Şimdi Ara

iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaynak bulamayacağınız için kullanıcı yorumu göndereceğinizi tahmin etmiştim :) Herkesi memnun edemezsiniz 8.1.1'den memnun bir sürü kullanıcı var, elbet memnun olmayanlarda vardır. Zaten sorun yaşayanlar iTunes ile geri yükleme yapsalar büyük bir ihtimalle bütün sorunlarından kurtulacaklardır (Tabi telefonda donanımsal bir arıza yoksa) Fazla söze gerek yok, iOS 8 yüklü cihazlar için kullanılacak en iyi sürüm 8.1.1'dir. Bunu tartışmanın bir anlamı yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Konu dışı bir soru olucak ama turkcell yazısının yanındaki -50 gibi rakamları hangi tweak ile yapıyoruz ve o sayılar neyi ifade ediyor hocam

Hocam sinyal seviyesini gösteriyor, oradaki sayı düştükçe çekim gücü artar. Denemek isterseniz *3001#12345#* numarasını arayın. Çıkan ekranda elinizi kilit tuşuna basılı tutun kapanma ekranı göründükten sonra elinizi bırakın bu sefer elinizi home tuşuna basık tutun, ana ekrana dönecek ve çekim gücünü gösteren barlarınız sayıya dönüşmüş olacak. Tekrar bara çevirmek için üzerine dokunmanız yeterli. Bu işlem için jailbreak yapmaya gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 18:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Kaynak bulamayacağınız için kullanıcı yorumu göndereceğinizi tahmin etmiştim :) Herkesi memnun edemezsiniz 8.1.1'den memnun bir sürü kullanıcı var, elbet memnun olmayanlarda vardır. Fazla söze gerek yok, iOS 8 yüklü cihazlar için kullanılacak en iyi sürüm 8.1.1'dir. Bunu tartışmanın bir anlamı yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Konu dışı bir soru olucak ama turkcell yazısının yanındaki -50 gibi rakamları hangi tweak ile yapıyoruz ve o sayılar neyi ifade ediyor hocam

Hocam sinyal seviyesini gösteriyor, oradaki sayı düştükçe çekim gücü artar. Denemek isterseniz *3001#12345#* numarasını arayın. Çıkan ekranda elinizi kilit tuşuna basılı tutun kapanma ekranı göründükten sonra elinizi bırakın bu sefer elinizi home tuşuna basık tutun, ana ekrana dönecek ve çekim gücünü gösteren barlarınız sayıya dönüşmüş olacak. Tekrar bara çevirmek için üzerine dokunmanız yeterli. Bu işlem için jailbreak yapmaya gerek yoktur.

Sizin kaynak diye verdiğinizde 5 satırlık içinde veri olmayan bir kullanıcı yorumu ama farkı bir teknoloji sitesinde yayınlanması. Apple hiçbir zaman 'Solid' (Sağlam, güvenilir, mükemmerl' bir pil ömrü vermedi ama bunu yazan şahıs IOS 8'nin 7'de ki 'Solid' pil ömrünü devam ettirdiğini söylüyor ve aslında gayet iyi bildiği sorunların suçunu da 3. kişi uygulamalarına ve kullanıcılara atıyor. Yersen
    iOS 8.1.1 Battery Life

iOS 8.0 and iOS 8.1 kept up the solid battery life that Apple delivered with iOS 7. So, I had and still have high expectations for iOS 8.1.1, a small update aimed at curbing iOS 8 problems. So far so good. I haven’t noticed any abnormal battery drain, the device is charging fairly quickly and it still is holding a charge when in standby mode. I don’t anticipate any massive changes to battery life after installing iOS 8.1.1 upgrade but there are some things to try in case things turn south on your iPhone 5.

iOS updates like iOS 8.1.1 are not supposed to bring battery life problems to the iPhone. Typically, bad battery life is caused by third-party apps or users themselves. We’ve outlined a number of strategies to get better battery life with iOS 8.1 and the same advice applies to Apple’s latest iOS 8.1.1 update. Have a look at those if you install iOS 8.1.1 and you start noticing issues.

• BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Boşverin siz yemeyin. Zaten ingilizceniz varsa 8.1.1'in ekstra bir performans veya batarya sorunu getirmediği yazıyor. Kendiniz kopyalamışsınız herşey ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 18:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Boşverin siz yemeyin. Zaten ingilizceniz varsa 8.1.1'in ekstra bir performans veya batarya sorunu getirmediği yazıyor. Kendiniz kopyalamışsınız herşey ortada.

