Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

peki 8.4 betaya jb yapabiliyor muyuz ?

Hayir

8.4 e jb çıkaran adam yayınlamıyor ... Bunların ciddi ciddi 9 a kadar jb çıkaracağı yok
  • quote:

quote:

quote:

Hayir

8.4 e jb çıkaran adam yayınlamıyor ... Bunların ciddi ciddi 9 a kadar jb çıkaracağı yok

Hocam 8.4 betaya jb çıkaran adam bencil zaten çoğu iOS sürmünde jb yapıp video falan yayınlamış ama aracı vermemiş genelde ya pangu ya da taig çıkarmış jb leri bu adamın ardından.bu işle alakası olan bazı büyük apple fanboyları da taig veya pangu dışında Jb beklemeyin yazmışlar zaten.8.3 e çıkmasını bekliyorum en olmadı 8.4 e çıkar ve iOS 9 da JB Olayı kapanır gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İOS değil IOS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

İOS değil IOS.

Teşekkürler. Engin bilgilendirmeniz için...
  • reci kullanıcısına yanıt
    Önemli değil
  • quote:

İOS değil IOS.

dalga mı geçiorsun kardeş?
  • Şimdi ne zaman çıkacak JB Amerika saati falan diyordunuz bi Özet geçermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

İOS değil IOS.

dalga mı geçiorsun kardeş?

Hayır dalga geçmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna eren

Şimdi ne zaman çıkacak JB Amerika saati falan diyordunuz bi Özet geçermisiniz

hocam ben 1 aydır yakından takip diyorum şunu söyleyebilirim ki amerikan saati hikayesi falan fake reddit de çıkan jailbreak haberleri falan kaldırıldı hava gazı yani.Bu jailbreak işini yaparsa büyük JB grupları yapar nitekim Almanın biri 8.4 betaya JB yaptı ama yayınlamadı Apple izin vermiyor falan ayağına yattı bana bunlar hikaye gibi geliyor ha tabi adamlar korkuyorlar şimdi bu adam tek başına JB yayınlasa Apple bu adamı abluka altına alır ama taig gibi pangu gibi büyük JB grupları Apple a rağmen bu işi yapıyorlar ben onların cidden 8.1.2 den sonra JB aracı çıkaramadıklarını düşünüyorum .ünkü taig güvenlik toplantısı mıydı ne halttı onda bir ton attı tuttu 8.2 JB yakında çıkaracağız falan diye açıklama yazdı siteye ama 8.4 çıkacak hala JB falan yok ortada.
    Kısacası hocam JB bana kalırsa 8.4 e çıkabilir ama eğer bu gruplar apple ile masaya otururlarsa IOS 9 dan itibaren JB göremeyiz IOS 8 ile macera son bulur.(Bu zamana kadar açık bulamamaları yine iyi ihtimal ama Apple ile gizli anlaşmışlarsa JB işi karışır)

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

quote:

quote:

Hayir

Hocam 8.4 betaya jb çıkaran adam bencil zaten çoğu iOS sürmünde jb yapıp video falan yayınlamış ama aracı vermemiş genelde ya pangu ya da taig çıkarmış jb leri bu adamın ardından.bu işle alakası olan bazı büyük apple fanboyları da taig veya pangu dışında Jb beklemeyin yazmışlar zaten.8.3 e çıkmasını bekliyorum en olmadı 8.4 e çıkar ve iOS 9 da JB Olayı kapanır gibime geliyor

IOS 4 ten beri artık jb çıkmaz dendi hep. Hiç öyle bir durum olmadı. Çinliler de nazlanmaya başlarsa Koreliler çıkar mesela, ne bileyim çıkar bir şekilde. Ama her türlü bekletiyorlar maalesef.
    O Yüzden jb çıkmadan yeni sürüme Geçmek jbciler için mantıksız bir davranış.
    Ben kişisel olarak jb olmayan bir IOS kullanacağıma Android kullanırım. Tercih meselesi tabi.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    hocam sıkıntı o değil sıkıntı bir grubun bu işe dahil olması bu işi yapanlar şu an pangu ile taig bunlar bağış falan ayağına yattı çıkarmadı diyelim şu 8.4 betaya jb yapan alman gibi kişisel JB yapılır anca yayınlanmaz çünkü adam arkasını sağlama alamamış grubu falan yok güvenemiyor koreliler veya şunlarbunlar kimin yapacağı farketmez de bunun başkaları tarafınadan yapılması Allah bilir kaç ay daha sürer o zamana kadar da ıos 9 çıkar kullanmanın da bi mantığı kalmaz.
    ha zaten iphone 5 kullanıcıı olduğum için dert etmiyorum büyük ihtimalle ıos 9 u bu telefonla kullanamam zaten 8 e adamakıllı jb çıksa da bir kaç sene daha kullansak derdindeyim telefonu.
  • O 8.1.3 e geçtiğim güne lanet olsun...
  • Bencede bu adamlar apple ile masaya oturmak istiyor 1 milyon dolar istiyorlar adamlar bu parayı alırsa JB umurlarında olmaz

• Jailbreak çıkmazsa ciddi anlamda telefonu satmayı düşünüyorum bu ne yav hiç çekilmiyor jbsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çekilmiyor sırf hafızası yetiyor diye JB cihazımı değiştim 64 lük aldım başka cihaz olsa tak hafıza kartını yükselsin ama işte iphonenin üstüne sağlam cihaz yok..

• Biraz daha sürecek ama çıkacak satıp android mi alıcan hocam Ben 8.1.2 de bekliyorum . Bende bi türlü aynı sürümde kalıp sıfırlayamadım telefonu . Semi-Restore çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoden

JB olmadan APPLE Cihazları Çöpmüş Onu anladım Bide O kadar Android cihazları çöp demiştim aynı kapıya çıktık eller yüzümüzde bekliyoruz. Telefondan soğudum yeminle bu ne ya!!!

Cidden öyleyse iPhone almanın mantığı kalmıyor. JB çok mu önemli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: teoden

JB olmadan APPLE Cihazları Çöpmüş Onu anladım Bide O kadar Android cihazları çöp demiştim aynı kapıya çıktık eller yüzümüzde bekliyoruz. Telefondan soğudum yeminle bu ne ya!!!

Cidden öyleyse iPhone almanın mantığı kalmıyor. JB çok mu önemli acaba?

Alışan ve jb sayesinde telefonu gerçekten özelleştiren için çok önemli.
    Bir örnek vereyim, mesela ses tuşlarını kullanarak şarkı atlatmak, veya güç tuşuna iki kere basarak Flaş açmak, touch id ile Home tuşuna basmadan geri gidebilmek veya multitask ekranını açmak activator ile Yapılıyor. Mesela swipeselecion ile imleç kaydırma yapılabiliyor. Bunun gibi birçok şeye imkan veren bir jb olmayınca ister istemez Android cephesine Kayış söz konusu olur. O cephede zaten jb ile yapabildiğimiz ÇOĞU şey standart.

Ha derdin ne o zaman direk Android kullan dersen de iOS görsel olarak bana daha cazip geliyor. Apple ürünleriyle iyi bir Senkronize durumu var.jailbreak yapılmasına rağmen root yapılmış androidden Daha stabil Çalışıyor. Vs vs...

• İPhone 6 Plus aldım. Versiyonu 8.1.3 Buna kalibresi oluyor mu?

• Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Androide dönmek zor olur da 😃 mecbur bi umut beklicez hocam jbyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.