Şimdi Ara

ios 8.1 iphone 4s yorumlar pil performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa Beyler bnm iphone 4s im var ios 8.1 kurmak istiyorum kuranlarlar varsa yorum ve pil kullanım fotosu atabilir mi !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer ios 7 de isen kurma
    Pil için söylemiyorum genel olarak

• kardesim pil önemli çünkü bn jb li 7 kullanıyorum sarj 5 saat falan gidiyo ilk aldıgımda 6 falandı

• Duygusuz_ahmet D kullanıcısına yanıt
    iphone 5 telefonumda 3g ile kullanımda 1 saat , wifi ile kullanımımda yaklaşık 2 saat kadar düşüş yaşadım.7.1.2 ye göre pil performansı berbat.Geçmenizi tavsiye etmiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_98609173/tm.htm
  • 4simde 8 yüklü zaten wifide büyük sıkıntı var 8.1 kurmalı mıyım

• Kurulu değil bende ama 8 olan 8.1 kursun artık bu yola girmiş oluyor bence. Ama 7.x sürümlerindeyseniz 8 tavsiye etmiyorum. 5s kullanıcısıyım 7.1.2'de bırakacağım güncellemeyi düşünmüyorum.

• İp4s surekli 2g ve wifi aktif 3g ihtiyac oldugunda kullandim.

http://imgur.com/c0i2x7p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 24 Ekim 2014; 19:07:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4s olanlar kesinlikle 8 e geçmesin

• Ben bir hata yapıp 8.1'e geçtim pişmanım 7de olan sakın geçmesin telefon ölmeye başladı #diren4S

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Kurulu değil bende ama 8 olan 8.1 kursun artık bu yola girmiş oluyor bence. Ama 7.x sürümlerindeyseniz 8 tavsiye etmiyorum. 5s kullanıcısıyım 7.1.2'de bırakacağım güncellemeyi düşünmüyorum.

5s için en stabil olan sürüm olucaktır ios 8 çünkü 64 bit ile entegre ediyorlar testlerde falan verimi artıyo zaten ios 7 de i5 için en stabil sürümdür i6 lar ise ios 9 ile dahada stabil olucaktır. kısacası siz 8 yükleyip orda kalmanız daha mantıklı olucaktır.
  • İos 8.1 kurulu, sadece arama geldiğinde olan gecikme var , başka bir sıkıntı yok, telefon sürünmüyor yani.

• 8.1 ve 8 de karşılaştım %25 te şarjı küt kapanıyor ve şarj bitti diyor. Anlam veremiyorum, bu ne saçma bir telefon :/
  • Yeni Güncelleme ne Zaman ki acaba iOS 8 ile 4s de ÇÖP oldu.ben apple yerinde olsam efsane telefona sahip çıkar onu vazgeçilmez yaparım

• osmantkulu O kullanıcısına yanıt
    Yakında gelecek gibi. İmzası açık olan sadece 8.1 kalmış. 8.0 ve 8.0.2 imzaları kapanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.