Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Secnom

Apple Driver hasn’t been found sürekli bu hatayı alıyorum verilen programı yükledim olmadı, bir sürü taig sürümü denedim hepsi aynı.

Bu sorun 64 bit sürücüler ile ilgili. iTunes'un 64 bit son sürümünü indirmek yeterli olmuyor.

Aşağıdaki sayfada açıklanmış :

http://www.redmondpie.com/fix-apple-driver-hasnt-been-found-error-during-taig-ios-8.3-jailbreak/

Aşağıdaki bağlantıdaki dosyayı indirip kurun, sorun çözülecektir.

https://mega.co.nz/#!o0RnCSxb!zTxPluTqKyqOAQ1bp_81QgY06CE8KeiwH5ea0vQrz5A

• İphone 6 Plus cihazda jailbreak işlemi yapamıyordum (%60 ta takılıyor - injecting yapıyor ancak reset atamıyordu cihaza ) ve forumda birçok yapamayan arkadaşa da rastladım bu şekilde takılan, redditte bu sorunun çözümü olarak iphone a format deniyordu. itunes üzerinden yedekledikten sonra geri yükleme yaptım ve jailbreak işlemini o şekilde tamamlayabildim.
  • Ekrana cift dokunarak kilit acma yapabilir miyiz. Lg telefonlarda ki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ekrana cift dokunarak kilit acma yapabilir miyiz. Lg telefonlarda ki gibi.

Smarttap ile sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ekrana cift dokunarak kilit acma yapabilir miyiz. Lg telefonlarda ki gibi.

Smarttap ile oluyor ama ekran kapalıyken iki dokunmayla açılmasını ayarlarsaniz sarjiniz su gibi gidiyor benden söylemesi. Çünkü telefon hiç uyku moduna almıyor kendini. Sürekli komut bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

Bunu daha önceden biri sormuş sanırım ama çok geride kaldı kusura bakmayın bugün 2.dır icleaner Yüzünden telefonum çoktu (bidaha yüklemiyorum ) sürümüm 8.3 tu tekrar restore edip 8.3 kurdum 2.0.0 ile jb mi Yaptım ama Taig reposunu ekledim güncellemeler geldi ama yapamiyorum hata veriyor hata şöyle
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

benzeri şuan bendede var çözdünüz mü. ?

@signore teşekürler hocam oldu. hiç itunes kurulmamış pc de oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: frtkrtl

arkadaşlar cydianın içinde yüklü gelen repolar boş görünüyor bende nasıl çözebilirim the big boss falan?

kaynakları güncellemeyi dene
  • Beyler ucak moduna alin 3g wifi bt hersey kapali olsun baska turlu olmuyor

• Jailbreak'li İphone Şarj Rehberi

• 8.4 de çıktı demi öyle yazıyor sitede
  • Çıktı galiba bi kaç Yerde daha gördüm ama henüz yükleme düşünmüyorum yalama oldu telefon 3 aydan beri geri yükleme Güncelleme veri kaybı oldu çok 9 a kadar bekleyin çok fark yok 8.4 te bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 8.3 JB ile Geliştirilmiş kontrol merkezi
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

• 1.5 Yıldır iphone kullanıyorum hiç jb yapmadım ilk olacak inşallah pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Whatsapp'ta biri online olunca bildirim yollayan tweak vardı beyler, adını bilen var mı?

Takip

• Ya arkadaşlar hangi tweaklerin çakıştığını göremiyor muyuz ? Son tweakleri sildim hala safe mode atıyor kendi kendine. Hepsini silip tekrar yüklemek son çarem mi ?

• @taig_jailbreak: #TaiGJailbreakTool V2.4.1's out! Fix issue of getting stuck at 60%;optimize jailbreak process.http://t.co/jqaRfGHxEDhttp://t.co/ewvLxXVxPC
    Arkadaşlar taig son Sürümü kaçtır Twitter 2.4.1 yayınlandı deniliyor Bendeki son Sürüm 2.3 taig + 3kzhuhou reposu kurulu Güncelleme gözükmüyor normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin1101

quote:

Orijinalden alıntı: frtkrtl

arkadaşlar cydianın içinde yüklü gelen repolar boş görünüyor bende nasıl çözebilirim the big boss falan?

kaynakları güncellemeyi dene

bigboss yok, eklemeye kalkınca da geçersiz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmigenc

İOS 8.3 JB ile Geliştirilmiş kontrol merkezi
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

Igrenc otesi gereksiz bence ccsetting sade is gorur ayrica wifi bluetooth konum servisi tuslarina basik tut bakalim noluyo :) once icerik bence gorsellik degil

• sadolayn S kullanıcısına yanıt
    Zaten ccsettings oradakiler ve hepsi Hatasız çalışıyor

• sadolayn S kullanıcısına yanıt
    2010 yılından beri iPhone kullanıyorum İOS 5 i jb li kullanmışlığım var bu işin kaçarı yok jb yapmanın karşılığı az batarya ömrü bunu kabullenmek Lazım o Yüzden şarjın bir Önemi kalmadı benim için ama işin ilginç yanı şuan baya bir tweak yüklü şarjda sıkıntı yok 2 widget aktif olmasına rağmen şarj gayet iyi gidiyor

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.