Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vapors

ios 6 jb için aylarca beklemiştik. Şu an daha bir iki ay oluyor. Bu kadar acele edilmesine anlam veremiyorum. Tabi adamlar alıştırdı ardı ardına yayınlamaya, insanların beklentisi de o yönde olunca sabırsızlandı artık herkes. Beklemek istemiyor.

Artık jb kolay da olsa zor da olsa hemen çıkmıyor. Bunlar normal durumlar. Ve her zaman söylendiği gibi jb siz yapamayanlar jb çıkmadan sürüm yükseltmemelidirler.

Altına imza atarım, 6.1.2 de vardı 6.1.3 içinbir seneye yakın jailbreak bekledik, hatta ios 7 sürümünün jailbreaki ile eş zamanlı çıkmıştı böyle 1 ay falan kısa süreler yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllegalBiri kullanıcısına yanıt
    Keyfine geçmediysen üzerine alınıp ne diye cevap veriyorsun birader.

Sana laf eden mi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

ben son verdim zaten hocam :) 4pda da okumuştum aylar önce. Note 3 Kullanıyorum gayette memnunum.

Jailbreak cikinca bu foruma bir cay, ios 9 a da cikinca tost ve cay ismarlaman gerekecek. İphone 3gs ciktiginda bu cihaz kirilamaz dendi ve geohotz adindaki velet 3 gunde cihazi patlatmisti hatirlarsan. Sony ps3 kirilamaz dedi, assassins creedler artik online aktivasyona sahip kirilsalar dahi loading ekranlarinda kalir dendi, kullandigin windows bile yasal degildir muhtemelen, ne kirilmiyormus, hackelnmiyormus acaba. Ortada bir yazilim varsa, muhakkak kirilabilir, kapatilan 39 acik olur, kapatilmayan ya da kaptildigi dusunulen bir o kadar daha vardir. Adamlarin ugrasi sadece iphone degil unutmayin, ama elbet siradi gelecektir. Zevk isin bu islerle ugrasan var, adini duyurmak icin. Benim boyle bi yetenegim olsa, 9 u beklerim. 9 u kiran ilk xxxx oldu diye itibar sahibi olurum. Hackerlar da boyle. Bilmem 8.3 ve 8.4 gibi bir ara surume cikarirlar mi

• theknife T kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar da haklı , kusursuz sistem yoktur..

• ben bilerek ve isteyerek 8.1.2 jb'li cihazımı 8.3'e güncelledim,güncellerken kimseden baskı da görmedim,yani kendim kaşındım,telefondan jb gitti,jb ne için kullanıyordum;
    1-)activator:ekranın boş bir yüzeyine 2 kere tıklayıp ekranı tuş kilidine alma
    2-)control settings:control centera kısayollar atama
    3-)sözlük:iphone'un yerlesik sözlük uygulamasına ingilizce-türkçe sözlük ekleme
    şimdi bunlardan yoksunum,ama önemli değil
    activator özelliği için ekranın on-off tuşunu,control settings için ayarlar uygulamasını,ingilizce-türkçe sözlük içinse sesli sözlük uygulamasını kullanıyorum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: kokah

ben bilerek ve isteyerek 8.1.2 jb'li cihazımı 8.3'e güncelledim,güncellerken kimseden baskı da görmedim,yani kendim kaşındım,telefondan jb gitti,jb ne için kullanıyordum;
    1-)activator:ekranın boş bir yüzeyine 2 kere tıklayıp ekranı tuş kilidine alma
    2-)control settings:control centera kısayollar atama
    3-)sözlük:iphone'un yerlesik sözlük uygulamasına ingilizce-türkçe sözlük ekleme
    şimdi bunlardan yoksunum,ama önemli değil
    activator özelliği için ekranın on-off tuşunu,control settings için ayarlar uygulamasını,ingilizce-türkçe sözlük içinse sesli sözlük uygulamasını kullanıyorum 😀

Çok Haklısınız bende sizinle aynı şeyleri yapıyorum ama bi tarafımda jb çıksın diyor artık:) çünkü jb candır.

