Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunbah

asıl sorulması gereken soru şu..biz neden jailbreak yapmaya ihtiyac duyuyoruz.. Kardesim yapmıssın mukemmel denecek bir cihaz ama bircok seyi eksik bırakıyorsun..sonra bu milleti jailbreak diyerek beklenti icine sokuyorsun.. mesela iphone 6 koymussun parmak izi tarayıcısı sadece giriste kullanılıyor.koysana kardesim menuye nerelerde guvenlik icin parmak izi istiyorsun diye.. koy resimlere mesajlara whatsapa ozel olan heryere koyulabilsin.. yada ne bileyim kısayol menusune 3g acma kapama koy, arkaplandakileri toplu kapama koy.. home tusunu iki kez tıklatmadan actır.bunun gibi cok kullanılan modulleri ekle sistemine millet jailbreak derdinde olmasın.. çürük elma modundan çıksın herkez

Öyle değil işte. Apple'ın bir çizgisi var bunun dışına çıkmaz. JB Sınırsız bir dünyadır onunla her şey mümkündür.Buda Apple'ın çizgisinin dışına çıkarmaktadır.Apple bunları cihaza özellik olarak belki 10 yıl sonra ekler.

• Gençler özet geçermisiniz 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuna eren T kullanıcısına yanıt
    Özet: JB çıkmadı millet birbirine sallıyo

• tuna eren T kullanıcısına yanıt
    Jailbreak çıkmadı.

• Sırf iPad te whatsapp yüklemek için bekliyorum

• cıkmadı di mi daha
  • Arkadaşlar 8.4 beta 2 yi yükleyince geri dönebilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hadebabam

Arkadaşlar 8.4 beta 2 yi yükleyince geri dönebilirmiyiz ?

evet
  • Gönlüm hep seni arıyor, neredesin jb? :(

• iPhone veda ettim dedim ama dayanamayıp iPhone 6 aldım. Tekrar jb beklemeye devam
  • Cydia uygulama marketi kardeşim . Jailbreak ayrı bir olay Jailbreak sistem dosya korumasını kaldırıp sistemi erişebilir hale getirmektir.cydia ise uygulamaların sunulduğu bir ortam cydia dan vazgeçilmek zor gibi hatta bir Türk cydia gibi projesi vardı

• jb ios 8.4'e gelir diyenler neye dayanarak diyor bunu acaba. 8.1.3'e gelmeyince 8.2 dediler. ona gelmedi 8.3 dediler. Baktılar hala gelmiyor 8.4 diyorlar. Sallamak parayla değil tabi.
    bi kaç gün sonra ios 9 denmeye de başlanır.
  • JB ölmedi kalbimizde yaşıyor
  • S3datt kullanıcısına yanıt
    8 serisinin sonu olduğu için öyle düşündüm ben. Evet sallıyoruz gruptaki herkes bir şeyler sallıyo. Konu mobilde 25 sayfaya ulaşmış sanırsın jb çıkmış da millet repo tweak konuşuyo. Bu konudaki mesajların yarısı farklı farklı sitelerde görülen boş beleş "jb x/xx/2015 te çıkacak.KESİN bilgi var." Tarzı şeylerle dolu ama hala çıkmadı yani. Herkes sallıyo açıkçası sonuçta bu forumdan biri çıkarmıyo jbyi. 3 tane jb grubunun resmi siteleri hariç hiçbir yere inanmamak lazım. Ayrıca güzel kardeşim böyle sert çıkacağına inşallah de de 8.4te bari çıksın.

• Konu beklemediğim yerlere gitmiş mobilde 25 sayfa nedir yaw 😆

• Daha çok var JB'e.

Bir önceki sürüm jailbreak'ı acil arama içindeki bir açıktan yapılmıştı, Apple bunu 8.2 Beta 4'te kapattı. Saçma sapan beta sürümlere jailbreak yayınlanırsa olacağı bu işte. Çinliler yine birşeyi rezil ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

asıl sorulması gereken soru şu..biz neden jailbreak yapmaya ihtiyac duyuyoruz.. Kardesim yapmıssın mukemmel denecek bir cihaz ama bircok seyi eksik bırakıyorsun..sonra bu milleti jailbreak diyerek beklenti icine sokuyorsun.. mesela iphone 6 koymussun parmak izi tarayıcısı sadece giriste kullanılıyor.koysana kardesim menuye nerelerde guvenlik icin parmak izi istiyorsun diye.. koy resimlere mesajlara whatsapa ozel olan heryere koyulabilsin.. yada ne bileyim kısayol menusune 3g acma kapama koy, arkaplandakileri toplu kapama koy.. home tusunu iki kez tıklatmadan actır.bunun gibi cok kullanılan modulleri ekle sistemine millet jailbreak derdinde olmasın.. çürük elma modundan çıksın herkez

Öyle değil işte. Apple'ın bir çizgisi var bunun dışına çıkmaz. JB Sınırsız bir dünyadır onunla her şey mümkündür.Buda Apple'ın çizgisinin dışına çıkarmaktadır.Apple bunları cihaza özellik olarak belki 10 yıl sonra ekler.

Çizgisi derken? Sözde büyük ekranlı iPhone de çıkarmayacaklardı ama çokşükür ki şuan sırf büyük ekranlı olduğu için aldığım iPhone 6 Plus var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayıs ayının sihirli bir ay olacağının bilgisini aldım twitter üzerinden, ancak ne kadar doğru bilemeyiz. Screenshot paylaştı ama henüz video falan yok meydanda

• sadolayn S kullanıcısına yanıt
    siri için 8.3e geçerek jbli kullanıpta embesil olanların sancağını taşımaya hak kazanmışsın haberin yok
  • Jbsiz çekilmiyor be iphone

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.