Şimdi Ara

IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 Plus'a kurmadım ben hala.

Sizce kurmalı mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S (Yanlış anlaşılmasın en başta %38 kullanım süresini etkileyen uygulama ile silinen 200'e yakın parçaları tekrar indirdim çünkü ipsw dosyasıynı indirip temiz kurulum yaptıktan sonra yeni bir iPhone olarak ayarladıktan sonra bütün dosya ve bilgilerimi tekrar indirmek ve aktarmak zorunda kaldığım için.)
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 14 Mart 2015; 20:33:16 >
  • Kur kur baya hızlandı herşey 8.2 ile. Şarjda baya iyi.

Mantıken herzaman apple son güncellemesini kullanmak çok doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrcn7

Kur kur baya hızlandı herşey 8.2 ile. Şarjda baya iyi.

Mantıken herzaman apple son güncellemesini kullanmak çok doğrudur.

Kuruyorum çok teşekkürler hocam.

Konu beklediğim bir konuydu tekrar çok çok teşekkürler.

• İphone 5C

• ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    dfu mod tertemiz bir kurulum için kullanılır daha çok.geri yükle ise kurtarma modu gibi bir şeydir
  • İphone 5 cihazda gece %15-20 şarj yemeye başladı ve daha hızlı bitiyor 4 saat kullanım görebiliyorum ama stabiliteden memnunum,bu şarj olayını restore ile aşabilir miyiz?

• Burda
  • Sarj yetiremiyorum 8.2 den sonra. 4 saat kullanim anca oluyor. Cihaz 5s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

Sarj yetiremiyorum 8.2 den sonra. 4 saat kullanim anca oluyor. Cihaz 5s

Malesef bir çok kişide bu sorun var. Şans işi bu herkesin pili farklı çalışıyo.

• NOKIA testi yapınca deşarj süresi kaç gün olacak deneyen var mı?
  • ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde öyle dostum en fazla 4.5 saat görüyorum hele 3G varsa 3 saate kadar Düşüyor iOS 8den beri böyle valla ne yapacağımı şaşırdım artık

• note2 + android 4.4 + zerolemon arkadaşlar.bence hatanizdan dönün..
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

• Restore çekmeden dün ki fotoğraf cihaz 5s restoreden sonra ki fotoğrafıda Paylaşıcam. 8.2 sürüm

• 6 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

8.2'de wifi ile safari aşırı şarj harcıyor. iPhone 6 Plus sahibiyim, eski kullanımlarımın 1 saat gerisindeyim. Benim şarjda gerileme oldu sanki biraz.

Hocam bunu ben de 4S'te farkettim. Bunun dışında ayrıca ekran kapalıyken bile şarj yediğini gördüm hiçbir şey açık değilken. Telefonum yeni sayılır ve bataryam güncellemeyi yüklemeden önce 1.5 günü rahatlıkla görüyordu üstelik wifi hotspot paylaşımı ve 3G'yi kullanmama rağmen. Güncellemeyi yükledim ve bataryanın aşırı hızlı bir şekilde tükendiğini gördüm. Birkaç kere kalibrasyon yapsam düzelir diye düşündüm ama iki kere kalibre etmeme rağmen düzelmedi. Ben de imzalar kapanmadan 8.1.3'e geri döndüm. 8.3'le eğer ciddi bir batarya düzeltmesi gelmezse bir daha güncellemeyi düşünmüyorum. Tabii ki İphone 5 ve 6'ların batarya kapasiteleri hakkında çok net bilgim yok ama büyük olasılıkla bataryaları daha yüksek kapasitelidir ve dolayısıyla kullanıma bağlı olarak bazı kullanıcılarda çok aşırı dikkat çekmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myloo1907 -- 15 Mart 2015; 5:45:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casmelank

5s için 7.1.1 'den 8.2 ye geçmeli miyim sizce ?

Kardeş kesinlikle geç pil bakımından biraz daha kötü olsada performansta acayip ilerleme var ben gayet memnunum

• İphone 6 8.2 ye gectim ve cok memnunum

• Arkadaşlar iphone 6 almayı düşünüyorum ama şarj konusu kafamı karıştırıyor açıkcası. Şu anda Galaxy s5 kullanıyorum ve 1 gün gidiyor şarjım. Ekranı yüzde yüzde kullanıyorum. Senkronizasyonlar hep açık. 3g wifi sürekli açk. Whatsapp facebook instagram twitter kullanırım. Telefonda hiç bir şeyi kısıtlamam. İphoe 6 alırsam ondada böyle olacak. s5 de 3 ile 4 saat arası ekran süresi alıyorum. Sizce bu kullanımla ortalama ne kadar süre gider şarj bana.
  • 3g açık olursa en fazla 5 saat kullanım alırsınız.Eğer sadece kullandığınız zaman 3g açarsanız bu süre uzar.Göreceli kavram bu.Ben de kendi 5s imde bazı günler 5 saat bazı günler 8 saat kullanım alırım.İyi süre almak için bazı şeyleri kısmak gerekebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.