Şimdi Ara

iOS 8.1 Jailbreak Çalışan Tweakler [ANA KONU] GÜNCEL!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
5.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    25pp den whatsapp ı bir türlü indiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

25pp den whatsapp ı bir türlü indiremedim

apple store dan ındrı hocam ben acıkcası tongbu ıle de kurdum ıstersen ifunbox la da kurabılırsın ıpa dosyasını,ıstersen su ıpa yı ındırıp dırek tongbu ya da ıfunbox la da cıhazına atabılırsın apple store dan da guncelleme yapabılırsın sonucta calıstır da ;

https://dl.dropboxusercontent.com/u/19092279/WhatsApp%202.11.8.ipa

• Teşekkür ederim; eksik olma
  • güzel konu tam bana göre teşekkürler umarım verimli olur paylaşımlar ile
  • arkadaşlar ip5s te androidteki gibi qvicklock ve ya lockscreen gibi ekranı kapatan uygulama yok mu hepsibi denedim ama ikinci iş yapmak gerekiyo ip 5 de activator kullanıyodum ana menü düğmesine bir kez basla kilitle yapıyordum 5s parmak izi olduğundan açılırken sıkıntı oluyo :) cctogless ccsetting useiconn için eksra bi yerlere girmek gerekiyo bunun için direk ekranda program armı üstüne tıklayalım direk kapansın
  • Ekledim favorilere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme ile bir kaç tweak daha ekledim fakat ARKADAŞLAR BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜNCELLEME YAPMAYA CALISIYORUM SİZDE DENEYİP İŞE YARAR GÖRDÜĞÜNÜZ TWEAKLERİ KONUDA PAYLAŞIRSANIZ HEM BİZİM HEMDE TWEAKLERLE UGRASAN ARKADASLAR İCİN BÜYÜK KOLAYLIK SAGLAMIS OLURSUNUZ.
  • Jb bariz şekilde bataryayı hızlı tüketiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Jb bariz şekilde bataryayı hızlı tüketiyor

+1
  • Jailbreak'in sizcede bataryayı daha çabuk bitirmesi normal değilmi ekstradan bi ton yük bindiriyoruz telefona ama değiyomu değiyo bence 8 saat kullanım alırken jailbreak de 6 saat kullanım alıyorum kullandığım tweakler sağolsun ama jailbreaksiz bir iphone düşünülemez
  • hocam ucak moduna alıp akşamdan sabaha %8 düşmesi bence normal değil.. ve kılıt ekranı ne ayaksa orda cok harcıyor
  • ender E kullanıcısına yanıt
    springtomize yüklü ise ana ekran pilini en çok o kullanıyodur ayrıca lockscreentool otomatik parklaklığın arka planda uygulama yenilemen bunu tetikleyen faktörler arasında
  • Ne kadar az tweak o kadar çok batarya ömrü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 6 64GB space gray telefonumu satıyorum,garantili bir aylık telefon.Şu an jaibreaklı ama restore edip öyle gönderecem.Cihazda hergangi bir sıkıntım yok,sadece İOS bana göre değil,android daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm için androide geri dönenecem o yüzden satıyorum.Fırsatçılık yapıp uçuk bir fiyat istemiyorum,zati olmasa yarın telefonculara gidip uygun fiyat verene satacam ama olara giderse üzülürüm,ikinci elini millete fahiş fiyata satıyorlar.İlgilenen arladaşlar bana pm atabilir.

• WinterBoard ı nerden indirdiniz ben bulamadım hangi repo

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

WinterBoard ı nerden indirdiniz ben bulamadım hangi repo

Kolaro nun reposunda bulabilirsin kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortéz

quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

WinterBoard ı nerden indirdiniz ben bulamadım hangi repo

Kolaro nun reposunda bulabilirsin kardesim.

Yok hocam kalorada

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

Jailbreak'in sizcede bataryayı daha çabuk bitirmesi normal değilmi ekstradan bi ton yük bindiriyoruz telefona ama değiyomu değiyo bence 8 saat kullanım alırken jailbreak de 6 saat kullanım alıyorum kullandığım tweakler sağolsun ama jailbreaksiz bir iphone düşünülemez

Arkadaşlar,

dün bu konudan bahsetmiştim jb den sonra telefonun şarji cok hızlı tükeniyor diye... ve sucluyu buldum tam tahmin ettiğim gibi "Virtual Home" daha önce acık ıken ucak modunda da olsa aksamdan sabaha %8 lere yakın şarj düşüyordu.. bu akşam Virtual Home devre dışı bırakıp denedim... herhangi bir kayıp olmadı bilginize....

kolay gelsin,
  • tek tıkla açık uygulamaları kapatabildiğimiz tweak'in adı neydi?
  • Slide2kill8 lite kullaniyorum memnunum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.