Şimdi Ara

IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur ne diyeyim. 3310 gibi kullanıncada pili gidiyor oyun oynasam da. Laf olsun diye Söylemek güzel tabii. Nasıl kullandığını göstermeyenler değişik kullanıyor herhalde. Tablet kullanmıyorum ki tuhaf çıksın, onunkini de atarım. İş günü ne olacaktı ki? Telefon konuşması elbette. Neyse sen mesaj kasmaya devam et ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

Buda benden olsun. Gün içinde ne ararsanız kullanırım. Herhangi birşeyi de kapatmak falan gibi bir huyum yoktur. Zaten telefon süresinden de anlaşılacaktır. Kabaca tam gün resimleri ;). Fikir sahibi olmak isteyenler için yardımcı olmuşumdur umarım.
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

Böyle birşey imkansız ;) çocuk mu kandırıyosun ayıptır gerçekten.

• bambogie B kullanıcısına yanıt
    Ben bile işte olfuğum zamanlarda telefon görüşmesi +mail kullanıyorum ne yaparsan yap %99 dan aşağı düşer
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ
  • Degisik bir durum ortaya cikti ama neyse. Kandirmak derken? Imkansiz dediginiz seyi deneyin bakalim ne olacak? Imkansizmis. Ya gencler ciddi gece gece enteresan yerlere goturdunuz olayi. Sikinti yok ama uzulerek soyleyeyim ki o resimler gercek. Ayni sehirdeysek beklerim bir ara gelin bir cayimizi kahvemizi icin anlatin derdinizi. Size ipad 20 - 30 gun arasi bekler desem oooooo olmaz oyle sey diye hemen atlarsiniz. Neyse ki plus sarji icin iyi diyorlardi. Iyimis gercekten. Hele 5ten sonra ilac gibi geldi. Caninizi sikmayin emi. Oyle her konuya cevap yazan tiplerden de degilim. Emin olmadigim seyi yazmadim bu gune kadar. Gulucukle rutbe kasma gibi bir derdimde olmadi. Oynayin simdi siz kardes kardes tamam mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgsyn

5s 8.2
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

• ugrcn7 U kullanıcısına yanıt
    ciddimisin :D arkadaşın şarjı daha %74
  • quote:

Degisik bir durum ortaya cikti ama neyse. Kandirmak derken? Imkansiz dediginiz seyi deneyin bakalim ne olacak? Imkansizmis. Ya gencler ciddi gece gece enteresan yerlere goturdunuz olayi. Sikinti yok ama uzulerek soyleyeyim ki o resimler gercek. Ayni sehirdeysek beklerim bir ara gelin bir cayimizi kahvemizi icin anlatin derdinizi. Size ipad 20 - 30 gun arasi bekler desem oooooo olmaz oyle sey diye hemen atlarsiniz. Neyse ki plus sarji icin iyi diyorlardi. Iyimis gercekten. Hele 5ten sonra ilac gibi geldi. Caninizi sikmayin emi. Oyle her konuya cevap yazan tiplerden de degilim. Emin olmadigim seyi yazmadim bu gune kadar. Gulucukle rutbe kasma gibi bir derdimde olmadi. Oynayin simdi siz kardes kardes tamam mi?

Ya kardeşim aklım ermiyo vallaha ya :) nasıl kullanıyosun telefonu

• ben henüz terfi etmedim 8.2 ye ancak gördüğüm kadarıyla genelde i6 ve + için çok iyi değerler var, i5 için günde 2 defa şarj etmeye devam edeceğiz sanırım

• İşiniz gücünüz yokmu sizin 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrcn7

quote:

Degisik bir durum ortaya cikti ama neyse. Kandirmak derken? Imkansiz dediginiz seyi deneyin bakalim ne olacak? Imkansizmis. Ya gencler ciddi gece gece enteresan yerlere goturdunuz olayi. Sikinti yok ama uzulerek soyleyeyim ki o resimler gercek. Ayni sehirdeysek beklerim bir ara gelin bir cayimizi kahvemizi icin anlatin derdinizi. Size ipad 20 - 30 gun arasi bekler desem oooooo olmaz oyle sey diye hemen atlarsiniz. Neyse ki plus sarji icin iyi diyorlardi. Iyimis gercekten. Hele 5ten sonra ilac gibi geldi. Caninizi sikmayin emi. Oyle her konuya cevap yazan tiplerden de degilim. Emin olmadigim seyi yazmadim bu gune kadar. Gulucukle rutbe kasma gibi bir derdimde olmadi. Oynayin simdi siz kardes kardes tamam mi?

