Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba bidaha ömür boyu çıkmayacak. Meydan çapulculara kaldı nerde o eski kurtlar... Snowbreeze greenpoison redsnow evasion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ı anlamıyorum.iPhone'u jb olmadan kullanmayacak o kadar insan varken neden tüm açıkları kapatmaya çalışıyor.AppStore için değer mi ?

• Söylenti bile mi yok yaa :(

• Daha önce ki ios sürümlerinde bu kadar uzun sürdüğü oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim bi örnek. IOS 6.1.3 Mart 2013te , IOS 6.1.4 Mayıs 2013te yayınlanmış. Bu ikisinin jailbreaki ise Aralık 2013te yayınlanmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Bildiğim bi örnek. IOS 6.1.3 Mart 2013te , IOS 6.1.4 Mayıs 2013te yayınlanmış. Bu ikisinin jailbreaki ise Aralık 2013te yayınlanmış..

oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

O olay tam olarak öyle değil bence. İos 6.1.4 sadece iphone 5 için çıkmadk mı? O yüzden kimse uğraşmadı. Ki ios 7 beta süreci falan vardı. İos 6 ya göre çok farklı olduğu için gündem ios 7 ydi. Ama şimdi 8.2 ve 8.3 böyle değil. Çıkmalı artık

• Toothieshrimp kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur. Zaten miş li geçmiş kullandım tam bilgim yok. Ama 8.4 çıkınca .4 .3 .2ye aynı anda çıkacağını tahmin ediyorum ( inşallah )..

• Keceli00 K kullanıcısına yanıt
    Jailbreak ile insanların bilerek olmasa bile cihazlarının güvenliğinin azaldığını ve jailbreak için bunun feda edilemeyeceğini biliyorsunuz değil mi? Üstelik kimisi jailbreak'i sadece kırık uygulamalardan oluşan bir olay diye düşünüp insanların emeklerini çalmak için kullanıyor jailbreak'i. Ayrıca Apple'ın App Store'dan elde ettiği geliri boşu boşuna niye feda etsin ki?

• Appleın her sürümde kapattığı açıklarla jb için kullanılabilen açıklar arasındaki fark nedir? iOS 8.3le 40 tane açık kapandı. Hepsi jb için kullanılabilecek açıklar olsa jb takımları bir minimum bi tanesini fark ederlerdi diye düşünüyorum. Açıklayabilecek babayiğit var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Jailbreak ile insanların bilerek olmasa bile cihazlarının güvenliğinin azaldığını ve jailbreak için bunun feda edilemeyeceğini biliyorsunuz değil mi? Üstelik kimisi jailbreak'i sadece kırık uygulamalardan oluşan bir olay diye düşünüp insanların emeklerini çalmak için kullanıyor jailbreak'i. Ayrıca Apple'ın App Store'dan elde ettiği geliri boşu boşuna niye feda etsin ki?

Hocam yıllardır aynı şeyleri konuşuyoruz. Zararlı yazılım yapmak isteyenlerin hedef koyamayacakları kadar az bir kitle jailbreaklı kullanıcılar. Tamamen açık kodlu android ve milyonlarca kullanıcısı varken. Jailbreaklı bir iphone, androidden çok daha güvenli bence bu sebepten. Apple zaten alacağını alıyor. Ayrıca reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla kendisi izin veriyor zaten jailbreaka. Ücretli bir uygulamayı jailbreak ile ücretsiz yükleyip o uygulamadan bahsedip yayılmasını sağlayan bir insan sayesinde olması gerekenden daha fazla kazanıyorlar bence. Ki piyasaya bakarsak en çok korsan izlenen dizi game of thrones ama en çok kazanan da o yada gta vb oyunlar. hep korsan oynadığımız ama en çok kazanan oyunlar bunlar. Sıkıntı yok. Kaç yıldır takip ettiğimiz yazılımcıların uygulamaları. Bilen biliyor artık her şeyi hocam. Bu konu kapanmalı..

• Umudumuzu asla kaybetmeyelim. Çok Şükür 8.1.2 de kaldım. Siriyi de MoreSiri saolsun halletti. 8.2-8.3 de olan arkadaşlarım umudunuzu asla kayıp etmeyin. İos 6.x için 1-2 ay beklemişler diye duydum. Ondan dolayı asla pes etme!!

• Duygulandim

• Niye herkes jailbreak i bedava uygulama indirmekle kiyasliyor zaten jailbreaksiz de dedava uygulama indirilebiliyor millet mi anlamiyor anlamadim VSHARE uygulamasinindan istedigini indirebiliyosun jailbreaksiz millet takmis jailbreaki bedava uygulama olarak goruyolar jailbreaktan sadece anlariginiz buysa bence hic yapmayin

• Appticker uygulamasinida appstoreden indirip kullanabilirsiniz ( ucretli olan uygulamalari bazen bedavaya indirebiliyosun yuzlerce program mevcut) jailbreak i uygulama indirmek icin yapanlara 😉 vshare tongbu yuda kullanabilirler yok yasal olsun diyosan appticker 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: gallapoli

Appticker uygulamasinida appstoreden indirip kullanabilirsiniz ( ucretli olan uygulamalari bazen bedavaya indirebiliyosun yuzlerce program mevcut) jailbreak i uygulama indirmek icin yapanlara 😉 vshare tongbu yuda kullanabilirler yok yasal olsun diyosan appticker 😉

hocam bedava uygulama indirmekten bizene :D tweak vs duymadınız sanırım bunlar olmadan iphone bi hiç bence
  • Kardes lafim jailbreak i uygulama icin yapanlara?😀

• vay arkadaş bi jeilbreak yapalım dedik adamlar dut yemiş bülbüle döndü, tık yok
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle düşünelim.JB isteyenler jb çıkmayacağı için ios cihaz almicak.Burdan bir kayıp yaşancak.Peki Jb oldu dielim AppStore da ki geliştiriciler uygulamalarının hacklendiği için daha fazla uğraşmayacaklar mı sizce.ios 8 e kadar jb vardı.E jb bu zamana kadar vardı da neden geliştiriciler bırakmadı uygulama yapmayı vs.Hem de vshare gibi uygulamalar jb siz kullandırttırabiliyorken.Bence jb hem uygulamalara reklam olabiliyor hemde ios lu kullanıcı sayısını arttırıyor.Ben jb'li iphone androidlere bin basar düşüncesindeyim ama jb siz o kadar ilgi çekici değil.Tabi bunlar benim düşüncem.8.2/3 e çıkmasa bile 8.4 e çıkacağını düşünüyorum.

• http://blog.pangu.io/ .. Pangu buradan açıklamalar yapıyor sanırım. Google Translate ile bilgi edinilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.