Şimdi Ara

IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de memleket te iş yok esnafın hali kötü,memur aldığı maaşla geçinemiyor denir maşallah konuya mesaj yazanların çoğunluğu iphone 6 ve + kullanıyor.:) Demekki memleket eyiye gidiy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

Bu 13-14 saat Kullanım süresi gören arkadaşlar ayarlardan neler açık neler kapalı yazabilirler mi acaba ?kullanım ile %100 den 99 a düşme süresi kaç dakika ? Ayrıca bir mesaj yazarken ne bilim internette gezerken 10 dakikada bir falan mı Düşüyor batarya ?ben 10 saati geçemedim Kullanım olarak .cihaz Plus

Kardeşim konum sevisleri ıygulama kullanırken olarak açık. wifi olan yerde wifi. olmayan yerde 3G sürekli açık arka plan kapalı ekran otomatik. %100 den %99 a düşme süresi 1saat 15 ila 40 dakika arası değişiyor mailler elle ayarlı. Safari geznirken yarım saat durduğumda % 2-4 arası düşüyo şarj. Bu şekilde kafana başka takılan biley olursa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    Bende Wi-Fi bağlı iken safaride 5-6 dakikada Düşüyor .100 den 99 a düşme süresi 30-40 dakika arası .sadece bir defa 50 dakikada düştü .pilde sıkıntı var diye düşündüğüm için 2 defa pil testi yaptırdım ikisinde de sağlıklı dediler.dün gece şarjdan çıkardım 3G hep açıktı ve bütün internet gezintisi 3G ile yapıldı .şarj şu anda aşağıdaki gibi
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

Bende Wi-Fi bağlı iken safaride 5-6 dakikada Düşüyor .100 den 99 a düşme süresi 30-40 dakika arası .sadece bir defa 50 dakikada düştü .pilde sıkıntı var diye düşündüğüm için 2 defa pil testi yaptırdım ikisinde de sağlıklı dediler.dün gece şarjdan çıkardım 3G hep açıktı ve bütün internet gezintisi 3G ile yapıldı .şarj şu anda aşağıdaki gibi
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

Aslında çok kötü sayılmaz ama çok iyide sayılmaz ortada. Benim sana tavsiyem itunes ile bi geri yükle yap yapmadıysan ve ayda bir kalibradyon yap telefon kapanana kadar kullan sonra şarja tak %100 olunca kullanmaya başla ama normalde %20 kırmızı olup uyarı verdğinde şarja tak. Pil testi dediğin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrcn7 -- 14 Mart 2015; 15:20:06 >

Apple destekten online test yapıyorlar .normalde diğer eski iphone lara göre oldukça iyi gidiyor şarj .ama forumlarda çok daha iyi performans alanları görünce insan ister istemez benimki kötü diyor .ben şarja takıp hiç dokunmadan 100 olana kadar şarj edemiyorum .illa bildirim geliyor falan bakma ihtiyacı duyuyorum.aslında uçak moduna almak Lazım .hiç bildirim gelmeyecek telefona dokunmayıp şarjını dolmasını beklemek gerek .

• ilkker kullanıcısına yanıt
    O testi biliyorum bende yaptırdım harika çıktı pilim nazar değmesin. Hocam dediğim gibi dediğim yöntemi dene istersen birşey kaybetmezsin. Şarjda telefonu kullanmamak çok önemli bence biraz daha gayret göster kullanmamaya 1 1.5 saat sık dişini ;)

Şimdi baktım 25 tane bildirim kullanan uygulama aktif durumda .Aslında kullanım alışkanlıkları vs de etkiliyor şarjı .dediğini yapacağım bakalım teşekkürler

• ilkker kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah işe yarar sende plus ı tam olarak kullanırsın :)

• Apple destekden batarya testini nasıl yaptırıyoruz arkadaşlar?

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Apple destek bölümünden canlı sohbetten isteklerini yazabilirsin apple yetkilisine canlı olarak

• Wow. Jb çıkarsa 8.2 güncellerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumu ilk haline getirmek istiyorum bazı yazılımsal hatalar olduğunu düşünüyorum.
    Nasıl restore önerir siniz?

Ben itunes e bağlayıp geri yükle diyorum ubaşka önerdiğiniz yol var mı? Teşekkürler

Önce 8.2 dosyasını indir .sonra cihazı dfu moda alıp restore edebilirsin.yeni bir iphone oluştur diyip sıfırdan kurulum yapmış olursun.benim için resim ve rehber dışında önemli olan bir şey yok .bu yüzden hep bu şekilde restore ederim.sen önce yedek alıp dediğim şekilde retore edersin .daha sonra istiyorsan yedekleri de yüklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 14 Mart 2015; 18:38:59 >
  • Tam olarak nasıl olduğunu anlatır mısın ? Dfu restorenin. Yedek alıp restore etmeliyim baya resim müzik var çünkü kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrcn7 -- 14 Mart 2015; 19:46:46 >
  • Vallaha umrumda bile degil isterse bozulsun sarjdaykende kullanirim. Zaten 1 aydir adaptorde bozuk m8 in adaptoruyle sarj ederim canimizdan kiymetli telefon yani sonucta o kadar para veriyorsak bozulursa gonder garantiye degistirsinler
    Sakinan goze cop batar arkadaslar rahat rahat kullanin onemsemeyin

• Hiç yapmadığım için yanlış bitşey yapmak istemiyorum. 8.2 indir deken zaten telde 8.2 var itunesten otomatik inmiyor mu ?

ituneste var ama senin ayrı bir dosya olarak indirmen gerek dfu da restore etmek için .müzik resim vs hepsini yedeklemen de gerek tabi.zaten yedek yükleyeceksen hiç dfu ile uğraşma .bildiğin yöntemle geri yükle de.ben yedeksiz yüklemek için dfu dan bahsetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 14 Mart 2015; 19:53:26 >
  • Aaa yok yedekli olcak. Dfuda hepsi gidiyo diyosun. bunları bilmiyordum açıkçası ee peki dfu ile yapılan bide normal geri yükle yapılan iphone neticede 2 side sıfırlanıyo ikisindede yeni iphone olarak tanımla yapıyosun ne farkı var. Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama lütfen.

• 3G hep açıktı ekran parlaklığı da %40-45 lerde. Bugün Traktör ile çalışırken spotify de açıktı malum müziksiz olmaz telefon Görüşmeleri de oldu. Sebeke de full çektiğini görmedim doğrusu ayrıca cihaz da 5s
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 14 Mart 2015; 20:21:05 >

• 8.2'de wifi ile safari aşırı şarj harcıyor. iPhone 6 Plus sahibiyim, eski kullanımlarımın 1 saat gerisindeyim. Benim şarjda gerileme oldu sanki biraz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.