Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En geç mayısta geliy diyolar ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 plus a yol göründü arkadaşlar.ıos maceram kısa sürdü.android root senin gözünü seveyim yahu :)
  • Bu ay jailbreak cılacagını sanmıyorum

• telefonu satacam artık 10-15 gün içinde jb çıkmaz ise bi naneye yaramıyor bu alet jbsiz ...

8.1.2 de ne güzel kullanıyordum lanet olası wifi soluk gri oldu bir türlü düzelmedi mecbur kaldım güncellemeye offfffff offffffffffffff.
  • Jailbreak yüzünden androide mi geçilir yaaa

• Elimde ki son iOS cihazı da satarak iPhone veda ettim....

• Vay be bu ne iş arkadaş 1 aydır hayatımda hiç bir şeyi bu kadar takip etmemiştim ne jb ymiş be Hayatımızın her Alanına girdi herkese hak veriyorum adamlar 2500. 3000 ₺para verip aliyorlar jb siz bir halta yaramıyor mayıstada çıkmazsa durum vahim bu iş iOS 9 U bulur ondan sonradan ver yansın

• JB i ben de bekliyorum(sadece denemek ve test için, ilk iOS cihazım ve JB yapmak istiyorum.) ancak ölümüne bekleyip hatta JB cıkmadı diye iPhone unu satmak pek akıl kârı değil, yıllardır Android kullanıyorum, hatta şuanda hem iPhone 6 hem de Android 5.1 ile Xperia S kullanıyorum, arkadaşlar cep telefonları mobilite için tasarlanmıştır. Apple veya Google zaten size bu mobiliteyi kendi uygulamalarıyla fazlasıyla sağlıyor, yürümeyi bilmeyen birinden koşmasını istemek gibi birşey yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.

JB i ben de bekliyorum(sadece denemek ve test için, ilk iOS cihazım ve JB yapmak istiyorum.) ancak ölümüne bekleyip hatta JB cıkmadı diye iPhone unu satmak pek akıl kârı değil, yıllardır Android kullanıyorum, hatta şuanda hem iPhone 6 hem de Android 5.1 ile Xperia S kullanıyorum, arkadaşlar cep telefonları mobilite için tasarlanmıştır. Apple veya Google zaten size bu mobiliteyi kendi uygulamalarıyla fazlasıyla sağlıyor, yürümeyi bilmeyen birinden koşmasını istemek gibi birşey yapıyorsunuz.

Jb ile yapılabilecekleri uygulama şansı bulduğunuzda ve bunlara alıştığınızda jbsiz telefonun gerçekten neye benzediğini anlarsınız.

iPhone 3GS ten beri jb olmadan telefonu kullandığım tek zaman telefonu yeni modele güncellediğim ve jb beklediğim zaman.

Tek tweak Söyleyeyim, sadece activator bile Başlı başına bir jb sebebidir.

• sıkıldım artık yahu androide geçmek istiyorum
  • Keşke androidden iOSa geçtiğimde Sürüm jb yapılamayan Sürüm olsaydı da hiç jb yi görmeseydim. Lanet olsun 8.1.3 e geçtiğim güne. Her gün 3 sefer taigin sitesine girip jb çıktı mı diye bakıyorum.

• Ne TaiG ne Pangu! twitterdan hiçbir şey yazmıyorlar.. İnsan bir bilgilendirir bekleyenleri.. Ayıptır yaa.

• Gençler hrap oldunuz yeter gelşnce yükleriz zaten bi haberde yok

• TaiG8 ekibi jailbreak yayınlamış sanırım 8.2 ve 8.3 için ama güvenilir mi bilemem. Youtube da bu jailbreakle ilgili aşırı derecede fazla jailbreak var. İzlediğim videolara göre de bilgisayar olmadan jailbreak yapılıyodu ilginç geldi. Bi arkadaş fedakarlık edip denerse hayırlı olur. Deneyebilirse biri sevinirim sitesiwww.taig8.net . Örnek video olarak da:https://m.youtube.com/watch?v=LUJJZgQ2HQE yalnız bu videoda kablo takılı ama aynı şekilde kablosuz yapıldığını da gördüm. Deneyen olursa yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahsngl

TaiG8 ekibi jailbreak yayınlamış sanırım 8.2 ve 8.3 için ama güvenilir mi bilemem. Youtube da bu jailbreakle ilgili aşırı derecede fazla jailbreak var. İzlediğim videolara göre de bilgisayar olmadan jailbreak yapılıyodu ilginç geldi. Bi arkadaş fedakarlık edip denerse hayırlı olur. Deneyebilirse biri sevinirim sitesiwww.taig8.net . Örnek video olarak da:https://m.youtube.com/watch?v=LUJJZgQ2HQE yalnız bu videoda kablo takılı ama aynı şekilde kablosuz yapıldığını da gördüm. Deneyen olursa yazsın.

fake

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahsngl

TaiG8 ekibi jailbreak yayınlamış sanırım 8.2 ve 8.3 için ama güvenilir mi bilemem. Youtube da bu jailbreakle ilgili aşırı derecede fazla jailbreak var. İzlediğim videolara göre de bilgisayar olmadan jailbreak yapılıyodu ilginç geldi. Bi arkadaş fedakarlık edip denerse hayırlı olur. Deneyebilirse biri sevinirim sitesiwww.taig8.net . Örnek video olarak da:https://m.youtube.com/watch?v=LUJJZgQ2HQE yalnız bu videoda kablo takılı ama aynı şekilde kablosuz yapıldığını da gördüm. Deneyen olursa yazsın.

fake

Ben de denedim şimdi sahteymiş

• taig.com
    evasi0n.com
    en.pangu.io.... Bunların dışındakilere itibar etmeyiniz

• Çıkmıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktı bile. Siz hala denemediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anteachor35

Çıktı bile. Siz hala denemediniz mi?

Şakacı çocuk...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.