• Kullandigim tweakleri yazmakla bitiremem, videopane, intelliscreenx, cccontrols, my3g(3g ile ligtv den ozetleri izletiyor), zeppeline ve bunun disinda 90a yakin tweak. Ne yalan soyliyim, 2.tel olarak 4s 8.1 veya 8.1.2li ikinci cihazi ariyorum netten bu haftaici alcam insallah :) ben de restore etmek zorunda kalan ve 8.3 e guncelleyen magdurlardanim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: theknife

quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

ben son verdim zaten hocam :) 4pda da okumuştum aylar önce. Note 3 Kullanıyorum gayette memnunum.

Jailbreak cikinca bu foruma bir cay, ios 9 a da cikinca tost ve cay ismarlaman gerekecek. İphone 3gs ciktiginda bu cihaz kirilamaz dendi ve geohotz adindaki velet 3 gunde cihazi patlatmisti hatirlarsan. Sony ps3 kirilamaz dedi, assassins creedler artik online aktivasyona sahip kirilsalar dahi loading ekranlarinda kalir dendi, kullandigin windows bile yasal degildir muhtemelen, ne kirilmiyormus, hackelnmiyormus acaba. Ortada bir yazilim varsa, muhakkak kirilabilir, kapatilan 39 acik olur, kapatilmayan ya da kaptildigi dusunulen bir o kadar daha vardir. Adamlarin ugrasi sadece iphone degil unutmayin, ama elbet siradi gelecektir. Zevk isin bu islerle ugrasan var, adini duyurmak icin. Benim boyle bi yetenegim olsa, 9 u beklerim. 9 u kiran ilk xxxx oldu diye itibar sahibi olurum. Hackerlar da boyle. Bilmem 8.3 ve 8.4 gibi bir ara surume cikarirlar mi

Kırılamayan sistemler de var öyle demeyin. Örneğin Digiturk ve D-Smart artık kart paylaşımla izlenemiyor ve yıllar oldu. Artık sistemler eskisi gibi değil. İçerden bilgi sıZmadıkça sistemleri crack etmek zordur.

• Arkadaş Pangu 8.0-8.1 jbyi yayınladığı günlerde zibilyon tane tweet atmış. Şimdi bi bilgilendirme mesajı bile yayınlamıyo bu kadar bekleyen olduğunu bildiği halde. Bu Çinliler acayip..

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    elin cinlisi nerden gorsun digiturku :)

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş 8.1.2 de negüzel jb liydi Audi recorder diye bir tweak yüklemeye çalıştım hay yüklemez olaydım elmada takılı kaldı iki gün uğraştım açılmadı mecburen restore etmek zorunda kaldık ve vaziyet bu

• Daha çok bekleyeceğiz gibi

• Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar...( root lu android kullanmaktansa jb siz iphone kullanmayı tercih ederim)

• Arkadaşlar iPad'e Whatsapp yüklemek istiyorum, sanırım bende beklemek zorundayım artık 8.3. Jb için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi video çekelim arkasına fon müzik JB siz iphone dram tarzda bu ne yaw Kendime kafa atasım var ama kıyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadebabam -- 26 Nisan 2015; 23:57:29 >
  • Ah be kardes. Tel acilirken ses acma tusuna basili tutup safe mode dan acip silebilirdin tweak i, neyse gecmis olsun, beklemeye devam

• theknife T kullanıcısına yanıt
    safe mode a geçmez. Cihaz sapıtıyo o hatada sadece dfu moda geçiyor.

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    hocam gerçek hekırlar uğraşsalar digitürkün dsmartın anasını ağlatırlar koskaca iosu hackliyolar digitürk kimmiş 😄

• Gelmez bu jb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    Digiturk konusuna anonymous baktı zaten,
    Dsmart'ın da müşteri bilgileri yayınlanmıştı birkaç yıl önce :D

bknzhttp://shiftdelete.net/anonymous-digiturku-hackledi-35276
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.