Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkans

Jailbreak'li İphone Şarj Rehberi

Paylaştığın videonun linkini alabilir miyim?
  • 8.4 için winterboard çıkmadı mı?
    Cydia da aratıp bulduğumda 8.1 için diyor.
    Winterboard için repo lazımsa alabilir miyim?
  • iyi günler kolay gelsin herkese iyi akşamlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun...

jailbreak yapmak için gerekli programı indirdim.

bilgisayarımda kurulu olan itunes programını komple kaldırdım...

apple sitesinden son sürüm itunes indirdim...

jailbreak programını çalıştırdım.

yüzde yirmi olunca 3 defa telefon restart attı ondan sonrada 1101 hatasını verdi...

daha sonra itunes programını komple sildim tekrar bilgisayarımdan...

daha sonra ilk mesajdaki linkten 12.0.1 sürümünü indirdim itunesi yükledim...

itunes yüklemesi tamamlanmasına yakın "itunes library.itl" adlı dosya okunamıyor çünkü itunes'un daha yeni bir sürümü ile yaratılmış. hatası aldım bu hatayı nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi176316

iyi günler kolay gelsin herkese iyi akşamlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun...

yüzde yirmi olunca 3 defa telefon restart attı ondan sonrada 1101 hatasını verdi...

itunes yüklemesi tamamlanmasına yakın "itunes library.itl" adlı dosya okunamıyor çünkü itunes'un daha yeni bir sürümü ile yaratılmış. hatası aldım bu hatayı nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

bu problemi hallettim kendim araştırdım sitede mevcut :D

şimdi tekrar baştan başlıyorum jailbreak işlemine hadi bakalım :))

• Arkadaşlar tayig apt3kzhushou repo larında sorunmu var Güncelleme olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi176316

iyi günler kolay gelsin herkese iyi akşamlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun...

Kurulu olan itunes u tam silmemissin

• Arkadaşlar video çekerken müziğin durdurulmasını önleyen tweak var mıdır?

• Arkadaşlar Basic reklam engelleyici yüklü olduğu zaman Linktunes de hata veriyor atıyor, bunu daha önce linktunesin bir önceki versiyonunu yükleyerek çözmüştüm fakat şimdide yeni versiyonu çıktı güncelle çıkıyor çalışmıyor. Aynı zamanda shazam için linktunes for shazam tweakini yüklüyorum bu seferde shazamda hata veriyor acaba nasıl çözebilirim.
  • Arkadaşlar bendeki taig versiyonu 2.3 taig sitesinde 2.4.1 Sürüm bulunuyor taig + 3kzhushou reposu kurulu Güncelleme gözükmüyor iOS 8.4 cydia Üzerinde güncelleme yapabilir miyim yada bu son versiyonu mu acaba konu iyi takip eden bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

• Arkadaşlar Iphone 4S imi tamamen sıfırladım ve daha sonra IOS 8.4 e güncelledim ardından JB 8.4 ü indirip JB işlemini başarıyla gerçekleştirdim ancak cihazda masaüstündeki CYDIA simgesine tıklayınca tam açılacak gibi oluyor hemen ardından kapanıyor,sorun ne olabilir?

EDIT: Windows V2.4.2 iOS 8.1.3-8.4 sürümünü indirip denedim sorunsuz açıldı (son sürüm itunes ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farrow -- 15 Temmuz 2015; 17:21:22 >
  • jailbreake yaptıgımızda telefonun içindeki fotograflar siliniyormu ?

• Arkadaşlar Cydia da bu hatayı veriyor ve herhangi bir tweak aramak istediğimde hiçbir sonuç çıkmıyor,yardım lütfen.

Hata Bu;

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farrow -- 16 Temmuz 2015; 10:56:41 >
  • Komple 128 gb telefonu boşalttım içindekileri sildi hala %30 da takılyo bu ne biçim saçmalıktır sabah 6 da yattım bunun yüzünden boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

jailbreake yaptıgımızda telefonun içindeki fotograflar siliniyormu ?

Silinmez, riske girmek istemiyorsanız yedek alın....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bridge de import yapacagim zaman cocoa error 260 diye hata veriyor 8.4 kurulu acaba bi cozumu var mi ? Bigboss tan indirmistim bu arada

• Mirmir tweak iphone 5 de calisiyomu cevp verirseniz sevinirim...

• Arkadaşlar 8.3 jb li kullanırken telefonu bikaç tane güncelleme geldi. Tam guncellemenin sonuna gelmişken yanlışlıkla vazgeçe bastım.
    Şimdi de gelen tüm güncellemelerde guncelledigim tweak kayboluyor. Yeni tweak te yukleyemiyorum. Yani cydia da yüklü gözüküyor ama ne telefonda ne ayarlarda gözükmüyor .
    Yardım edebilecek olan var mı ?

• Böyle bir şey yazıldı mı veya foruma bildirildimi bilmiyorum yorumların hepsinede bakamadım kusurabakmayın sorumu sorayım linkstore stabil mi şu an Çalışıyor mu ve çalışıyorsa hangi repo da teşekkürler iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: hırsızyavuz

Arkadaslar bridge de import yapacagim zaman cocoa error 260 diye hata veriyor 8.4 kurulu acaba bi cozumu var mi ? Bigboss tan indirmistim bu arada

Cracktool ile lisanslamayi deneyin. Olmadi iosdelisi yada appleyardim repolarindan crackli olanini indirin.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Kardesim bu hatayi aliyorum apple yardimdan indirdim bunu zaten bigboss taki de ayni hatayi veriyodu
     İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.