O ekstra sorun yok diyor(Hiçbir veri kullanmadan,test yapmadan). Ekstra sorun yok demekle zaten sorun var ekstrası yok diyor :) Buna karşılık yüzlerce kullanıcı 'Yandım anam diyor' Keşke Apple versiyon düşürmeye izin verse de isteyen istediğini kullansa. Ama yapmaz, gayet iyi biliyorlar ki yaptığı an öldürdüğü modeller (4-4S) tekrar hayat bulacak, satışları düşecek. Ölüm döşeğinde olanlar da (5, 5C) taburcu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 20 Kasım 2014; 18:57:56 >
  • BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Hocam her mesajınızda farklı bir şey savunuyorsunuz :) iOS 8.1.1, 7.1.2 den yavaş zaten bunu ilk mesajımda söyledim. Pil performansıda cihazların genelinde daha düşük ama fark büyük değil çok küçük. Benim telefonumda sadece 5 dakika kayıp var :) iOS 8 versiyonları arasında da en iyisi her yönüyle 8.1.1'dir. Gerçekten bunu tartışmaya gerek bile yok. Apple'ın bütün iOS'ler için imzaları açmasını açıkçası çok isterdim. iOS 6 veya 7'ye dönmek için değil, özgürlük taraftarıyım isteyen istediği işletim sistemini kullansın. Ben imzaların açılmasıyla iOS 6 taraftarlarının azalacağını düşünüyorum, çünkü şu an ulaşılmaz olduğu için insanları cezbediyor. Dönüş şansı olsa özellikle iPhone 5 sahiplerinin iOS 6'da fazla durmayacağını düşünüyorum. İmzalar açıkta olsa kapalıda olsa ben her türlü yine iOS 8 kullanırdım. Şu an telefonu kullanmaktan hiç almadığım kadar keyif alıyorum. Özellikle iOS 8'den eminimki OS X kulanıcıları çok memnundur. iOS 6 benim için 2 yıl önce önemini yitirdi zaten iOS 6'da kendi misyonunu çoktan tamamladı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 19:20:17 >

•  iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi

Bana da sanki pil performansı 8.1.1'de düştü gibime geliyor. Millet iphone 6'ya bir gün iki gün demiş. 3G mi kapalı ekran parlaklığı mı. Benim telefon böyle bilmiyorum artık ayarlarda bi sıkıntı mı var nedir. Bariz kötü değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiniyetlikisi -- 20 Kasım 2014; 19:12:59 >
  • İphone 5-----ios 8.1.1
    Wifi full acik , ekran parlakligi %35

iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi herkesin kullanım tarzı ve ayarları farklıdır. Konum açıksa, Arka Planda Uygulamarı yenile açıksa zaten şarj su gibi gider. 3G kullanırsanız Wifi'dan daha fazla şarj yer. Eğer bu tür ayarlar kapalıyken bu sonucu alıyorsanız bence iTunes ile bir Geri Yükleme yapın birde öyle deneyip sonucu buraya yazın, ona göre bir çözüm üretmeye çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 19:18:03 >
  • Arka planda yenilede hepsi açık benim gerçekten de. Yeniden yükleyip gereksizleri kapatayım sonuçları paylaşırım. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiniyetlikisi -- 20 Kasım 2014; 19:22:38 >
  • Demodex kullanıcısına yanıt
    İlk önce geri yükle yapmadan ayarlarınızı yapın öyle deneyin eğer düzelmezse geri yükle yapın. Ama büyük ölçüde ayarlarınızı yaptıktan sonra batarya süreniz iyileşecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: Demodex

İphone 5-----ios 8.1.1
    Wifi full acik , ekran parlakligi %35

Hocam sizinde iPhone 5 için gayet güzel değerleriniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 19:29:34 >

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
    Şunu anladım ki , restore ettikten sonra 3-4 şarjdan sonra en verimli sonucu alabiliyoruz.
  • Arkadaşlar 8.1.1'de batarya sorunu yaşayanlar dikkat etsin buraya. 8.1.1'i yüklediğimden beri şarj sıkıntısı vardı. Sonra konum servisleri altında sistem servislerine baktığımda "hareket ayarlayıcı" veya "motion calibrator" denen bir zımbırtı var m8 işlemciyle çalışıyormuş. Benim konumu sürekli açık tutuyordu bu ekranda da zaten simgesini görüyordum. Arkadaşın 5s'inde aynı ayarlar açık ama konumu sürekli kulllanmıyordu. Bir kaç yabancı forum sitesine baktım ayarlardan ağ ayarları ve konum ayarlarını reset yaptığım zaman sorun çözüldü şimdi her zaman çalışmıyor batarya canavar gibi.

İsterseniniz geri yükleme vs yapmadan önce bunu bir deneyin. Yarın tam sarjdan sonraki performansını buradan paylaşacağım.
  • arkadaslar su an 4s telefonum 7.1.1 yuklu. Sizce ios 8.1.1 e telefonu mu guncelleyeyim mi?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 8.1.1 yüklü 4S hiç kullanmadım fakat internetten karşılaştırma videoları izledim 7.1.2 sürümüne göre yavaş kalıyordu. Fakat öyle çok büyütülecek bir fark yok arada. iOS 6 ile iOS 7 arasında eski cihazlar arasında daha büyük bir performans farkı vardı. 8.1.1 ile 7.1.2 arasında öyle aman aman büyütülecek bir fark yok. Videoların linkini vereyim izleyin ne yapmak istediğinize kendiniz karar verin. Bana soracak olursanız güncelleyin derim.

iOS 8.1.1 iPhone 4s'e Yaradı!

http://www.youtube.com/watch?v=10XcPG43bbg

http://www.youtube.com/watch?v=EDCxAQJn3PI

http://www.youtube.com/watch?v=cbFn9tiZxIU

http://www.youtube.com/watch?v=Rbpbd45geYk

http://www.youtube.com/watch?v=4FVOPjB5Tyg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 22 Kasım 2014; 10:22:46 >

•  iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi
    Plus 64GB + IOS 8.1.1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.