Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

pazartesi çıkıyor

Kaynak var mi?

pazarda çıkabilir kaynak saglam panguda adamım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar jailbreak...

• ios 6 jb için aylarca beklemiştik. Şu an daha bir iki ay oluyor. Bu kadar acele edilmesine anlam veremiyorum. Tabi adamlar alıştırdı ardı ardına yayınlamaya, insanların beklentisi de o yönde olunca sabırsızlandı artık herkes. Beklemek istemiyor.

Artık jb kolay da olsa zor da olsa hemen çıkmıyor. Bunlar normal durumlar. Ve her zaman söylendiği gibi jb siz yapamayanlar jb çıkmadan sürüm yükseltmemelidirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.0.2 den 8.1.2 ye zorunlu olarak geçmiştim ona yanıyorum şuanki sürümüm 8.3 ahh ahh kac aydır jbsizim

• keyfimizden mi geçtik.. jb yüzünden telefon bozulmuştu (orta tuş işlevsizleşmişti mesela) mecbur restore yaptım 8.2ye güncelledi mis gibi 7.1.2 jb vardı

• Arkadaşlar emin Değilim ama Taig de çıktı diyor kendi sayfasında.
    Lütfen bilgi verirmisiniz. Yanlış birşey demek de istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: first_soldier

Arkadaşlar emin Değilim ama Taig de çıktı diyor kendi sayfasında.
    Lütfen bilgi verirmisiniz. Yanlış birşey demek de istemiyorum.

Link?

• first_soldier F kullanıcısına yanıt
    Hocam denemedim ama büyük ihtimalle sahtedir

• 4 gun once bunu denemiştim fake

• jb için son iki sürüm 8.2 ve 8.3 eğer bu sürümlere de jb çıkmazsa bundan sonra jb maziye karışıyor. IOS 9 da Apple Son vuruşunu yapacak....
  • Yapsin son vurusu.kullanicilar da son vurusu yapar apple a..bune bole ya bur is yapmak icin imanim gevriyor sarki aymak film izlemek ya hersey sıkıntılı... Acil jb lazim

• QART kullanıcısına yanıt
    ben son verdim zaten hocam :) 4pda da okumuştum aylar önce. Note 3 Kullanıyorum gayette memnunum.
  • Ne hallere düştük 👇

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Jb asla maziye karışmaz her zaman yeni teknikler gelişecektir. Bunu şöyle örnekleyebilirim ps3 için asla kırılamaz dediler jailbreak yapıldı birçok oyuna artık cracklenemez dediler cracklendi. Bu örnekler uzar gider kırılamayacak sistem yoktur. Sadece gözden kaçırılan şey şudur taigin mss toplantısı sonrası jb olayına sessizlik geldi orada ne oldu ne planlandı bilmiyoruz.
    Gelelim diğer sürümlere 8.4 beta çıktı ve stefan esser (i0n1c) jb yapılmış bi plusın videosunu yayınladı. Bu şu demektir bu iş şu an birileri tarafından askıya alındı bi beklenti var ve onun gerçekleşmesi bekleniyor. Ama kesinlikle jb işi bitmiş değil ios 9da da bitecek diye bi yorum yapmak mümkün değildir. Ayrıca iosun jbli cihaz kullanım oranı dünyada %12 civarındadır. Herkes jbli kullanıyor sanıyoruz ama öyle birşey sözkonusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

ben son verdim zaten hocam :) 4pda da okumuştum aylar önce. Note 3 Kullanıyorum gayette memnunum.

4pda da okudugunuz sey nedir acaba ?

Ya bole is olmaz olsun valla tipini begendik ekran buyudu dedik ip6 aldik valla pisman oldum video izleyebilmek icin avplayer i satin aldim ona bile video atacam diye biton is bole seymi olur allah askina ya.. Yokmu su telefona takilan bir usb falan otg gibi kullanamiyormuyuz ? Deli olacam.. M7 den buna gectim bin pismanim babama verdim m7 yi simdi 5.1 de m7 valla benim telefondan hizli calisiyor oyle guzelki.. Suan biri dese bana m9 var bende hadi takas edelim bir saniye durmam o kadar yani bir saniye.. Bir nebze jb ile biseyler olur diyordum oda cikmayacak gibi.ip u yillardir kotuluyordum haksizda degilmisim gercekten.bi touch id si cok super bisey geri kalan is gormez..

• Gel artık
  • Geleceği yok ama insan bekliyor işte

-8.3 JB bekleyen tayfa
  • Beyler mayısın ortasında 8.4 çıkacak. O çıktıktan sonra jb yayınlanır inşallah. Rahat olun. Adamlar açık kapatılmasın diye 8.4ü bekliyor. Yoksa ellerinde vardır şu an jb.. Sıkıntı yapmayın bu kadar PEACE..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.