Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Ceilbireğe az kaldı inşallah..

Yapmayın böyle şeyler kalp hastası olanlar var heycanlaniyoruz sonra :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerlenir buralar.......
  • geleceğe yatırım yaparak 8. sayfadan bir arsa aldım
  • Jb 8.4 e gelir beyler bu kadar heyecan yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/iosonoio89/status/592778832089882627

günaydın:D

• Fokoşot..

• hiçbir habere inanmıyorum artık bekle bekle sıkıldım takip bile etmiyorum 😀

• ondan mı bu forumdasın hacı 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: muffig

ondan mı bu forumdasın hacı 😂😂

Yok hocam sadece ondan değil takip ettiğim bir sürü konu var fakat gündem jb olunca ister istemez sürekli bakıyor insan ama umudumu yitirince bıraktım artık 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: R.

https://twitter.com/iosonoio89/status/592778832089882627

günaydın:D

Jb videosunu yarın yaIcam falan demiş

• Ona bakarsan hergün bir grup çıkıp yayınlayacağız diyor. bi halt yaptıkları yok. hep aynı tablo
  • Bedeviii kullanıcısına yanıt
    O da doğru 😁

• o trollendiğimiz günü hala unutmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

o trollendiğimiz günü hala unutmuyorum.

Hahahahahahajaj hatırlatma 😂

• jailbreak yapmak demek = cydiayı kurabilmek mi demektir. Cyidayı yazan kişi ilk jailbreakı yapan ilk kişi midir (öyle olması muhtemel)Neden bir başkasının yazılımının ios a(entegre) kurula-bilinmesi için başka hackerlar ios yazılımının açıklarını arasınlar. Bu kişiler ios un açıklarını bulabilecek kadar bilgiliyse neden kendi programlarını entegre etmiyorlar neden sürekli cydia üzerinden çalışıyorlar. ve bence hepsinden de önemlisi imzaların bir şekilde tekrar açılmasını sağlamak gibi bir açık arasalar yani downgrade meselesini aylarca kimse jailbreak beklemez. isteyen istediği sürüme geçer. Bir arkadaş bu yazılımlara apple göz yumuyor diye herkes yuhalamış ama bence %100 haksız sayılmaz. iphone 4s ten sonra jailbreak yapılabilen telefon oldumu bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VulcanoRosso

jailbreak yapmak demek = cydiayı kurabilmek mi demektir. Cyidayı yazan kişi ilk jailbreakı yapan ilk kişi midir (öyle olması muhtemel)Neden bir başkasının yazılımının ios a(entegre) kurula-bilinmesi için başka hackerlar ios yazılımının açıklarını arasınlar. Bu kişiler ios un açıklarını bulabilecek kadar bilgiliyse neden kendi programlarını entegre etmiyorlar neden sürekli cydia üzerinden çalışıyorlar. ve bence hepsinden de önemlisi imzaların bir şekilde tekrar açılmasını sağlamak gibi bir açık arasalar yani downgrade meselesini aylarca kimse jailbreak beklemez. isteyen istediği sürüme geçer. Bir arkadaş bu yazılımlara apple göz yumuyor diye herkes yuhalamış ama bence %100 haksız sayılmaz. iphone 4s ten sonra jailbreak yapılabilen telefon oldumu bu konuda bilgisi olan var mı?

iPhone 6 kullanıyorum 8.1-8.1.2 sürümlerinde jb vardı

• Apple izin verdiği sürece jailbreak yapılabilir. Herkes telefonu güvenli kullanmak zorunda değil veya uygulamalara para verebilecek durumları olmayanlarda var. Apple bu durumu göz önüne alarak illegal jailbreak yapılmasına izin veriyor. Şuan apple izin vermediğinden jailbreak çıkmıyor.
    Kaç kişi evinde lisanslı windows kullanıyor ? fakat bütün şirketler windowsu lisanslı kullanmak zorunda. Eğer windows evdeki lisanslarıda illegal kullanmamıza izin vermeseydi (8.1) Hiç kimse şirketlerde windows kullanmak istemezdi.
    Apple yaptığı da budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caremicool

Apple izin verdiği sürece jailbreak yapılabilir. Herkes telefonu güvenli kullanmak zorunda değil veya uygulamalara para verebilecek durumları olmayanlarda var. Apple bu durumu göz önüne alarak illegal jailbreak yapılmasına izin veriyor. Şuan apple izin vermediğinden jailbreak çıkmıyor.
    Kaç kişi evinde lisanslı windows kullanıyor ? fakat bütün şirketler windowsu lisanslı kullanmak zorunda. Eğer windows evdeki lisanslarıda illegal kullanmamıza izin vermeseydi (8.1) Hiç kimse şirketlerde windows kullanmak istemezdi.
    Apple yaptığı da budur.

Kardeşim bence yanlış düşünüyorsun.Jailbreak sadece apple'ın yapmış olduğu açıklardan dolayı bulunan bir yöntemdir.Dünyada açıkları bulunmayan hiç bir sistem yoktur . 13 yaşındaki çocuk dünyanın en büyük sitesini ( google.com ) adresini hackliyorsa emin ol her şey mümkündür.Bana kalırsa JB İçin 8.4 sürümünü bekliyorlar.Eminimki kısa süre içerisinde jailbreak çıkacaktır belkide hazırdır ama yayınlamıyorlardı Ki zaten bu işi yapanlar eski apple çalışanları olmaları muhtemeldir.Neden Hepsi Çin grubu hiç düşündünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

quote:

Orijinalden alıntı: caremicool

Apple izin verdiği sürece jailbreak yapılabilir. Herkes telefonu güvenli kullanmak zorunda değil veya uygulamalara para verebilecek durumları olmayanlarda var. Apple bu durumu göz önüne alarak illegal jailbreak yapılmasına izin veriyor. Şuan apple izin vermediğinden jailbreak çıkmıyor.
    Apple yaptığı da budur.

Kardeşim bence yanlış düşünüyorsun.Jailbreak sadece apple'ın yapmış olduğu açıklardan dolayı bulunan bir yöntemdir.Dünyada açıkları bulunmayan hiç bir sistem yoktur . 13 yaşındaki çocuk dünyanın en büyük sitesini ( google.com ) adresini hackliyorsa emin ol her şey mümkündür.Bana kalırsa JB İçin 8.4 sürümünü bekliyorlar.Eminimki kısa süre içerisinde jailbreak çıkacaktır belkide hazırdır ama yayınlamıyorlardı Ki zaten bu işi yapanlar eski apple çalışanları olmaları muhtemeldir.Neden Hepsi Çin grubu hiç düşündünüz mü?

aynı şeyleri 8.3 içinde duymuştum bence 1m $ ı bekliyorlar.

• asıl sorulması gereken soru şu..biz neden jailbreak yapmaya ihtiyac duyuyoruz.. Kardesim yapmıssın mukemmel denecek bir cihaz ama bircok seyi eksik bırakıyorsun..sonra bu milleti jailbreak diyerek beklenti icine sokuyorsun.. mesela iphone 6 koymussun parmak izi tarayıcısı sadece giriste kullanılıyor.koysana kardesim menuye nerelerde guvenlik icin parmak izi istiyorsun diye.. koy resimlere mesajlara whatsapa ozel olan heryere koyulabilsin.. yada ne bileyim kısayol menusune 3g acma kapama koy, arkaplandakileri toplu kapama koy.. home tusunu iki kez tıklatmadan actır.bunun gibi cok kullanılan modulleri ekle sistemine millet jailbreak derdinde olmasın.. çürük elma modundan çıksın herkez
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.