nasıl mı kullanıyorum. şöyle söyleyeyim. bütün gün telefonla konuşurum. oyun oynarım, mail atarım, haber okurum. mac ofisteyse pagestan attığım tekliflere bakarım. elimden düşmez. (ki gelelim sizin inanmadığınız konuya). nasıl oldu da bu oldu diye sorsaydınız, mantıklı bir cevap verebilirdim ki. ancak sormuşsunuz. cumartesi gecesi şarja telefonu takmadım, yeni güncellemeden dolayı kalibre etmek için iyice bitsin istedim. sonra sabah kahvaltıdan sonra ipad air şarjı ile şarj ettim, üzerinde bir 2 - 3 saat daha beklettim ve bıraktım. bakalım neler olacak diye. sabah 7:50'deki ss budur! pazar günü bütün gün ipad ile gördüm tüm işimi. sonra gün içersinde belirli zaman aralıkları ile alınmış ss ler ile de, ne olduğu belli olmayan, üstünde oynanmış resimler değil de normal akış için belirli aralıklarla aldım. buraya kadar bende sıkıntı yok ama gel gelelim sizin ne derdiniz var anlayamadım. evet forumda bazen ileri derecede çöp yada anlamsız gönderiler belgeler var iken, bu durum da enteresan oldu. sonuçta bu bir telefon! ha tamam akıllısından ama öncelikle bu ihtiyacımı gidermesi lazım. lakin iphone 3G'den beri (tek kullanmadığım model 5S) tümünü kullanmış ve bir o kadar da tüm özellikleri ile kullandım. dün için telefonla konuşmak lazımsa onunla konuştum. kimi zaman oturup nette araştırma yapmam gerekir telefonla konuşmak yerine o da olur. istersen bugünün ssini de atayım fikrin olsun? ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambogie -- 17 Mart 2015; 12:44:06 >

• 5c...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 17 Mart 2015; 13:10:58 >
  • quote:

quote:

quote:

nasıl mı kullanıyorum. şöyle söyleyeyim. bütün gün telefonla konuşurum. oyun oynarım, mail atarım, haber okurum. mac ofisteyse pagestan attığım tekliflere bakarım. elimden düşmez. (ki gelelim sizin inanmadığınız konuya). nasıl oldu da bu oldu diye sorsaydınız, mantıklı bir cevap verebilirdim ki. ancak sormuşsunuz. cumartesi gecesi şarja telefonu takmadım, yeni güncellemeden dolayı kalibre etmek için iyice bitsin istedim. sonra sabah kahvaltıdan sonra ipad air şarjı ile şarj ettim, üzerinde bir 2 - 3 saat daha beklettim ve bıraktım. bakalım neler olacak diye. sabah 7:50'deki ss budur! pazar günü bütün gün ipad ile gördüm tüm işimi. sonra gün içersinde belirli zaman aralıkları ile alınmış ss ler ile de, ne olduğu belli olmayan, üstünde oynanmış resimler değil de normal akış için belirli aralıklarla aldım. buraya kadar bende sıkıntı yok ama gel gelelim sizin ne derdiniz var anlayamadım. evet forumda bazen ileri derecede çöp yada anlamsız gönderiler belgeler var iken, bu durum da enteresan oldu. sonuçta bu bir telefon! ha tamam akıllısından ama öncelikle bu ihtiyacımı gidermesi lazım. lakin iphone 3G'den beri (tek kullanmadığım model 5S) tümünü kullanmış ve bir o kadar da tüm özellikleri ile kullandım. dün için telefonla konuşmak lazımsa onunla konuştum. kimi zaman oturup nette araştırma yapmam gerekir telefonla konuşmak yerine o da olur. istersen bugünün ssini de atayım fikrin olsun? ne dersin?

Sadece ilginç geldi. bak son attığın fotoğraf baya pili emmiş sayılır.

• Bugün 8.2'ye geçip telefonu kullanmaya başladığımdan itibaren şarjdan çıkardım ve kendime göre kişiselleştirmeye başladım ve bir yandan dosyalarımı, belgelerimi ve silinen uygulamalarımı kurdum. İşlerimi bitirdikten sonra şarj yüzdesini açıp, kullanım süresini bakıyım dedim ve karşılaştığım bu. Şimdiye kadar hiç bu kadar uzun dayandığını görmedim.

• Durum bu bende de ios 8.2. Pil Daha fazla gider ama güncelemeden 1 hafta sonra restore yaptım ertesi günde kalibrasyon yaptım orda bi hata oldu sanırım ;)
  • Genel olarak ip 6.+ da 8.2 şarj konusunda daha iyi. Ss atacağım daha sonra. Isınma vs de yok. Pek de fark yok 8.1.3 den. Şarj daha iyi o kadar.

• okvnoe O kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz :)

• quote:

Bekliyoruz :)

Bu akşam alacaktım ama tel den dosya alacağım için bilg e yaktım Kablo ile o sırada şarj oldu. Şimdi ss atsam millet file takmışsın diyecek gerek yok. Şöyle iki gün kullanayım bitime dogru alırım ss koyarım 😊

Ok cihaz plus mu senin

• quote:

Ok cihaz plus mu senin

Evet kardeş. Oyun oynamayınca iki gün rahat kullanım alıyorum

Ben oyun oynamıyorum sabah 6da şarjdan alıyorum gecesine değilde diğer gece şarja takıyorum oda %30-40 arasında yine kalıyo yani süper yani tek kelime ile paylaşımlarımdanda görürsün :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.