Şimdi Ara

İos 8.1.2 ciddi arayüz problemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi gencolar şöyle bir problemden size sözedeyim. İos 8.1.2 güncellemesini aldıktan sonra telefonun arayüzüyle ilgili garip bir durum var. Belki benim cehaletimdendir bilinmez ama ekranı sağa veya sola doğru kaydırırken tam o geçiş sırasında eğer bu geçiş hareketini iki parmağınızla yapıyorsanız parmağınızın biri sol tarafata diğeride sağ tarafta kalınca ekran ortada duruyor yani ne sağa geçebiliyorsunuz nede solda kalabiliyorsunuz. Tekrar özetleyeyim şimdi işaret ve orta parmağınızı zafer işareti yaparak işaret ekranın sonuna orta parmak ise ekranın sağına gelecek şekilde oturtup geçiş yapmaya çalışın sağa doğru bu komik problemle karşılaşacaksınız(ya da belki sadece bende vardır bu problem ya da eskiden beri var olan benim cehaletimden kaynaklanan problemdir) bunu bir deneyin sonrada buraya niye böyle olduğunu çözdüyseniz yazın bi zahmet;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denedim ben de de oluyor ama sıkıntı yaratacak Bi husus değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

Denedim ben de de oluyor ama sıkıntı yaratacak Bi husus değil :)

Ama oldukça komik bir problem telefonun kafası karışıyor bildiğin ne sağa ne sola en iyisi ortada kalayım ben ya diyor:)

• Bu iOS 8 de çıktı ortaya hic uğraşıp da konu açmak istemedim Arkadaşı tebrik ediyorum :) gerçekten sinir bozucu ve komik bir hata. Benim de sabah uyku sersemiyken şans eseri o şekilde tutarak geçiş Yaptım ve Hatay'ı o zaman gormuştum inşallah 8.2 ile düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Bu iOS 8 de çıktı ortaya hic uğraşıp da konu açmak istemedim Arkadaşı tebrik ediyorum :) gerçekten sinir bozucu ve komik bir hata. Benim de sabah uyku sersemiyken şans eseri o şekilde tutarak geçiş Yaptım ve Hatay'ı o zaman gormuştum inşallah 8.2 ile düzelir.

Hocam inanır mısınız telefonun ekranında toz vardı şöyle elimin tersiyle sileyim dedim baktım kaldı öyle ekran. Sonra birkaç kere daha ben bilerekten uğraştım sonra anladım ne yapınca bu sorunla karşılaştığımızı konu açıp paylaşmak istedim sebebi ne bilmiyorum ama:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.