Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://mobile.twitter.com/HegiraJailbreak çan çin çonlarda yine bi hareketlilik var ama başka bir grup bu..

Edit: Birkaç güne kanıt videosu da yayınlanacakmış. Bunlar da sabırlı olun diyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrocnemius -- 22 Nisan 2015; 5:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

https://mobile.twitter.com/HegiraJailbreak çan çin çonlarda yine bi hareketlilik var ama başka bir grup bu..

Edit: Birkaç güne kanıt videosu da yayınlanacakmış. Bunlar da sabırlı olun diyo..

Profil resmiyle hesabın ismi uyuşmuyor

• asdasdasfdafds.. Fark etmemiştim ama adamlar çok güzel şeyler yazmışlar.
  • Arkadaşlar sanırım jb kısa vadede çıkmayacak 8.3e 25 pp yüklenmiyor destekle miyor mu yoksa yapamıyorum mu yardımcı olacak biri varmı teşekürler

• Ben anladım artık adamlar baktı İphone kullananlar enayi dünyanın parasını veriyorlar Ellere şapır şupur bize Yarabbi şükür mü la dediler parayla satacaklar hazırlık yapıyorlar bunu nasıl satabiliriz diye maymun gözünü açtı diyorlar böle sağda solda taaaşak geçiyorlar millet iyice bunalıp tam patlıcakken paralı olarak sürecekler Demedi demeyin. Ben yıldıgım için Sattım Tiril Tiril 5s mi iyi para etti bu arada :) HTC ONE M8 aldım.Yapcak bişey yok ugrasılmaz JB çıkcek bekle bekle peaaa Allah yardımcınız olsun diyorum ve artık JB gelecekmiş çıkacakmış yok 2 saatte yok 5 saate yok PAZAR gününe derdine ve takibine son veriyorum.Kolay gelsin arkadaslar
  • teoden kullanıcısına yanıt
    Bizede yol gözüktü galiba jb siz iPhone kullanılmaz i6 satıp note 4 alacam

• Tui tongbu yükle
    Şimdi bu mesajimı şikayet eder köpekler. 4 gün ban verirler(geçen hafta olduğu gibi)
    Forumda çok ezik insan var, bu vesileyle yazıya dökmüş olayım

• Ey valla kardeş kuruldu tşkrler

• Demedi demeyin lakin jb aracı için çalışan baş rol ekipleri bence apple gizli kadroya dahil etmiştir. Ee bu adamlar da her seferinde jb yapıp bir şey kazanmıyoruz diyerekten bu teklife Müsbet bskmışlarsır bence. Gel gelelim 1 milyon dolar isteme olayına; her apple kullanıcısının 10 kişisinden 6 ve ya 7 si jb siz cihaz kullanmıyordu eminim. Jb ile ücretli Uygulamaları ücretsiz indirme vs.bir çok şey var haliyle. Bu da apple ın işine gelmez tabi ki uygulamaya koyduğu üst kar marjını onun da alması lazım uygulama sahiplerinin de. Bu da büyük bir zarar bence. Bana kalırsa jb bundan appl kontrolünde çıkacak ama yine aynı ekipler yapıp yayınlayacak ve belli bir Ücret Karşılığında olacaktır. Tabi biz apple ın adını jb de duymayacağız hiç bir zaman, yine sürekli ya pangu ya taig deyip duracağız. Böylece hem bu ekipler apple dan para kazanacak hem de apple kazanacak. Çünkü apple Firması biliyor ki jb siz apple cihazları kullanan pek yok ee jb olmadan da Kullanıcı kitlesinde azalma olacağını da biliyor madem öyle deyip yukarıda Yazdığım şekilde hareket edeceklerini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Demedi demeyin lakin jb aracı için çalışan baş rol ekipleri bence apple gizli kadroya dahil etmiştir. Ee bu adamlar da her seferinde jb yapıp bir şey kazanmıyoruz diyerekten bu teklife Müsbet bskmışlarsır bence. Gel gelelim 1 milyon dolar isteme olayına; her apple kullanıcısının 10 kişisinden 6 ve ya 7 si jb siz cihaz kullanmıyordu eminim. Jb ile ücretli Uygulamaları ücretsiz indirme vs.bir çok şey var haliyle. Bu da apple ın işine gelmez tabi ki uygulamaya koyduğu üst kar marjını onun da alması lazım uygulama sahiplerinin de. Bu da büyük bir zarar bence. Bana kalırsa jb bundan appl kontrolünde çıkacak ama yine aynı ekipler yapıp yayınlayacak ve belli bir Ücret Karşılığında olacaktır. Tabi biz apple ın adını jb de duymayacağız hiç bir zaman, yine sürekli ya pangu ya taig deyip duracağız. Böylece hem bu ekipler apple dan para kazanacak hem de apple kazanacak. Çünkü apple Firması biliyor ki jb siz apple cihazları kullanan pek yok ee jb olmadan da Kullanıcı kitlesinde azalma olacağını da biliyor madem öyle deyip yukarıda Yazdığım şekilde hareket edeceklerini düşünüyorum.

