi harita yazılımının olduğunu bilmez kullanmaz, şarjından memnundur."

Yukarıda yazdığım "Kullanamayan yada kullanmayı bilmeyen" anlamı na geliyosa eğitim durumun tartışılır. Asıl benm ifade etmeye çalıştığım yada bu cümleden çıkarılması gereken; bi insan kullandığı telefonu yahut para sayıp aldığı telefonu araştırmıyosa özelliklerini bilmez, bilmediği için kullanmaz.

ilk yoruma verdiğin cevap 'ın hakikaten tartışılacak boyutu yok... Birbirimize laf sokma çabasına girmeyelim. Ben senden peşin peşin eğer yanlış ifade ettiysem özrümü dileyeyim konu kapansın, saygılar.

Ya öfffffffff. Saçma sapan konuşmayı bırak ya. Tamam kapat mevzuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmask84

arkadaşlar öncelikle merhaba,

konu başlığında yazdığım gibi ios 8.1.1 güncelleme hakkında forumlarda okuduğum "ÇOK KÖTÜ, HİÇ STABİL DEĞİL, MEMNUN DEĞİLİM, ŞARJ YÜZDESİ vs... " gibi yorumları dile getirmek istiyorum.

ya arkadaşlar sizler nasıl bir telefon kullanıyorsunuz?

neden hep sorunlar sizlerin telefonlarda çıkıyor da benim telefonda bir sorun yok?

yada siz bu ios güncellemeyi android telefonları mı yüklüyorsunuz? (valla böyle birşey yapıyorsanız helal olsun)

arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim;
    bende telefonuma bu güncellemeyi yükledim ve sabahtan beri elimde olan telefonun ne bir şarj sorunu, ne de sizlerin saydığınız sorunlar, hiçbiri benim telefonda olmuyor. gayet güzel bir şekilde sorunsuzca çalışıyor.

sonuç olarak ben güncellemeden memnunum efendim. güncelleme ile sorun yaşayanlar için ise, ya sizin telefonlar çok sorunlu, yada benim telefon sizin telefonlarınızdan çok daha üstün...

not: burada ios güncellemeyi veya apple şirketini savunduğum falan kesinlikle söz konusu olamaz, umurumda da olmaz. amaç; neden sizin cihazlar sorun oluştuğu, benim cihazda sorun oluşmadığını dile getirmek.

Sıkıntıda bu işte. önemli olan her apple cihazında stabil bir şekilde çalışması. Senin telefonunda sorunsuz diye diğer kişileri suçlayamazsın. Sorunu ortadan kaldıran sen değilsin çünkü. 8.1.1 de wifi sorunu bende düzeldi ama bazı sorunlar hala var. Cihazım eski değil. 5s

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya öfffffffff. Saçma sapan konuşmayı bırak ya. Tamam kapat mevzuyu.

al işte :)) Zaten en başta rengini belli etmiştinde sana tenezzül edip cevap verdik mutluk ol. triplere bakarmısınız

• Closer kullanıcısına yanıt
    Rengim mavi arkadaşım.
    Ne demek istediğin önemli değildir, ne dediğin önemlidir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.