mantıklı bence de

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu 8.2 ve 8.3e beleş bi çıkartsınlar. Sonrası şu anlık umrum değil

• JB işinde kesinlikle Apple'ın parmağı var. O dönemde son sürüm olarak hangi ana sürüm mevcutsa, (örneğin şu an iOS 8) kullanım oranına bakıyor. iOS 8 kullanım oranı düşükse, 8.0.1, 8.1 gibi sürümde JB açığı bırakıp kullanım oranını yükseltiyor. Şu an iOS 8 kullanım oranı yüksek gidiyor ve düşündüğüm gibi oluyorsa iOS 9'u bekleyeceğiz gibi duruyor. Ama düşündüğüm gibi değilse son zamanlarda yaygın şekilde çıkan video ve görüntüler JB'nin yakın olduğunu işaret ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viast

JB işinde kesinlikle Apple'ın parmağı var. O dönemde son sürüm olarak hangi ana sürüm mevcutsa, (örneğin şu an iOS 8) kullanım oranına bakıyor. iOS 8 kullanım oranı düşükse, 8.0.1, 8.1 gibi sürümde JB açığı bırakıp kullanım oranını yükseltiyor. Şu an iOS 8 kullanım oranı yüksek gidiyor ve düşündüğüm gibi oluyorsa iOS 9'u bekleyeceğiz gibi duruyor. Ama düşündüğüm gibi değilse son zamanlarda yaygın şekilde çıkan video ve görüntüler JB'nin yakın olduğunu işaret ediyor.

Kullanmadığım rumuzumla yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 22 Nisan 2015; 11:42:21 >
  • 8.4 beta ya jb yapmışlar ona göre çıkar diye düşünüyorum, zaten geçiş için udid kaydına gerek yokmuş indirdim hazır bekliyor jb çıkar çıkmaz yükleyip jb yapacam.
  • oktay811 kullanıcısına yanıt
    8.4 beta 8.3 beta gibi herkese değil, sadece geliştiriciler için yayınlandı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

8.4 beta 8.3 beta gibi herkese değil, sadece geliştiriciler için yayınlandı diye biliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_104948551//tm.htm#104969224 bende burdan okudum bilmiyorum açık mı değilmi....
  • UDID kaydı ipsw yi appledan indirirken gerekiyo sanırım. Eğer 8.4b1 in ipsw sini başka yerden indirebilirsin shift+update ile halledebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

UDID kaydı ipsw yi appledan indirirken gerekiyo sanırım. Eğer 8.4b1 in ipsw sini başka yerden indirebilirsin shift+update ile halledebilirsin..

8.4 beta 1 ipsw dosyası sadece geliştiriciler için yayınlandı ama yüklerken her cihaz etkinleştirilebiliyor UDID kaydı gerekmiyor ben cihazımı DFU mod'a alıp restore ederek 8.4 Beta 1 yükledim UDID kaydım yok ve etkinleştirme ekranında kalmadı cihaz
  • viast V kullanıcısına yanıt
    kurgu bunlar.... apple hicbir donemde jbyi desteklemez... (ha ondan faydalanmistir orasina bisey demem. ama destekliyor yada ayarliyor. buna karsiyim.) cunku jbli cihaz ile 1000 dolarlik uygulamayi direk kurabiliyorsun. Applein sadece bundan zarari cok fazla. JB yapan adamlar appledan 1milyon dolar almislarda filanda. tamamen asparagas.

JB yapan takimlara donatelerle zaten o 1 milyon dolarin coook uzerine cikiyorlardir. Bizim milletimiz ac oldugu icin bagis yapmazlar... Arti cydia'nin bazi repolarina uygulamayi yuklemekte ekstra ucretli. yani ucretli derken kullaniciya ucretli tamam birde uygulamayi gelistiren adamdan ucret istiyorlar. Eee buradanda bir kazanc sagliyor..

Oyle apple ile anlasmislar, apple isterse cikariyorlarmis filan yalan dolan haberler.... Apple bu sefer ios 7 den beri gelen aciklari kapatti. JBcilerde yeni bir acik bulamadilar. ondan dolayida cikaramiyorlar. haftaya haftaya demelerine bakmayin. Ne zaman yeni bir acik bulurlar ozaman cikarirlar. Yoksa ios 22 ye kadar gider bu is.

umarim ios 22dede biz ios 8.1.2 kullanmiyor oluruz..:D

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    haklısın, bence adamlar açık bulamıyor... 8.3 jb ile ilgili çinlinin teki ekran görüntüsü yayınlamış twitter da pek inandırıcı gelmedi ama 8.4 beta ya jb yapan adam video felan çekmiş o gerçek olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.